14 Юни, 2017 21:31 17 136 5

Любовница плаща обезщетение на съсипана съпруга

  • съпруга-
  • любовница-
  • обезщетение

Тя трябва да изплати $ 15 000

Любовница плаща обезщетение на съсипана съпруга - 1
Снимка: Shutterstock

Изоставена любовница изпрати на съпругата на американец интимни снимки на мъжа ѝ с подробно описание на похожденията му. Съд в Рио де Жанейро обаче задължи любовницата на гражданина на САЩ да изплати 15 000 долара на жена му като компенсация за нанесени морални щети.

Както съобщава местното издание Correio, цитирано от Блиц, американецът се отправил към Бразилия, където започнал да се среща с момичето. След известно време се върнал в САЩ и отново решил да бъде примерен съпруг.

Оскърбената бразилка обаче решила да си отмъсти и изпратила на съпругата му интимни негови снимки. Изненадващо законната съпруга подала иск срещу нея и спечелила делото. Обидената девойка опитала да се защити в съда, като казала, че е искала да предупреди американката за похожденията на съпруга ѝ, но магистратите преценили, че действията ѝ са оскърбителни, и я осъдили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Рокер

    22 0 Отговор
    Едната морално другата материално ощетена 😝
  • 3 незнайко

    19 1 Отговор
    Да бе мирно стояла, съд не би видяла! Които зло мисли, призовка намира! Две хубави перефразирани български поговорки.
  • 4 анонимен

    12 1 Отговор
    Там всичко може,у нас изнасилвачи,престъпници хич не ги барат,а нея щяха да я пратят на психолог вместо да да получава обезщетение,:Д
  • 5 Кака Гинка

    2 0 Отговор
    Направо звучи като виц - жените се дърлят помежду си,а шавливият съпруг е света вода ненапита...
Новини по държави: