Last news in Fakti

21 Март, 2017 08:58 1 306 1

Иванка Тръмп започва работа в Белия дом

  • иванка тръмп-
  • белия дом-
  • работа-
  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • очи и уши-
  • кабинет

Дъщерята на президента няма да получава заплата

Иванка Тръмп започва работа в Белия дом - 1
Снимка: БТА/ AP

Дъщерята на американския президент Доналд Тръмп – Иванка Тръмп, започва работа в Белия дом. Тя ще има собствен кабинет, но няма да получава заплата, нито ще има официално наименование на длъжността.

„Политико“ написа, че Иванка Тръмп ще бъде „очите и ушите“ на държавния глава в Белия дом, и ще предоставя съвети в различни области.

Дъщерята на американския президент ще имат собствен кабинет и достъп до класифицирана информация, предаде „Ню Йорк поуст“.

Към момента се знае само, че кабинетът на Иванка Тръмп ще бъде разположен в западното крило на Белия дом, което е центърът на изпълнителната власт.

Хора, близки до Иванка Тръмп, споделиха, че няма нищо необичайно в назначението й, тъй като и преди тя е работила близо до баща си. Безпрецедентното назначение в Белия дом обаче повдига въпроса за потенциален конфликт на интереси.

Иванка Тръмп има собствена модна линия и сега ще се присъедини към съпруга си Джаред Къшнър, който е съветник на президента. Съществуват спорове за това дали има ясна граница между политическите и бизнес дейностите на семейството на Тръмп, пишат световните агенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    4 0 Отговор
    Ванче , Ванче , Ванче , мамино фиданче..)) Красавица!!