Last news in Fakti

6 Юни, 2017 13:51 1 795 2

Пътници скачаха от самолет след фалшива тревога (ВИДЕО)

  • самолет-
  • бомба-
  • тревога-
  • фалшива тревога-
  • австралия
Пътници скачаха от самолет след фалшива тревога (ВИДЕО) - 1
Снимка: Twitter

Пътници скачаха от самолет на летище в отдалечен район на Австралия, след като в тоалетната беше открита бележка с фалшива заплаха за поставена бомба.

Инцидентът станал тази сутрин и само ден след случая в предградие на Мелбърн, който полицията смята за терористичен акт, предаде "Ройтерс".

Нищо не е открито, не е имало никаква заплаха за никого, само бележка, каза пожелал анонимност полицейски говорител.

Полицията заяви, че самолетът, в който имало 42 пътници и обслужвал полет по вътрешна линия, е бил евакуиран. Това е станало на летище Олбъри, щата Нов Южен Уелс. Има един арестуван.

Полицията и спасителни екипи отидоха на летище "Олбъри" след получена информация за бележка в тоалетната, каза пред Ройтерс говорителят на полицията в Нов Южен Уелс.

Всички пътници са слезли, а пет минути по-късно е бил арестуван мъж, каза тя, но отказа да даде подробности и не уточни какво е пишело на бележката.

Авиокомпания "Върджин Австралия" съобщи, че при пристигането си самолетът бил посрещнат от полиция поради "инцидент на борда, свързан със сигурността". Засега тя не може да потвърди колко пътници е имало в самолета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Андре

    4 1 Отговор
    Без малко да си отиде името Върджин в буквалният смисъл на думата...
  • 2 шшш

    0 0 Отговор
    Австралия бая мрази мюслита и има за какво...
Новини по държави: