Last news in Fakti

22 Март, 2017 21:28 1 634 0

Четири жертви от нападението в Лондон

  • лондон-
  • полиция-
  • атака-
  • нападение

Поне четирима са жертвите от нападението в Лондон. Британският премиер Тереза Мей се намира в резиденцията си на ул. „Даунинг стрийт” N10.

Сред жертвите са нападателят, полицай и двама граждани,

По-рано през деня специален хеликоптер на полицията я евакуира от парламента. Говорител на правителството съобщи, че премиерът Тереза Мей е невредима и в безопасност. Тя говори пред британските депутати днес следобед.

Лондонските власти са успели да настанят в болници всички пострадали от днешното терористично нападение.

Четирима души са загинали и най-малко 20 са ранени при терористичната атака, извършена днес до сградата на британския парламент в центъра на Лондон, съобщи полицията на Лондон.

Четирима са загинали, включително полицай и мъж, за когото се смята, че е нападателят, уточни пред медиите помощник - комисарят от Скотланд ярд Марк Роули.

Полицията смята, че нападателят е един. Той се е врязал с кола в тълпа пешеходци на Уестминстърския мост, след което е нападнал с нож полицай на входа на парламента, каза Роули.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: