6 Юни, 2017 06:30 1 981 1

Коктейл от медикаменти погубил рок звезда (ВИДЕО)

  • крис корнел-
  • саундгардън-
  • аудиослейв-
  • soundgarden-
  • audioslave

Фронтменът на Soundgarden и Aidioslave приел много лекарства, преди да се самоубие

Фронтменът на Soundgarden Крис Корнел погълнал много лекарства, преди да сложи край на живота си, сочат резултатите от аутопсията, цитирани от световните информационни агенции.

В тялото на 52-годишния Корнел са открити следи от успокоителни, седативи, барбитурати, лекарства срещу конгестия на синусите, се посочва в токсикологичния доклад. Данните показват, че този коктейл от лекарства може да предизвика вялост, да накара човек да има изкривена представа за реалността.

Безжизненото тяло на музиканта бе открито в банята на хотелската му стая в Детройт на 17 май.

Съпругата му Вики Корнел повикала полицията, за да бъде разбита вратата на банята. От полицията оповестиха, че той се е обесил.

Крис Корнел бе заявил в интервюта, че като тийнейджър имал проблеми с наркотиците, а по-късно - с алкохола. През 2007 г. обаче той увери, че се излекувал, след като постъпил в рехабилитационна клиника през 2002 г. Той е споменавал също за периоди на депресия и агорафобия.

Съпругата му каза, че решението на съпруга й да сложи край на дните си може да е било повлияно от вземането на успокоителни.

Крис Корнел е сред най-известните музиканти от 90-те години на миналия век, когато се изявява с групата Soundgarden. След разпадането на бандата през 1997 г., Крис започва самостоятелна кариера. През 2001 г. се присъединява към Audioslave, която също се разпада през 2007 г.

През 2012 г. музикантите от Soundgarden се събраха отново и издадоха шестия си студиен албум "King Animal".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    3 2 Отговор
    Жалко....
    Лека му пръст.