Last news in Fakti

15 Юни, 2017 15:11 4 634 30

Путин: Завъртете глобуса, поставете пръста и... САЩ са там!

  • русия-
  • сащ-
  • владимир путин-
  • глобус-
  • интереси-
  • американци

Никой обаче не иска да си го признае, заяви руският президент

Путин: Завъртете глобуса, поставете пръста и... САЩ са там! - 1
Снимка: БТА/ AP

Руският президент Владимир Путин очаквано коментира отношенията със Съединените американски щати по време на „пряката линия“, на която отговаря на различни въпроси.

Държавният глава заяви, че Москва не счита американците за враг. Въпреки това на американска земя се забелязва увеличаване на русофобията, което е причинено от засилените политически борби по думите му.

Путин заяви, че Съединените щати постоянно се опитват да оказват влияние върху умовете на жителите на други страни. „Вземете глобус, завъртете го и го спрете с пръст на което и да е място. Там ще има американски интереси“, заяви Владимир Путин.

Според руския президент има американска намеса на много места по света. Според него никой не говори директно за това, защото не иска да влезе в конфликт с американците.

Владимир Путин намери и положителна страна в санкциите срещу страната му, наложени след анексирането на Крим от САЩ и Европейския съюз. Според него руският народ ще трябва да използва своя интелект, ресурси и талант, за да преодолее трудностите, съобщи ТАСС.

Събитието, на което Путин отговаря на най-различни въпроси, се провежда всяка година от началото на хилядолетието – с изключение на 2004 и 2012 година. За първи път обаче „пряката линия“ се прави през лятото.

Руският държавен глава Владимир Путин каза също, че в американските медии има антируска истерия, но Русия знае, че има много приятели в САЩ и иска отношенията между двете страни да се подобрят.

Не липсваха и коментари на недоволни руснаци, които искат Путин да сдаде властта. „Три президентски мандата стигат!“ и „Кога ще спрете да нарушавате конституцията?“, бяха сред коментарите, с които се сблъска Путин по време на телевизионен диалог с недоволни граждани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Справедлив

    97 135 Отговор
    Еми прав е. Или соросоидите ще отричат-над 800 американски военни бази по цял свят...
  • 2 666

    146 89 Отговор
    стига с тая руска пропаганда
  • 3 Kcaniba

    118 61 Отговор
    Завъртях глобуса,но нищо не се вижда,от Кузнецов е сигурно....
  • 4 Русофил

    107 90 Отговор
    Руснаците анексираха и завладяха Крим ,а не американцие и Европейския съюз....стига с тая глупава пропаганда...Путин да се качи на Лада и тогава да ръси глупости, аман от императори.

    Коментиран от #17, #27

  • 5 До русофил

    93 81 Отговор
    А, кой отдели Косово от Сърбия, погазвайки всякакви международни закони? Нима това не е същото като анексирането на Крим. Само, че когато САЩ вършат беззаконията си няма кой да ги санкционира. Откъдето минат въпросните "носители" на демокрация, трева не никне!

    Коментиран от #22

  • 6 Sergiy

    63 71 Отговор
    ами как може да се сравнява лъв и заяк, заяк-путьо иска, ама няма как да стане ;)) Всеки иска да е голям, ама далече не вскеи може. и путьо разбира, че има три сили: САЩ, ЕС и Китай-това е!

    Коментиран от #24

  • 7 глупак

    49 54 Отговор
    Косово не е държава , а най-голямата американска база в Европа !!!
    А в Германия са още 195…
    Броят се на пръсти страните без ам. бази
  • 8 све

    36 40 Отговор
    Защо Русия се изтегли от Германия и Източна Европа, а САЩ влезе навсякъде ??????
    Тъпо
  • 9 До Kcaniba

    27 30 Отговор
    Ами изкарай си главата от задника и може и да видиш нещо!

    Коментиран от #10

  • 10 Sergiy

    22 32 Отговор

    До коментар #9 от "До Kcaniba":

    ами, нали ти каза човека, кузнецов мина ;))) или нямаш на представа за какво става въпрос ;), абе тролчета вие когато работите нещо, поне научавайте "материала". Пиши в google- кузнецов минава Ламанша и тогава ще си в час ;))

    Коментиран от #11

  • 11 ГОСТ

    38 16 Отговор

    До коментар #10 от "Sergiy":

    А не е ли по-лесно да напише - Американците пратиха самолетоносач ххх

    Което и море да заместиш с ххх все ще има резултати / много резултати /!

    Я някой добър по история да каже колко пъти САЩ са опитвали да убият Кастро и колко пъти Сталин/Брежнев/Хрушчов и компания са правили опит да убият лидер на капиталистическа държава. Хващам се на бас че първите ще са повече
  • 12 Къртев

    42 15 Отговор
    Има нещо вярно, че САЩ е навсякъде. Обаче и Русия не е незабелязана. А, че Путин е политик от висока класа се доказва от ден на ден. Но има нещо друго, което убягва на повечето българи. Къде е политиката на България? Ние, като една малка и при всички случаи, зависима и от двете сили страна нямаме никаква политическа стратегия. Или по точно нямаме нищо. А, коментари от рода "тролове", "соросоиди" и подобни, не звучат сериозно от устата на политическия не "елит". България в момента е със свалени гащи пред, която и да е политика и сила. За това, кой , какво е завладял, кой лош или добър трябва по малко да ни интересува.

    Коментиран от #13

  • 13 Sergiy

    16 41 Отговор

    До коментар #12 от "Къртев":

    само ифрмативно: от 2004г. България е в НАТО, от 2007г. в ЕС. Как България може да е със "свалени гащи", интересно.

    Коментиран от #16, #26

  • 14 кики

    9 42 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Съветските тайни служби са взели през 1981 г. решение за покушение не само срещу папа Йоан Павел II, но и срещу лидера на полския профсъюз "Солидарност" Лех Валенса. Това се твърди в книгата "Покушението срещу папата" с автори пенсионираният италиански съдия Фердинандо Импозимато и журналистът Сандро Провизионато, пише варшавският вестник "Газета виборча.

    В книгата, която трябва да бъде публикувана след няколко дни, се изразява тезата, че стреляйки по папата на 13 май 1981 г., турчинът Мехмед Али Агджа на е действал сам, а като част от заговор, чийто план е бил изработен в СССР и осъществен в България с участието на турската мафия и тайните служби на
    тогавашния комунистически блок.

    Коментиран от #23

  • 15 ТХААД

    12 53 Отговор
    Нагъл,
    По - нагъл,
    Диктатор на треторазрядна республика,
    заемаща 1/3 от сушата на земята...

    Коментиран от #19

  • 16 Къртев

    7 18 Отговор

    До коментар #13 от "Sergiy":

    Еми то това е итересното
  • 17 Кики

    8 6 Отговор

    До коментар #4 от "Русофил":

    Не разбрах, защо Путин трябва да се качи на ЛАДА, след като си има ЗИЛ!?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 БЪЛХАрия

    13 5 Отговор

    До коментар #15 от "ТХААД":

    КЪТ ЗАТРАКАТ КАЛАШНИЦИТЕ ШТА ВИДЯ КВА ПЕСНИЧКА ША МИ ПЕЕШ ТОГАЗ.

    Коментиран от #20

  • 20 Кики

    6 1 Отговор

    До коментар #19 от "БЪЛХАрия":

    Ами каква песничка... ще върви на първа линия да пази ония изроди от парламента.
  • 21 hftf

    4 1 Отговор
    този сайт е пряко доказателство
  • 22 Анти соросоид

    14 8 Отговор

    До коментар #5 от "До русофил":

    Тя, американската демокрация се пренася по въздушно-ракетен път. И още, В БЪЛГАРИЯ НЯМА РУСОФОБИ, има русофили и соросоиди.
  • 23 555

    7 4 Отговор

    До коментар #14 от "кики":

    А срещу Кастро има над 50 опита за покушение от Американците ....нещо да кажеш по този въпрос

    Коментиран от #25

  • 24 Барчо

    10 3 Отговор

    До коментар #6 от "Sergiy":

    Това, че всеки път преиначаваш името на руския президент не ти прави чест. Показва абсолютното ти безсилие и липсата на първите 6 години, ако ме разбираш.
  • 25 Барчо

    7 2 Отговор

    До коментар #23 от "555":

    Няма какво да ти каже. Има една такава стара приказка: "Не вижда гредата в собственото си око, а сламката в окото на другия"
  • 26 Барчо

    10 4 Отговор

    До коментар #13 от "Sergiy":

    И ЕС какво хубаво ни донесе, че нещо не разбрах? Аз ще ти кажа. Унищожена промишленост, унищожени пазари, унищожено медицинско обслужване, унищожен пенсионен фонд, Нямаме собствено летище, нямаме собствена енергетика, нямаме собствени телекомуникации, магазините са пълни с евтини хранителни имитации, унищожена армия, унищожена полиция, унищожени мислещи с главите си политици. Ето това ни донесе възхваления ти ЕС. И това не си го измислям аз. Това са анализи от официални цифри. А за НАТО да не си мислим, че сме защитени от Турция, която в скоро време ще се огледа към нашите земи. Турция окупира 1974 г Гръцкия остров Крит. Какво направи НАТО тогава, а? НАТО = Колчо слепеца. Турците не са решили да си вземат родопите, не са ги взели. Най-много Тръмп да размаха от Белия дом пръст на Ердоган и да му каже: Абе като вземаш, вземай всичко, че да се приключи и айде вече може да се мунеш и у ЕС.
  • 27 Барчо

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "Русофил":

    Руснаците ще се махнат от Крим, когато Турците се махнат от остров Кипър и когато американците се махнат от Панама.

    Коментиран от #30

  • 28 Българин

    4 7 Отговор
    Не ми дреме за глобуса, искам просто БЪЛГАРИЯ да е свободна и от Русия и от Сащ, а в исторически план добро не сме видели и от двете страни особено от първата.
  • 29 ДГТ

    3 4 Отговор
    МНОГО ТЕ Е ЯД , НАГЪЛ ФАШИСТИНО, НАЛИ!? ТИ ИСКАШ СеСеСеР-то ДА Е НАВСЪКЪДЕ, АМА НИЕ -НЕ!!!
  • 30 ХАСАН

    1 9 Отговор

    До коментар #27 от "Барчо":

    Крим не е е руски или украински а татарски..чети историята...Кипър не е част от Турция..а като страна гарант Турция гарантира правата и свободите на тамошното турско население
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания