Last news in Fakti

10 Юни, 2017 11:03 1 333 0

В защита на татко президент

  • доналд тръмп-
  • джеймс коми-
  • фбр-
  • сащ-
  • доналд тръмп-младши

Доналд Тръмп-младши написа над 80 съобщения в Тwitter в подкрепа на баща си

В защита на татко президент - 1
Снимки: БТА/АР

Големият син на президента на САЩ Доналд Тръмп, Доналд-младши, написа над 80 съобщения в Тwitter в защита на баща си. Поводът бяха острите критики, които бяха отправени към него от бившия директор на ФБР Джеймс Коми. По този начин той реагира на казаното от Коми още преди да го е направил неговият баща, предаде АП.

Доналд Тръмп-младши публикува посланията си по време на изслушването на Коми пред комисия на Сената.

В момента Доналд-младши и брат му Ерик управляват бившата компания на баща си. Доналд-младши казва, че по принцип не говори с президента за политика или бизнес.

Той често се появява по кабелни телевизии и защитава баща си, както правеше и по време на предизборната кампания.

В защита на татко президент

Много от водещите фигури в Републиканската партия не обърнаха особено внимание на показанията на Коми пред сенатската комисия. Ръководството на републиканците в момента се е съсредоточило върху това как Тръмп би могъл да прокара тяхната програма и да бъдат спечелени следващите избори.

В защита на татко президент

В защита на татко президент

В реч вчера лидерът на републиканците в Сената Мич Макконъл даде висока оценка на постигнатото дотук от партията при управлението на Тръмп и заяви, че ще бъде свършено още. В изказването си той не спомена нищо за Коми


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА