Last news in Fakti

9 Юни, 2017 16:13 2 186 4

Хаменей: Атентатът в Техеран увеличава омразата към САЩ

  • иран-
  • али хаменей-
  • сащ

Аятолахът осъди терористичните атаки

Хаменей: Атентатът в Техеран увеличава омразата към САЩ - 1
Снимка: БТА/AP


Върховният лидер на Иран аятолах Али Хаменей обяви, че терористичните атаки в Техеран не могат да повлияят на решителността на неговата страна, съобщи Ал Манар.

17 души загинаха по време на терористична атака в Техеран през тази седмица. Още 50 бяха ранени.

„Това беше ясна индикация за враждебността на агентите към благородната иранска нация. Те мразят всичко свързано с революцията. Тези нападения само увеличават омразата към американското правителство и неговите агенти в региона. Такава е Саудитска Арабия. Това трябва да се знае“, заяви Хаменей.

Според Хаменей подобни терористични актове са „унизителни за самите им извършители“. Според него те няма да навредят на решимостта на иранската държава.

През вчерашния ден Айфеловата кула в Париж изгасна в памет на жертвите от атаките в Техеран. Това стана по решение на френската община.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хорцето

    10 11 Отговор
    Тези пък не спряха да мразят да му се невиди, само за омраза говорят и тези дето са им духовни водачи не спряха да мразят. Ами да пооправят малко техния бардак помежду си в арабския свят и да намалее износът на тероризъм. Все някои друг им е виновен за всичко и продължават да мразят и да се се закнват. Брееех голямо мразене.
  • 2 помацу

    9 3 Отговор
    до:хорцето
    Ти не си бил в Техеран да видиш как са се устроили,ние сме в Европа ,но като права сравнение с Иран сме мноого далече от тях,назад разбира се...то пътища,то коли,то подредено,то зеленина,то на всякъде фонтани, строителство, ами държавната болница в Техеран ,тя е с размерите на малко село и всиичко е безплатно.Ама нали трябва да плюем ...

    Коментиран от #4

  • 3 Хорцето

    1 4 Отговор
    Всичко е хубаво значи нямат стига не Голям туризъм пада там сигурно. А пътищата като немските ли са или по - хубави.
  • 4 Нафарфорий

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "помацу":

    АБЕ НАЙ- ВАЖНОТО , Е ЧЕ ЩЕ ОСТАНАТ НЯКОЛКО ИСЛЯМИСТИ ПО-МАЛКО!!!!!!!!!!!! НАЙ-ДОБРАТА ЧАЛМА Е УМРЯЛАТА ЧАЛМА!!!!!