Last news in Fakti

7 Юни, 2017 14:23 2 189 0

Откриха 8-ма жертва от атентата в Лондон

  • лондон-
  • атентат-
  • темза-
  • великобритания

Все още не е извършена официално опознаване на тялото, но близките на изчезналия французин Ксавие Тома са уведомени

Откриха 8-ма жертва от атентата в Лондон - 1
Снимки: БТА/АР

Френският президент Еманюел Макрон потвърди, че трети французин е загинал при терористичната атака на лондонския мост над Темза в събота вечерта, предаде "Ройтерс".

Малко преди това британската полиция, която издирваше французин, изчезнал след атаката, съобщи, че е извадила тяло от реката по-надолу по течението й, предаде АП.

Все още не е извършена официално опознаване на тялото, но близките на изчезналия Ксавие Тома са уведомени. Ако самоличността му бъде потвърдена, Тома ще е осмата жертва на терористичната атака с бус и ножове, при която бяха ранени и близо 50 души.

Откриха 8-ма жертва от атентата в Лондон

45-годишният Тома вървял с приятелката си по моста, когато терористите започнали да газят хората с буса си. По-рано полицията съобщи, че според някои очевидци той може да е бил изхвърлен в реката при удара и да се е удавил. Неговата приятелка бе ударена от буса на терористите и е сериозно ранена.

Досега по данни на френското външно министерство се знаеше, че при терористичната атака са загинали двама френски граждани, а един е изчезнал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: