26 Март, 2017 09:19 3 245 1

Експлозия разтърси Ливърпул

  • ливърпул-
  • експлозия-
  • сгради

Пострадали са 32 души

Експлозия причини рухването на няколко сгради край Ливърпул, съобщи Sky News.

Пострадали са 34 души. Най-вероятно експлозията е била причинена от изтичане на газ. При взрива разрушена е била сграда, използвана за склад за мебели и студио по танци. Засегнато е било и намиращо се в близост погребално бюро.

Експлозията е станал в региона на Ню Феир. Пострадали са хора, които в този момент са вечеряли в намиращ се в близост ресторант. Районът на срутването вече е отцепен. Носи се миризма на газ.

Отменени са курсове на влакове в района. Причината е притеснения за разрушения на мост. На място има спасителни екипи. Няма тежко пострадали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Синьо гориво не ща

    2 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Най-вероятно експлозията е била причинена от изтичане на газ.
    Даа, а в едни друг форум коментирайки резултата от гръмнала газова бутилка и за отношението ми към това гориво някой ме нарече прост...
Новини по държави: