Last news in Fakti

7 Март, 2017 17:01, обновена 7 Март, 2017 17:25 2 314 9

Тръмп: Русия "гази" Обама осем години

  • барак обама-
  • доналд тръмп-
  • русия-
  • гази

Държавният глава на САЩ с нова атака към бившия такъв

Тръмп: Русия "гази" Обама осем години - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се изказа остро по адрес на бившия американски държавен глава Барак Обама, заявявайки, че той не е успял да вземе крути мерки при отношенията с руското правителство. Новият държавен глава на САЩ за пореден път определи ръководството на Обама като "слабо".

"В продължение на осем години Русия "гази" президента Обама, набираше все повече сила, прибра си Крим и разположи ракети. Слабо!", написа Тръмп в профила си в социалната мрежа Twitter.

Тръмп: Русия "гази" Обама осем години

Доналд Тръмп често клевети Обама и тогавашния му държавен секретар Хилари Клинтън за неуспешните им опити да "рестартират" отношенията си с Русия. Той твърди, че оттогава Кремъл е все по-агресивен, изтъквайки като аргумент анексирането на Кримския полуостров и военните действия в Украйна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ауууууууу

    17 8 Отговор
    Не така бе Дони-че нашите козяци ще абортират бе...
  • 2 Kcaniba

    19 6 Отговор
    Ми така си е!!!
    Банана освен голословни заплахи и смешни руски агресии и заплахи нищо не е сътворил!!
  • 3 Издислав

    11 19 Отговор
    Удри бай Тръмпе ! Малоумното кремълско изчадие от друго не розбира !

    Коментиран от #9

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 рокфедерер

    12 4 Отговор
    Че удари, ама ядрена зима не му се иска :)...
    Това ежене е за пред хората и медиите, после така ще извърти нещата, че ще са ръка, за ръка с Русия.
    Тоя Тръмп, знае много добре как да си изиграе картите!
  • 6 Григор Димитров Хаскуу

    12 2 Отговор
    И да дойде зима руснаците имат газ и дрЪва -ще се топлят
  • 7 венци

    13 4 Отговор
    Русия,Русия,Русия,Русия........
    Русия това...,Русия онова......Ми що накрая не си признаят тия американци,че умират от страх?То бива страх,ама чак пък толкоз......
  • 8 Гост

    1 3 Отговор
    Какво да направи милият Обама, като войнствената, завоевателна политика на предшествениците му принуди една голяма част от останалият свят, предимно ресурсните държави,да търсят спасение в оформилият се руско-китайски политически съюз. Като целта на тези държави ,в този съюз ,съвсем не е агресивна и настъпателна ,а да опазват това което имат ,от тези дето не могат да живеят ,ако не присвояват чужди ресурси. И сега Тръмп знае ,че няма много полезни ходове ,освен да преговаря, и по между другото , да спуснат някаква дългосрочна стратегия да разбият този съюз от вътре, с действия в стил Хенри Кисинджър- и той още е жив , и могат да ползват безценният му опит.
  • 9 ХОХОХО

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Издислав":

    че удари той ,ама удря във въздуха и той да не стане като завалийката обонго -от президент на едно що годе поне на хартия силна страна , която Путин за 8 години ги превърна в бананова република че и хвърли бананите в зоопарка на хюсеин обонго да ги изяде.