Last news in Fakti

18 Март, 2017 12:54 2 935 3

Тръмп пак не внимава в картинката

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • ангела меркел

"САЩ са могъща компания...страна", каза президентът, но после продължи без да му трепне окото

Тръмп пак не внимава в картинката - 1
Снимки: БТА/АР

Доналд Тръмп често се хвали, че е невероятен бизнесмен. Този път това му направи лоша шега и той сбърка старата си работа с новата, предаде Еи Ен Ен.

"Тръмп Организейшън" е не просто невероятна компания - тя е мултинацонален конгломерат от невероятни компании, обичаше да казва той. Ами САЩ?

"Ние сме много могъща компания", заяви президентът вчера на пресконференцията в Белия дом с германския канцлер Ангела Меркел. "Ние сме много могъща компания...страна. Ние сме много, много силна страна".

Тръмп пак не внимава в картинката

Никой от присъстващите не трепна и не показа да е забелязал нещо, а Тръмп продължи, без да му мигне окото, с думи, които със същия успех може да е използвал многократно за своите компании: "Скоро ще бъдем на ниво, на което може би никога преди не сме били", допълни стопанинът на Белия дом.

Тръмп пак не внимава в картинката

По време на пресконференцията Тръмп в един момент се опита да разчупи леда с шега как и двамата с канцлера са били жертва на подслушване, Двете страни се постараха да загладят различията в мненията, но ясно личеше липсата на дългогодишното приятелство между Меркел и предшественика Барак Обама, отбелязват германските медии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    12 3 Отговор
    Тая пък статия на Господаря на света ли ще казва да внимава в картинката?А нима всяка държава не е една своеобразна компания със собствен бизнес и персонал?Не ме яд на глупостите на журналистите,а на това че някой им плаща въпреки всичко1

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Единственото умно нещо което съм прочел от теб, чак се съмнявам дали си ти.................

    Коментиран от #3

  • 3 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Само умни неща ще четеш от мен Гостьо и слушай внимателно няма да повтарям.