Last news in Fakti

5 Март, 2017 20:26 6 250 38

Разбилият се в Турция изтребител е бил свален

  • турция-
  • изтребител-
  • сирия

Това твърди оцелелият пилот

Сирийският изтребител, който се разби в Турция е бил свален, съобщи агенция „Анадола“.

Това беше заявено от пилота на самолета. Той е успял да се катапултира пред машината да се разбие. Пилотът беше открит от турските власти и откаран в болница.

Сваленият самолет беше МиГ 23. Пилотът заяви, че самолетът е излетял от Латакия. Той е трябвало да нанесе въздушни удари в района на Идлиб.

Турските власти са обезопасили района, където самолетът се е разбил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    14 57 Отговор
    Лъжа и измама , никой не го е свалял , понеже руските фърчиплани са невидимо-несваляеми ! Повредил се е нещо и сам е паднал , но ушанките са инструктирали сирийците да кажат , че уж е свален оти ги е срам да си признаят , че паднал, както обикновенно, заради отказ на двигатела.. 100 % инфо.
  • 2 681 БЪЛГАРИЯ

    19 24 Отговор
    Турци са го свалили пак , и трябва Русия да ги накаже строго !!!

    Коментиран от #3, #16

  • 3 кроко

    15 19 Отговор

    До коментар #2 от "681 БЪЛГАРИЯ":

    Не е така , понеже в момента ушанките и фесовете са братушки заради тръбата.

    Коментиран от #4, #15

  • 4 Горд Българин

    21 12 Отговор

    До коментар #3 от "кроко":

    А ти с кого си братушка? Май с фесовете, а ?
    Отдолу как е свали ли гуглата ?

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Kcaniba

    8 12 Отговор
    Самолета бил свален..съобщи агенция Анадола-Фес , айде няма нужда...
  • 6 кроко

    12 30 Отговор

    До коментар #4 от "Горд Българин":

    Мога да бъда братушка с всеки един хубав и честен човек , независимо от нациолноста му ! Но никога с фесове и с продажни ушанки , които смениха нашето братство заради една нищо и никаква газова тръба и станаха братушки с турчулята.

    Коментиран от #18

  • 7 кроко

    9 26 Отговор

    До коментар #4 от "Горд Българин":

    Русофилите ги няма никакви , тези продажници са готови дори с турчулята да се прегръщат и целуват, само заради това , че фесовете и ушанките са братушки. Преди време когато руско - турските отношения бяха натегнати те плюеха по фесовете като камили , но сега , като станаха турците с ушанките аркадашлък, русофилчеата веднага си глътнаха платените езици и като стане дума за турчулята се правят на ударени с мокър парцал.

    Коментиран от #8, #12

  • 8 ссс

    5 17 Отговор

    До коментар #7 от "кроко":

    аз руснаци и русофили ненавиждам, ама ти против турците какво имаш? аркадаш-маркадаш, утре към кой ще се обърнеш за помощ? саш далеко, англия далеко, европа далеко, кой ни остава?

    Коментиран от #11, #13

  • 9 Бай хой

    7 3 Отговор
    Роска, то този самолет от снимката хамитата и техните чада от нато и идил отдавна си блянуват да го свалят. Ама не би. Падналият е ветерана миг 23, който няма нищо общо със снимката. А козячетата мучат неориентирано и не знаят на какво да се радват. Турците се борят уж срвщу идил и руснаците и сирийците се бият с джахидистите и това е нормалната реакция при авария на някой пък и дори при попадане в плен. Явно турците го разбраха по трудния начин, но както се казва по добре късно от колкото никога.

    Колкото за машината, ами кой друг самолет е служил и използван толкова? Дори и появата му днес заслужава респект и уважение. А чуваме за хишници и светкавици които се рекламират ежесекундно а се държат на десетки хиляди километра от всякакви евентуални битки и конфликти.
  • 10 Бай хой

    4 3 Отговор
    Роска, то този самолет от снимката хамитата и техните чада от нато и идил отдавна си блянуват да го свалят. Ама не би. Падналият е ветерана миг 23, който няма нищо общо със снимката. А козячетата мучат неориентирано и не знаят на какво да се радват. Турците се борят уж срещу идил и руснаците и сирийците се бият с джахидистите и това е нормалната реакция при авария на някой пък и дори при попадане в плен. Явно турците го разбраха по трудния начин, но както се казва по добре късно от колкото никога.

    Колкото за машината, ами кой друг самолет е служил и използван толкова? Дори и появата му днес заслужава респект и уважение. А чуваме за хишници и светкавици които се рекламират ежесекундно а се държат на десетки хиляди километра от всякакви евентуални битки и конфликти.
  • 11 кроко

    5 3 Отговор

    До коментар #8 от "ссс":

    Е защо все трябва да чакаш от някъде помощ ? Вместо да тролиш тук по цял ден , грабвай на деда си чифтето от таваня и бегом марш в посока Капитан Андреево да пазиш родната граница бре сссъско.

    Коментиран от #19

  • 12 Горд Българин

    12 8 Отговор

    До коментар #7 от "кроко":

    Да аз съм горд Българин и обичам Родината си, но това не означава, че не съм благодарен на руснаците, за това, че са ни освободили от турското робство. Това ме прави русофил? Защото ако не бяха руснаците най вероятно сега щяхме да сме хасан и али.

    Коментиран от #17

  • 13 Kcaniba

    3 13 Отговор

    До коментар #8 от "ссс":

    Нато е нашата надежда , то е нашта висота.
  • 14 Бай хой

    9 3 Отговор
    А и някой видял ли е снимката на пилота от една съседна статия? Че той е по възрастен и от самолета. Това наистина е героизъм на един народ противопоставил се на колониалните интереси на терористите от сащ и нато със всички възмо ни законни средства и скромни възможности.

    Коментиран от #20

  • 15 Vasik Atanasova

    8 9 Отговор

    До коментар #3 от "кроко":

    кажи им го да го знаят
    това е истината
    ушанките и турците са съюзиници
  • 16 Vasik Atanasova

    5 6 Отговор

    До коментар #2 от "681 БЪЛГАРИЯ":

    ТЕ СА СЪЮЗНИЦИ
    НЯМА КАК ДА ГИ НАКАЖАТ
    НАЙ ВЕРОЯТНО МОЖЕ ДА НАКАЖАТ НАС
  • 17 кроко

    6 7 Отговор

    До коментар #12 от "Горд Българин":

    Че кой ти е казвал , че аз не съм благодарен на руснаците дето са ни освободили ? Аз говоря за сега , за техния аркадашлък с турчулята заради една пуста тръба те станаха с тях достове , а срещу нас почнаха да сипят обвинения , че сме били предатели дет сме в НАТО , като , че ли фесовете не са в НАТО и като ,че ли ние , а не те развалиха Варшавския договор и СИВ. По тяхнато логика излиза , че и те тогава са предатели , щом най безцеремонно напуснаха СИВ и ВД ! Не е ли така ?

    Коментиран от #23, #25

  • 18 Vasik Atanasova

    5 5 Отговор

    До коментар #6 от "кроко":

    евала и аз съм на същото мнение

    кроки
  • 19 Vasik Atanasova

    4 4 Отговор

    До коментар #11 от "кроко":

    този най вероятно е турчин
  • 20 кроко

    2 9 Отговор

    До коментар #14 от "Бай хой":

    А бре той пилота е убав ама самолетааа , самолета не става бре хойчо байчо , бръкма е !!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Бай хой

    9 4 Отговор
    А ве ти кога си видял пилот на изтребител с бели коси и то на изтре ител на повече от петдесет години? И куриозът е че те постигат много повече успехи от сащ и многомилиардната им коалиция със супермени, фантоми, раптори, светкавици, хорнети, нимитси, харпове и рзни други харпии.

    Коментиран от #24

  • 23 Горд Българин

    9 2 Отговор

    До коментар #17 от "кроко":

    С някой от доводите ти съм напълно съгласен. Но ние имаме основната вина, за прецакването на Южен поток или по точно не ние, а самовлюбеният в себе си нарцис ББ. Този си мисли, че слънцето изгрява заради него и точно той прецака България и Южен поток, за да угоди на ФАЩ и ЕС. Според тях Южен поток не отговарял на някакви европейски изисквания, а Северен поток 2 отговаря ли на изискванията им? Ето го и двойния стандарт на циничните западноевропейци да прецакат нас заради своите собствени икономически интереси, а нашия вдлъбнат нарцис ги слушка и каквото му кажат изпълнява независимо, че е против нашите български интереси. Такъв индивид като какъв може да бъде определен ???

    Коментиран от #27

  • 24 кроко

    5 7 Отговор

    До коментар #22 от "Бай хой":

    Да бре хойчо байчо , гооолем успех е постигнал дъртия сирийски пилот , паднал с руската бръкма нейде из шубраците , та едвам , едвам го намериха.

    Коментиран от #26

  • 25 кроко

    11 7 Отговор

    До коментар #17 от "кроко":

    Шизо, кога Русия е отправила обвинения срещу България че сме предатели, без значение дали щото сме в НАТО или по друг повод? Вие козяците все се опитвате да плюете, ама нямате грам доводи. Опитахте се да плюете че ни искали пари за лицензи за калашниците, че ни злепоставяли като обвинявали нас за оръжията на ИДИЛ, а руснаците само казват кой е производителя, не доставчика; опитахте се за МИГ-овете да ги изкарате виновни, ама се видя че си нашенска алчност и глупост; опитвате се за Южен поток да изкарате Путин виновен че го спрял, а пак нашите управляващи под диригентството на запада го провалиха; утре ще се опитате и за АЕЦ Белене да изкарате Руснаците виновни!!!

    Обаче сте елементарни лъжци вие козяците, освен само да си вярвате на лъжите, няма кой друг!

    Коментиран от #30

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 кроко

    9 4 Отговор

    До коментар #23 от "Горд Българин":

    Така е но щом са искали да имат влияние на балканите и в България , че да си строят потоците , да са мислили на времето , когато ни биха шута и по най нагъл начин прекратиха всички договори за дружба и братска взаимопомощ, които бяха подписани между двете страни. Знаеш ли колко българи работеха с договори в СССР през в края на 80-те и началото на 90-те години на миналия век ? На всички им прекратиха договорите без да заплатят и 1 копейка неустойка и ги изпращаха с думите, заминавайте си във вашата България, на нас строители не ни трябват , ние м сами можем да си строим!! А после какво стана ? Изгониха българите и напълниха Русия с милиони гастербайтъри от бившите азиятски и не само релублики , а ние уж братушки големи станахме не нужни. После идват и дайте да ви првим поток ааа не ще правите но не на вашите условия , а на нашите , защото газта може да н ваша . но земята си е наша.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 кроко

    8 10 Отговор

    До коментар #25 от "кроко":

    Че кой е виновен бре? Разбира се, че Путин и ко! Аз ли надух лихвите на заемите дето щяха да ни отпускат да строиме Южния Поток и АЕЦ Белене , аз ли надух строителните смети и цените на материалите ?? По добре без АЕЦ и без поток отколкото дългогодишно руско финансово робство. Аре, марш от гьола !
  • 31 Сандо

    6 1 Отговор
    Кроко ли си, мроко ли си?
    Я кажи колко злато си взел от българските земи, колко ток плащаш, на какви цени пазаруваш и на какво качество?
    Големите ядът малките ето това е!
  • 32 Сандо

    9 1 Отговор
    Всичките сте все разбирачи...
    Важна е България, нито Русия, нито Сащ, никой не го е.. за нас, всеки си гледа интереса!

    Коментиран от #34

  • 33 Kato Гост

    5 0 Отговор
    На ква русия ще плащаш пак ти Сега ще плащаш на ЕС и Америка :)
  • 34 Koko

    7 0 Отговор

    До коментар #32 от "Сандо":

    Прав си, това е трагедията на България, улучил си точно проблема.
    Всеки си гледа собствения интерес, а българина гледа чуждия интерес и дори сме готови да се изтрепем един друг чий задник да излижем по-добре. И после се чудим защо българина изчезва като нация. Ми прочетете си коментарите - затова изчезва.
  • 35 Гост

    6 0 Отговор
    Щом пред очите на цялата нация източиха КТБ и ние стоим ... оставили сме политиците да правят каквото си искат с нашите пари
  • 36 Kcaniba

    1 3 Отговор
    да - ссс си е болно тролче!!!
    про-натовски лозунги и с моят ник си пише, после опонира... Карлуково майка!)))

    Стават там едни бели из азиите значиии

    Коментиран от #37

  • 37 кроко

    2 2 Отговор

    До коментар #36 от "Kcaniba":

    Ей трол . с 5 ника , спри веднага да пишеш измишльотини , оти ке те гази баба Меца Балканска.
  • 38 НАТО ВЕЦ

    0 0 Отговор
    Тук има дълбоки последствия от "здравната реформа".
Новини по държави: