6 Март, 2017 17:39 1 983 13

Русия да спре с намесите на Балканите

  • русия-
  • великобритания-
  • балкани

Борис Джонсън смята, че страната трябва да се промени

„Русия трябва да се промени, за да докаже, че можем да им имаме доверие отново..“ Това заяви британският външен министър Борис Джонсън, цитиран от Politico.

Джонсън говори в Брюксел преди срещата на външните министри на ЕС.

„Нека да бъдем ясни, че Русия върши всякакви недобри неща. Те са част от кибервойна и подкопават страните от Западните Балкани. Видяхте какво стана в Черна гора. Да говорим ли въобще за Украйна. Тези неща са ясни“, заяви Джонсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Батман

    14 6 Отговор
    Чичо Боре подстрижи се,че не ти отива така прическата.
  • 2 Шапката на кралицата

    21 7 Отговор
    Само като им видиш физиономиите и прочетеш за това което са наумили да правят Борис Джонсън и Тереза Мей и ти става ясно че тези не мислят добро за различните народи извън мъгливото и мухлясало островче и почваш да изпитваш не богоугодни чувства към тях и седалищните им части...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 кроко

    11 8 Отговор
    Абе кой говори от два месеца за разделяне на разни балкански държави, за етнически конфликти, за населване насила с бежанци... Русия ли говори или Великобритания, Италия, Германия, САЩ, Австрия...
  • 6 Поп Грую

    11 7 Отговор
    Боре, руснаците един път вече се вързаха на тая - през 90-те години на миналия век Елцин се чудеше как да угоди на "западните партньори" и изпълняваше всички техни искания. После проумяха, че Маргарет Тачър е била напълно сериозна, когато заяви, че "В Русия трябва да останат 30-35 милиона. Това е достатъчно за обслужване на находищата на полезни изкопаеми." Та следващите две-три поколения руснаци няма да забравят времето, когато сте "им имали доверие". Измисли нещо друго.
  • 7 Путин

    2 7 Отговор
    Ще си го местя/меса в който си крачол искам!

    Коментиран от #8

  • 8 кроко

    3 6 Отговор

    До коментар #7 от "Путин":

    Вместо да си го местиш насам . натам из крачолите вкарай си го някъде на по скришно място , хем ще си е на топличко.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Шот дъ Ф Уп ! Ууд Ю?

    13 2 Отговор
    Кой организира убийството на Цар Павел? Кой организира убийството на Распутин? Кой организира Първата и Втора световна? Кой организира избори и революция в Русия по време на победоносен ход на Русия по време на Първата световна? Кой и къде осигури условия на Маркс да напише "Капиталът" да го напечата и разпространи! Кой финансира Ленин от Швейцария да бъде посрещнат с военен оркестър на Финската гара, без да бъде арестуван? Кой замисли плана "Немислимо" за ядрен удар над Русия непосредствено след завършека на Втората световна? В ПЪКЛОТ ви е мястото! Колко човешки души сте погубили в името на нейна подлост Магарицата! Хаир да не видите дано! От вас само зло!
  • 11 СЛАВА РОССИИ !

    9 2 Отговор
    Ти си още под въздействие на " пудрата захар" затуй живота ти розов и сладък! Таз разплетена дамаджана тръгнала на Русия акъл да дава! Я затвори вратата отвънка и извинявай че съ видяхме!
  • 12 Бегом нар в Лондонистан!

    4 3 Отговор
    Ваща е изпята, който гроб копае накрая сам пада в него! Гуд бай май лов, Гуд бай! Пошол тъй на Х с мешки и шагами! Фаяр йоб твою М.ть!
  • 13 НАТО ВЕЦ

    4 4 Отговор
    Боже, прибери си вересиите!!!
    Намерил се кой, за ненамеса да говори....
Новини по държави: