Last news in Fakti

11 Юни, 2017 10:41 2 231 0

Внучката на Тръмп: Искам в морската пехота

  • арабела къшнър-
  • доналд тръмп-
  • иванка тръмп-
  • внучка-
  • морска пехота
Внучката на Тръмп: Искам в морската пехота - 1
Снимка: БТА/АР

Петгодишната внучка на Доналд Тръмп - Арабела Къшнър, иска да стане морски пехотинец, предаде ТАСС.

Малката дама е споделила "бъдещите си творчески планове" в отговор на въпроси на свои връстници. Майка й Иванка Тръмп е качила отговорите в акаунта си в Туитър.

От тях става ясно, че любимият цвят на Арабела е цветът на дъгата, а любимият сладолед - ментов с парченца шоколад. Любимото число на Арабела е безкрайното, става още ясно от отговорите, публикувани в Туитър от майка й.

Момиченцето е казало също, че любимият й празник е Ханука, защото тогава тя получава много подаръци.

През април Арабела успя да впечатли силно китайския президент Си Цзинпин. По време на гостуването му в резиденцията на Тръмп в Мар-а-Лаго във Флорида тя му изпяла кратка песен на китайски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА