23 Март, 2017 12:12 813 2

Льо Пен: Да засилим охраната на границите

  • марин льо пен-
  • лондон-
  • бежанци-
  • мигранти
Льо Пен: Да засилим охраната на границите - 1
Снимка: БТА/АР

Нападението пред британския парламент изведе на преден план важността на охраната на националните граници и засилването на мерките за сигурност. Това заяви кандидатът за президент на Франция Марин льо Пен, цитирана от "Франс 24".

Льо Пен - лидер на партия "Национален фронт", заяви пред френската телевизия БФМ и радио РМС, че отделните страни трябва да си сътрудничат помежду си в обмена на разузнавателни данни. Тя призова за закриване на джамиите с екстремистки връзки и лишаване от френско гражданство на хора с повече от едно гражданство, извършвали атентати.

"Проблемът ни сега е този вид нискобюджетен тероризъм", каза тя и добави :"Трябва да контролираме границите си".

В момента при Льо Пен се отчита сравнително висока подкрепа във френските социологически проучвания преди президентските избори. Според същите прогнози обаче тя в крайна сметка ще загуби от Еманюел Макрон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8888

    4 0 Отговор
    Права е Льо Пен. Хората почват да се осъзнават, за разлика брюкселските хюмнета.
    Предлагам по сухопътната граница: ограда, минно поле, стена, минно поле, ограда. По стената вишки с картечни гнезда, сензори и видеонаблюдение. Оборудвана войска да патрулира по границата, зад тях артилирия и ракетни установки. По морските граници патрулиращи катери. Може и още но това за начало е достатъчно.В това трябва да участват всички държави от съюза.
    Пришълците да бъдат върнати кой от къде е дошъл. Тези, които имат гражданство и не желаят да се впишат в обществото, не признават закони, желаят да натрапят своя начин на живот и религия и проявят каквато и да е агресия спрямо коренното население т.е. народа суверен - вън. Само така ще се съхраним.
    Сега малко за джамиите:
    1. те са маркировка на територия на исляма
    2. двора на джамията се използва :
    а. обучение на войниците
    б. място за мъчение на пленниците
    в. разпределяне на плячката
    3.място замолитва и контакти с единоверци

    Коментиран от #2

  • 2 Отвратена

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "8888":

    Абсолютно си прав,иначе спасение за Европа няма...
Новини по държави: