Last news in Fakti

24 Март, 2017 18:22 2 004 10

Сърбия никога няма да е част от НАТО

  • александър вучич-
  • нато-
  • сърбия

Днес се отбеляза 18-та годишнина от началото на бомбардировките в Сърбия

Премиерът на Сърбия Александър Вучич заяви, че неговата страна никога няма да стане член на НАТО, съобщи B92.

Това стана по време на възпоменателна церемония за 18-годишнината от началото на бомбардировките на НАТО срещу Сърбия.

На церемонията присъства и сръбският президент Мирослав Додик.

„Нашият избор е да си партнираме с всеки и да имаме достойни отношения с НАТО. Преди 18 години видяхме агресията на НАТО. Тогава 19 държави трябваше да покажат, че са по-богати и по-добре въоръжени от малка Сърбия. Те искаха да ни унищожат. Няма как да сме част от този Алианс“, заяви Вучич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 краварско тролче

    12 5 Отговор
    Охоо, Сашко, спукана ти е работата! Ей са ще има протести в Сърбия на чело с либералния Сашко и той ще седне на твоето място. Такива като теб, дето много знаят, нямат бъдеще в лизането на западни задници!
  • 2 Валери Борисов

    26 8 Отговор
    Браво. Достойна позиция ! Не всички политици са способни да покажат това качество.
  • 3 Гост

    13 5 Отговор
    Няма и накъде повече да ги разцепват, останал е само хомогенен и сплотен сръбски народ. Да очакваме от ЕС и НАТО да посочат новият диктатор.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Варна

    7 3 Отговор
    Това пък е добре за нас.- Така, че супер!
  • 7 onq s konq

    9 11 Отговор
    Не знам на сръбски как е "никога не казвай "никога",но предполагам че и на бълг. ще го разбере.личи си обаче че упорито си мисли,че самият той никога няма да бъде катурнат от властта заедно с групичката му и Сърбия да поеме по европейски път на развитие.

    Коментиран от #10

  • 8 Хасан

    1 13 Отговор
    Недей да си против Запада.. Виж какво сполетя Турция миналата година.. Терор,преврати. Криза.. При това е в НАТО
  • 9 ЕБ И ГИ

    2 5 Отговор
    Евала Сърбия .
    Правете микровелета да има по какво да стрелят ното.А Европа стара пача може и без нея
  • 10 декстоп

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    А, кой е "проевропейският" път на развитие? Ние видяхме, че и в самата Европа и ЕС има толкова противоположни позиции, колкото и хора. Ето, даже Великобритания не хареса "проевропейският" път, каквото и да означава за теб това? Обясни моля, какъв е тоя път? На свободно движение на хора и капитали? Ами то видяхме какви "хора" идват - тълпи от многодетни африканци и араби. Явно за теб само това са хората нас вета? Нещо абе защо не дойдоха бесарабски българи, ами все африканци и араби? Какви са тия деления? Явно за ЕС елита и теб само африканцзите и араби от Афганистан Ирак и тук таме някой беглец от войната са хора? Явно ние не сме? сърбите са си прави - за какво да влизат в нещо неизвестно, с неясни критерии? Ето всеки ден критериите се променят. Само великите ни "демократи" тук сляпо крещят - ЕВРОПЕЙСКИ ПЪТ НА РАЗВИТИЕ! Ала, какво е това? Какво трябва дас е получи като краен резултат е въпроса?
Новини по държави: