Last news in Fakti

13 Юни, 2017 15:05 2 775 8

Орбан посече ЕС и Сорос

  • унгария-
  • виктор орбан-
  • ес

Унгарският премиер заяви, че няма да се поддаде на шантаж от Брюксел

Орбан посече ЕС и Сорос - 1
Снимка: БТА/AP

„Изглежда, че Брюксел откровено е на страната на тероризма.“ Това заяви унгарският премиер Виктор Орбан, цитиран от Breitbart News.

Орбан е недоволен, след като от ЕС разкритикуваха ареста на мъж, обвинен в тероризъм в Унгария. Освен това вече има заплахи за санкции срещу Будапеща. Причината е отказът на страната да се съобрази с квотната система за прием на бежанци.

„Унгарците няма да бъдат изнудвани. Аз не вярвам в идеята, че нашето бъдеще зависи от Брюксел, Москва или Вашингтон. Докато аз съм премиер, ние ще продължим да строим стена по границите. Унгария ще бъде контролирана от унгарците. Джордж Сорос похарчи купища пари, за да подкрепи нелегалната имиграция. Той не уважава нищо, когато се стигне до неговия интерес. Въобще не го подценявам. Гледаме напред“, заяви Орбан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Очо

    65 2 Отговор
    Браво. Хора с достойнство и чест. Кледай и се учи бе Тиквуне.
  • 2 Ваньо

    52 0 Отговор
    Кое от написаното в статията не е вярно кое ? И кога най сетне ще имаме управник като Орбан мислещ за страната си и суверенетета и кога ?Аман от наши управници които все са наведени аман, и не могат и да пръднат без да знае ЦК на ЕК !!!
  • 3 onq s konq

    0 25 Отговор
    Снимката си е абсолютно "2 в 1"-т.е. Голям и Малък Сечко в Орбан:)
  • 4 Варна

    22 0 Отговор
    Така се прави!
    - А ние ще чакаме Винету, да въведе същото срещу работодателите му НПО-тата " Ханс Зайдел" и "Корнад Аденауер".
    - Дали?
  • 5 Борис

    26 0 Отговор
    Завиждам им на унгарците и си мисля, дали ще съм жив да видя Орбан в български вариянт?
  • 6 реформатор на деформаторите

    28 0 Отговор
    Господин премиер,/ от уважение към избирателите/ , виждаш ли какво значи да защитаваш Родината си !!!!!! Браво на Орбан!!!!
  • 7 asen

    11 0 Отговор
    браво орбане ,бойко да се поучи ....на кураж
  • 8 7777777

    5 0 Отговор
    И ОТ МЕН ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО! ТАКА СЕ ЗАЩИТАВА НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС И ДОСТОЙНСТВО, А НЕ КАТО НАШИТЕ ДУПЕДАВЦИ, КОИТО СТОЯТ МИРНО В БРЮКСЕЛ И ВИКАТ СЛУШАМ И ИЗПЪЛНЯВАМ! БОЙКО ТАКА ЛИ НЯМА ДА СЕ ПОУЧИ МАЛКО ОТ НЕГО!
Новини по държави: