Last news in Fakti

24 Март, 2017 15:59 1 885 2

Последната снимка на убития лондонски полицай

  • лондон-
  • великобритания-
  • снимка-
  • полицай-
  • кийт палмър-
  • туристка-
  • американка

Британският полицай бе наръган фатално от терориста

Последната снимка на убития лондонски полицай - 1
Снимка: БТА/ AP

Американска туристка разкри, че се е снимала с полицейския служител Кийт Палмър 45 минути преди терористичното нападение в сърцето на Лондон.

Стейси Мартин се е снимала с полицая по-малко от час преди атаката, което е честа практика сред туристите, посетили британската столица.

Малко по-късно Халид Масуд прегази пешеходци на Уестминстърския мост, след което се опита да щурмува британския парламент. На входа наръга с нож Кийт Палмър, след което бе застрелян от силите за сигурност.

„Кийт Палмър беше убит, докато храбро изпълняваше дълга си, пазейки нашия град и демокрацията“, заяви кметът на Лондон Садик Хан. Колеги на убития полицай отдадоха почит и изразиха болката си от неговата смърт.

Туристката, която се е снимала с Кийт Палмър, разкри, че той е бил много любезен и усмихнат. „Отидох до него и го попитах дали мога да се снимам с него. Той заяви, че няма никакви проблеми“, разкри американката.

Факти.бг припомня, че джихадистката групировка „Ислямска държава“ пое отговорност за нападението в Лондон. След него бяха арестувани няколко души от британските служби, които са заподозрени за връзки с атаката. Разследването продължава.

Последната снимка на убития лондонски полицай


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тачър

    8 0 Отговор
    Ами крайно време е на английските полицаи да се разреши носенето и употребата на късоцевно оръжие. Само с една палка не винаги си едно към едно с нападателя.

    Коментиран от #2

  • 2 Нафарфорий

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тачър":

    ИМАШ ПРАВО, МА ВИЖ У ФРАНЦИЯ С ЕДНА ПАЛКА, КВО МОГАТ ПОЛИЦАИТЕ, СЯ ОНЯ НЕГЪР-ДЖИХАДИСТ, УЖ ФРАНЦУЗИН, ЩЕ СИ ПОМИСЛИ ПРЕДИ ДА НАПРАВИ НЯКОЯ ИЗГЪЗИЦА!!!!!!!!!!!!
Новини по държави: