22 Март, 2017 01:15 849 2

Тайван ще строи подводница

  • тайван-
  • подводница-
  • строи

Целта е да се развие отбранителната индустрия

Властите в Тайван обявиха намерението си да построят своя собствена подводница, съобщи РИА Новости.

С това там ще искат да развият „независимата индустрия за национална отбрана“. Вече е бил подписан меморандум за сътрудничество между тайванското министерство на отбраната, Института за наука и техника в Чунг – Шан и корпорацията CSBC.

Все още не са оповестени подробности по договора. Не се знае и колко точно подводници ще бъдат построени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    И защо да не построят ? Те вече са много напред с материала.
  • 2 патиланец

    0 0 Отговор
    За какво ви е? Ние построихме още преди 70 години една. Кръстихме я "СОЦИАЛИЗЪМА". После се потопи и оттогава никой не я знае има ли я няма ли я? Освен това, построихме пхосрле втора, кръстихме я "ДЕМОКРАЦИЯ. И тя потъна и никой не знае има и я няма ли я? Предпорлагаме, че и двете ги има, но не е доказано, никой не ги е виждал оттогава. Сега строим трета, но ще и прекрояваме корпуса. Готвехме я за Шенген, но нещо джихадистите оплескаха ситуацията и май ще я прекрояваме на "ОГРАДА"? за какво ви е тази подводница? ние постоянно потъваме от десетки години и никак не ни е готгино, но все потъваме?