Тема: Украйна

8 Юни, 2017 13:39 3 024 31

Атака с взрив срещу посолството на САЩ в Киев (ВИДЕО)

  • киев-
  • посолство-
  • сащ-
  • украйна

Няма пострадали хора

Атака с взрив срещу посолството на САЩ в Киев (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/AP

Взривно устройство е избухнало пред американското посолство в Киев по-рано през деня, съобщи Си Ен Ен.

Украинската полиция определи взрива като "акт на тероризъм". Нападател е хвърлил взривното устройство върху преградата за сигурност през нощта.

В следствие на взрива никой не е бил ранен, като няма и поражения по сградата. Полицията е изпратила екип за бързо реагиране веднага след случая.

Никой не е поел отговорност за взрива до момента. Районът е обезопасен. Издирва се нападателят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 самовар

    8 28 Отговор
    Руснаците не са виновни !

    Коментиран от #18

  • 2 гост 2

    20 29 Отговор
    Дааа- украинци ще да са - техния президент нонстоп акламира, че сащ заплашвал сигурността на Украйна и че ако има война между Украйна и сащ, никой нямало да оцеле ;);) А сега сериозно- за мен няма съмнение, че са руснаци или руски граждани. ВСЕКИ ДЕН дори този български сайт е залят с руски заплахи, ругатни и претенции към сащ и то от най- високо място- от президента на русия.
  • 3 гост 2

    21 30 Отговор
    Ако обаче това се случи в София, и се установи, че извършителите са руски граждани, България директно ще скъса дипломатически контакти с русия. Нонстоп руският президент обвинява сащ за всички земни грехове по всичките земни кълбета и открито пропагандира, че България е васал на сащ. При последващо ново негово изказване със същото обвинение за България, ние трябва да изпратим нота на руския посланик и да изискаме отговор от него. При неудоветворителен отговор- шут отзад и даване на 24 часа да напусне България. Нека руснаците да кажат и това- след като- по техните твърдения- България е васал на сащ, защо БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, А НЕ САЩ им дават агреман? Мога да направя на 2 стотинки руският терорист путлер и българофобската му пропаганда само с 5 въпроса....Има да се потят руските юристи как да замазват гафа на смешния си президент...

    Коментиран от #4, #7

  • 4 читател

    30 22 Отговор

    До коментар #3 от "гост 2":

    Теб пък някой, като че ли те чете! Диагностицирана си отдавна.

    Коментиран от #5

  • 5 гост 2

    19 33 Отговор

    До коментар #4 от "читател":

    Глупостите ти не ми пречат да питам руската държава- след като президентът ви твърди, че България е васал на сащ, защо агремана за всеки нов руски нпосланик в България, се издава от Р. България, а не от сащ? Може ли една колония/ един васал, да издава агреман на чужд посланик от свое име, а?:) Въпросът ми е и към руските юристи- за руските тролове всеки знае, че са неграмотни и невежи хора и не знаят какво е това агреман:)

    Коментиран от #9, #12

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ярослав Станчев

    33 23 Отговор

    До коментар #3 от "гост 2":

    Моля ти се,спри,ще ме умориш от смях.Повечето ти коментари са много забавни,обаче с тоя изкърти мивката.Спокойно можеш да се конкурираш с всяко комедийно шоу и съм сигурен,че ще го засенчиш.
  • 8 Барчо

    38 20 Отговор
    Не се и учудвам за платената реклама на гост 2. Сега остава да обвини Русия за военните операции в Хаити, Гватемала, Панама, Куба, Югославия, Китай, Хондурас, Виетнам, Салвадор, Иран, Ирак, Либия, Гърция, Филипините, Ливан, Конго и т.н. Само трябва да замести в уикепедия агресора от САЩ на Русия и да ни даде линк.
    Пребивавал съм в Украйна лично и с чиста съвест мога да заявя, че този народ е изключително подъл и неадекватен. Те са способни да отсечът клона на който седят без да се замислят. В момента там няма държава. Крайните националисти управляват.

    Коментиран от #11

  • 9 kontra

    32 21 Отговор

    До коментар #5 от "гост 2":

    Не се ласкай, като чета фантазиите ти има доста дефицит на мозъчно вещество. Няма никакъв шанс мечтите ти да станат действителност. Заеми се с друга дейност, говориш като децата от детската градина.
  • 10 СФАЩ

    28 19 Отговор
    КЕФ , ГОЛЯМ КЕФ.
  • 11 гост 2

    22 34 Отговор

    До коментар #8 от "Барчо":

    “...Публикувано във факти.бг: Не се и учудвам за платената реклама на гост 2...“ Нима? А какво ТОЧНО значи това:“...Публикувано във факти.бг:7 Юни, 2017 07:12...Публикувано във факти.бг: Сегашната система на САЩ не търси съюзници, а васали. Когато станеш част от НАТО е много трудно да устоиш на такава голяма страна. Това е факт", заяви Путин...“ https://fakti.bg/world/241490-nikoi-nama-da-ocelee-pri-voina-mejdu-sasht-i-rusia С две думи- която държава членува в НАТО, автоматично става васал на сащ, а? БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН НА НАТО- а сега путлер да се изходи по въпроса какъв е правният статут на Р. България- васалство на сащ или суверенна държава от Източна Европа и да каже - от кога България НЕ Е субект на международното право в качеството си на суверенна държава?

    Коментиран от #15

  • 12 Барчо

    31 18 Отговор

    До коментар #5 от "гост 2":

    Ами що не си зададеш въпросите на президента Путин директно? Сега точно тече кампания за събиране на най-различни въпроси. Може да го направиш през нета без проблем. Отговорите ще са на 15.06.2017 г по националната и телевизия лично от президента. Нали си много отворена! Действай! Или само тук ще чешеш езика, щото някои ти обръщат внимание да ти коментират платените коментарите?

    Коментиран от #13, #14

  • 13 гост 2

    20 32 Отговор

    До коментар #12 от "Барчо":

    “...Публикувано във факти.бг: Ами що не си зададеш въпросите на президента Путин директно?...“ Нямам никакъв проблем да го направя и то с реалните си имена:) Както с мой имейл посъветвах петр толстой на неговия реален имейл да изпрати на името на НАП документ - нотариално заверено парично дарение от напр.340 милиарда евро на името на нашия НАП и да счита, че е “купил“ България:):):) Само юрист може да разбере гаврата ми с този руснак:):):)

    Коментиран от #16

  • 14 гост 2

    20 29 Отговор

    До коментар #12 от "Барчо":

    Така и не получих отговор от петр толстой дали е съгласен на такова дарение- хихихихи:):):)

    Коментиран от #20, #30

  • 15 Барчо

    30 21 Отговор

    До коментар #11 от "гост 2":

    Абе ти верно учудваш хората с антилогиката си. Американците без резолюция на ООН извършиха толкова агресии - "справка уикепедия" през НАТО. Имаше ли някоя държава да е несъгласна с тях? Не. Това не ти ли намирисва? Защото на всички и намирисва. Само на такива като теб, не.
    За ЕС е същото. Искат санкции срещу Русия. Това изобщо не е в наш интерес, защото ние ги спазваме, а американци, французи, англичани не ги спазват. Търгуват си свободно. Руския пазар е пълен с техни стоки - хранителни и промишлени. Защо никой от нашите умни глави не повдигне този въпрос????? И ми разправяш, че не сме васали. Даже и по-лошо. Ние сме тъпи васали.

    Коментиран от #17

  • 16 адв Марин Тодоров

    29 19 Отговор

    До коментар #13 от "гост 2":

    Ти, не си ли онзи случай, който ни задави от смях с коментарите си за международното право?!
    Изключитено чувство за хумор!
    Поздрави!

    Коментиран от #19

  • 17 гост 2

    19 24 Отговор

    До коментар #15 от "Барчо":

    “...Публикувано във факти.бг: Това изобщо не е в наш интерес, защото ние ги спазваме, а американци, французи, англичани не ги спазват...“ Не е вярно- спазват се от ЕС държави и още как! Неспазването на тези санкции влече след себе си ГЛОБА от ЕС в размер на напр.8-10 000 евро НА ДЕН! Ти какво си мислиш- че няма правен механизъм за налагане на тези глоби, ли? :) Има и още как- за какво съществува СЕС- Съда на ЕС?
  • 18 Kcaniba

    7 22 Отговор

    До коментар #1 от "самовар":

    това са руските хакери бре трол!!!
  • 19 гост 2

    20 30 Отговор

    До коментар #16 от "адв Марин Тодоров":

    Не знам с какво точно сте се задавили- дали с българофобията си или с твърденията на русофили под друга статия, че в България през 2016г. нпо членове, под ръководството на сащ, извършили ПРЕВРАТ в България, но е факт, че всички мои коментари за международното право отговарят на международните договори, по които Р. България е страна и на международноправната доктрина, изучавана в дисциплините “международно публично право“, “международно наказателно право“, ,конституционно право“, “общо учение за държавата“ и “ обща теория на правото“, както и “договорно право“. По-скоро аз ви се смях много усилено за твърдението ви за т.нар. ПРЕВРАТ в България:) Живея на 15 минути път с МПС от Парламента, и не съм забелязала българската армия с танкове да извършва военен бунт/ метеж или установяване на военна диктатура в България с оръжие в ръка през 2016 г.:):):)

    Коментиран от #27

  • 20 Ярослав Станчев

    26 20 Отговор

    До коментар #14 от "гост 2":

    Е той Толстой явно се е вслушал в съвета ти и сега събира парите за дарението.Не се тревожи,събере ли ги първо на теб ще се обади и ще ти оговори.Само,че ще почакаш....малко.
    Мисля обаче,че е време да зачаткаш и Путин.Имейли,съвети,правна информация,няма да го жалиш.Денонощно,въздух да не може да си вземе.
    Ние сме с теб,подкрепяме те.
    Имаше преди във форума един Дошо,после една Деса,след това Стоян.Напомняш ми на тях,защото и те бяха такива веселяци и разсмиваха целия форум.

    Коментиран от #21, #22, #23

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 гост 2

    6 16 Отговор

    До коментар #20 от "Ярослав Станчев":

    “...Публикувано във факти.бг: Е той Толстой явно се е вслушал в съвета ти и сега събира парите за дарението....“ А ти знаеш ли, че дарението е едностранен безвъзмезден договор и че договор за дарение на парична сума е мнооого различно нещо от договор за продажба на недвижим имот?:):):) Как някой ще купи България- т.е. сбор от недвижими имоти, когато насреща не му се предлага Договор за продажба на недвижими имоти, а Договор за дарение от страна на петр толстой, а? :) Хихихи:):):) Докато русия оспори Договора за дарение на паричната сума като нищожен, НАП 5 пъти ще превърти лихвите на тези пари, а после- разбира се, ще ги върне, щото при нищожна сделка всяка страна трябва да върне на насрещната страна онова, което е получила от нея:):):) НАП направо ще ми връчат символичния ключ на София, ако стане това:):):)
  • 23 гост 2

    2 14 Отговор

    До коментар #20 от "Ярослав Станчев":

    Имай предвид, че при нищожност на договор се връща само онова, което едната страна е получила от другата- т.е. хипотетично България би била длъжна да върне само 340 милиарда евро на петр толстой, но не и ЛИХВИТЕ, които НАП е получил за тази сума, вложена като депозит в нашите банки:):):):) Фъндъчката ще преасфалтира ударно улицата пред нашия блок от радост:):):)
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Ярослав Станчев

    12 4 Отговор
    „Един ден България ще бъде наша, само че този път ще я купим“
    Това го казва Тургут Йозал на митинг през 1991 г.Също толкова скандално изказване,като на Толстой.Предполагам знаеш кой е Тургут Йозал?Какъв е твоят коментар по това изказване?Виждам,че много се засягаш от такова отношение към България и ще ми е интересно да прочета мнението ти по въпроса.

    Коментиран от #29

  • 26 Трол

    10 3 Отговор

    До коментар #24 от "3УУУУУУУУУУУУУУУВВВВВВВ":

    Аз обичам колегите от Козяк, с тях винаги е весело!
  • 27 съсед на стоян георгиев

    11 3 Отговор

    До коментар #19 от "гост 2":

    Десиии, знаем те къде живееш - хич не си на 15 мин. па било то и с МПС!
    Ей, така - да свалиш температурата...

    Коментиран от #28

  • 28 Монго

    6 4 Отговор

    До коментар #27 от "съсед на стоян георгиев":

    С автобус 94 от Деса до спирка Ректората е около 15мин.
  • 29 гост 2

    2 10 Отговор

    До коментар #25 от "Ярослав Станчев":

    “...Публикувано във факти.бг: Това го казва Тургут Йозал на митинг през 1991 г....“ Тогава не бях правоспособен юрист, ако този СЕГА е жив, нямам никакъв проблем и с него да се изгавря по абсолютно същия начин, като с петр толстой:):):)
  • 30 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #14 от "гост 2":

    Човека знае ,че с лудите трябва да се отнасяш само с добро
  • 31 Сиера Леоне

    3 0 Отговор
    И мен ко ма е.е ?
Новини по държави: