13 Юни, 2017 12:33 2 616 2

Денис Родман на трудна мисия в Пхенян (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • денис родман-
  • баскетбол-
  • нба-
  • кндр-
  • северна корея-
  • ким чен-ун

Баскетболната легенда пак ще сдобрява САЩ със Северна Корея

Денис Родман на трудна мисия в Пхенян (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Бившата звезда на американския баскетбол Денис Родман oтново пристигна в Пхенян, предаде АП.

Преди да отпътува от летището в Пекин, той заяви, че просто се опитва да отвори врата със Северна Корея и че президентът Доналд Тръмп би бил доволен от мисията му.

"Сигурен съм, че той е доста доволен от факта ,че съм тук, опитвайки се да постигна нещо, което е нужно и на двама ни", каза баскетболната легенда.

Денис Родман на трудна мисия в Пхенян (ВИДЕО+СНИМКИ)

Денис Родман на трудна мисия в Пхенян (ВИДЕО+СНИМКИ)

На въпрос дали ще разговаря със севернокорейския лидер Ким Чен-ун за съдбата на неколцината задържани от Пхенян американци, Родман отговори: "Това не е моята цел точно сега".

Денис Родман на трудна мисия в Пхенян (ВИДЕО+СНИМКИ)

Родман получи топло посрещане при четирите си предишни посещения в КНДР от 2013 г. насам. Представител на правителството в Пхенян заяви, че той ще остане там до събота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кики

    12 5 Отговор
    Всеки може да получи топло посрещане от Ким Чен, стига да е показвал нужното уважение към лидера.
  • 2 Ам ко стана със ФЛОТИЛИЯТА НА ЧИЧО

    3 0 Отговор
    ТРЪГНАХА С ДВА САМОЛЕТА НОСАЧИ С ФАНФАРЫИ АСЛАНИ А СЯ МЪЛЧАТ КАТ ПО.РАНИ. Назвал съм го и пак ще го река : мекушави са между краката янките, лабави в гайките, кибрита им е се влажен но иначе голям го вадят!
Новини по държави: