Last news in Fakti

15 Юни, 2017 13:40 5 391 18

Българинът, ритнал жена по стълбите на берлинското метро, се изправя пред съда

  • светослав стойков-
  • берлин-
  • метро-
  • германия-
  • дело-
  • максуда-
  • варна

Светослав Стойков има дълго криминално досие в България

Българинът, ритнал жена по стълбите на берлинското метро, се изправя пред съда - 1

Българският гражданин, заснет на камера за наблюдение как рита жена по стълбите на метростанция в Берлин, се изправя днес на съд по обвинение в нанасяне на тежка телесна повреда, предаде ДПА.

Нападението потресе Германия и предизвика вълна от коментари в социалните медии.

Кадрите, заснети от камера за наблюдение на берлинската метростанция "Херманщрасе", показват как мъжът, който държи бира и цигара, се приближава зад жена и я рита в гърба. Вижда се как тя пада по стълбите с главата надолу и се приземява на перона, където минувачи й се притичват на помощ.

След нападението властите арестуваха българския гражданин Светослав Стойков, за когото се твърди, че се е укривал във Франция, и който има дълго криминално досие в България.

Нападнатата жена, чиято самоличност не се разкрива, получи счупване на ръката и нараняване на главата и участва в съдебния процес като съищец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДИМО

    26 1 Отговор
    Навремето в паспорта пишеше - Българин- националност циганин защо го премахнаха
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Сандо

    17 0 Отговор
    А на българите, който источват кредитните карти на хора в цял свят и съсипват хиляди хорски съдби посредством измами?
    За тях какво трябва да пише?
    Стига вече глупости, тоя боклук да си носи кръста сега и толкова. Навсякъде има лоши хора, крадци, измамници и големи мъже ритащи жени в гръб. Да го чукат сега немците в затвора, ама без вазелин. И ще вика и той... Искам при мама!
    Като онова уж лудо момче дето ритало бабата на спирката.
  • 4 майна

    16 0 Отговор
    важното тука е колко ще му даде РАБОТЕЩИЯ ГЕРМАНСКИ СЪД....дано да е повечко,че мн любовници го чакат на топло.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Скорпион29

    16 0 Отговор
    Мръсна и проста гад дано да му се изредът в затвора и да го провъзгласът за принцеса.
  • 7 Бай хой

    6 3 Отговор
    Навсякъде се тръби че цигани а бил Нългарин. Народността на пострадалата оначе не се споменава. Да я спомена румънска циганка и най вероятно става въпрос. За територии за проституция. И се откло и тогава общественото мнение от изнасилването и убийството на германска студентка от поканен от меркел. А ротника го излъчваха до безкрай по всички възможни медии. Убийството бе скрото и премълчавано месеци. Българоте бяха тиражирами като изверги. Ме пишат дали са съдили изнасилвача убиец.

    Коментиран от #10

  • 8 ььь

    8 4 Отговор
    не лъжете че е българин!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 9 Azazel

    5 6 Отговор
    Не разбирам защо всички пищат, че не бил българин, а циганин?... В паспорта му пише - българин, значи е българин. Като шведът изрита камериерката, всички говорихме за швед, някой зае ли се да прави разследване дали баба му например не е била наполовина финландка?...

    Коментиран от #12

  • 10 Azazel

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "Бай хой":

    Какво имаш предвид с - навсякъде? Четеш цялата световна преса и правиш контент-анализ на отразяването на двата случая ли? Българските медии се интересуват от случая с българина и детайлно отразяват него, това е напълно нормално, предвид отзвука, който предизвика тук. Немските медии е възможно да обръщат повече внимание на другия случай. Но, като ти гледам правописа, ти и българския не го владееш, та какво остава за немския...
  • 11 gosta

    4 0 Отговор
    Na sapun
  • 12 Бат Саше

    7 4 Отговор

    До коментар #9 от "Azazel":

    Никъде в личната карта не пише българин! Пише: гражданство-България. И да, циганинът не е българин, защото българин е етническа и национална принадлежност! Виж в гугъл дефиницията на нация и помисли къде циганинът се вписва в това понятие. По никакъв начин и никаква дефиниция, циганинът не може да бъде наречен българин. Наричат ги така само хора като теб или някакви продажни журналистчета. При всички случаи се касае за тотално невежество или за долни еврейски провокации, с цел промиване на лабилни мозъци и нагнетяване на напрежение. И като гледам, с твоя мозък май са успели....

    Коментиран от #13

  • 13 Барчо

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "Бат Саше":

    Точно така. Имал съм отношения с роми и колкото и да са "интелигентни" или работяги, са едни и същи. В един момент кръвта и "кипва" и стават обикновени крадци и бандити. Колкото и да се опитват някои да приличат на нормални хора, кръвта винаги взема връх. Лекуване няма. Все едно да излекуваш гей. Той не е виновен, ама е такъв. Да де, ама невинните потърпевши какво пък са виновни да и сърбат чорбата. Един го питам: Абе защо гепи на детето ми колелото. Знаеш, че камера има и ще се види? А той ми отговори:" Не исках, бе. Като го видех, неккъф сила ме фана и ме фърли връз него. После, не помня". Те това са те!!!
  • 14 Крум

    1 4 Отговор
    Тоя е българин един нормален човек няма даго направи турци само по лк но небългарин

    Коментиран от #15

  • 15 Azazel

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "Крум":

    Ко речи?
  • 16 Кака Гинка

    1 1 Отговор
    Какво става? - ритането на жени май взе да се превръща в международен спорт...
  • 17 Бай

    1 0 Отговор
    Добре де, не защитавам този , дето е нанесъл ритника, ама наистина не се казва нищо за ритнатата - произход, професия, ... вероятността да е ритнал случайна минувачка без причина е малка, има си случаят предистория, но защо се скрива ? Нещо като не се казва цялата истина, има нещо гнило, според меня...
  • 18 Лупи

    0 0 Отговор
    Тоя случай им дойде дюшеш на германските власти, които вече се видяха в чудо от гостите на баба Шмиргел. Естествено, че тоя е мангал и има разлика с българите понеже е друг етност без значение, какво му пише в паспорта. Също така на всички е ясно какво прави в Германия и 100% не е там за да работи честно за прехраната си. Също както и гостите на Шмиргел и тоя няма как да се интегрира ама за разлика от тях тоя не изнасилва германки и не напада деца по улиците, защото е отишъл да изкарва пари от типично м....лските дейности там- проституция и джепчийство. За да се използва максимално тоя случай историята му няма как да се разкрие напълно, защото ще се види, че има разлика между двете паразитни групи- едната е там да изнасилва, убива и живее от помощи, а другата да върти проституция, наркотици и джепчийство. Мотото "Виждате ли, че всеки прави престъпления не са само емигрантите!" се издигна и поднесе любезно от "точните" медии. Иначе тоя дебил дето си мисли, че щом в паспорта му пише "българин" то той е такъв и няма разлика нека се разходи в Столипиново, Факултето и още 2-3 "български" квартали с всичките си ценности сам и после в Люлин, Младост, Дружба и т.н. да направи разликата между българи и м...ли, че май нещо не я разбира.
Новини по държави: