Last news in Fakti

15 Юни, 2017 17:00 3 014 50

Русия продължава с натиска си срещу НАТО

  • русия-
  • нато-
  • великобритания

Майкъл Фалън с обвинения към Кремъл

Русия продължава с натиска си срещу НАТО - 1
Снимка: БТА/AP

Британският министър на отбраната Майкъл Фалън заяви, че руската агресия срещу НАТО продължава да нараства, съобщи ABC.

Според него Русия заплашва демократичния процес в Западна Европа чрез „пропагандни материали и други способи“.

Според него страната повишава „своята агресия в Източното Средиземноморие“ и удължава конфликта в Сирия. Фалън смята , че „заплахата по източния фланг на НАТО нараства“.

Той допълни, че алиансът правилно се е споразумял за "силите за бързо реагиране, което показва бързата реакция, която НАТО изисква".

В момента Фалън е на посещение в Румъния, където заяви, че Великобритания ще продължи да бъде ангажирана с европейската сигурност. Според него НАТО ще засили влиянието си в Източна Европа през следващите години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sergiy

    108 59 Отговор
    2000г.-Чечня, след това много други страни. Пак не говорим за убийства на опозиционери и куп другите неща, които направил путьо за тези 17 години, ама гледахте и не взимахте като сериозна заплаха, сега време да се плаща за това и да му се връщта. По-добре късно, отколкото никога.

    Коментиран от #21

  • 2 Kcaniba

    112 47 Отговор
    Слава богу,че сме в НАТО и ЕС!

    Коментиран от #12

  • 3 Пхахахах

    35 38 Отговор
    Аще преди да отворя статията, предположих кой е автора
  • 4 Наско

    76 40 Отговор
    Стотици години отрицателна селекция на човешкия материал в русия си казва думата ! Това са неадекватни човешки същества , които не разбират за какво им говори останалият свят !
  • 5 Kcaniba

    14 31 Отговор
    Империята на злото е с пръст в .....
  • 6 кики

    15 36 Отговор
    .Публикувано във факти.бг: Съветските тайни служби са взели през 1981 г. решение за покушение не само срещу папа Йоан Павел II, но и срещу лидера на полския профсъюз "Солидарност" Лех Валенса. Това се твърди в книгата "Покушението срещу папата" с автори пенсионираният италиански съдия Фердинандо Импозимато и журналистът Сандро Провизионато, пише варшавският вестник "Газета виборча.

    В книгата, която трябва да бъде публикувана след няколко дни, се изразява тезата, че стреляйки по папата на 13 май 1981 г., турчинът Мехмед Али Агджа на е действал сам, а като част от заговор, чийто план е бил изработен в СССР и осъществен в България с участието на турската мафия и тайните служби на
    тогавашния комунистически блок.

    Коментиран от #13

  • 7 к нинова

    42 37 Отговор
    русия е бита карта,за това синът ми взе американско гражданство

    Коментиран от #14

  • 8 гост 2

    59 61 Отговор
    Пак ще го напиша, за да се знае- налице е безпрецедентна ситуация на Балканския полуостров- за пръв път след 1444г., самостоятелните суверенни балкански държави се обединиха около една идея и един военен съюз- НАТО и чрез действията си доказаха, че считат русия за основна заплаха за суверенитета си и за териториалната си цялост, въпреки различията помежду им. Заплахата от руска военна агресия спрямо която и да е държава от Балканския полуостров, мотивира тези държави да пожелаят сами членството на държавата им в НАТО. При това НАТО не е регионален местен военен съюз/ система за колективна сигурност/, а включва държави от два континента. Единствена сърбия се явява изключение от този избор.Дори по времето на Втората световна война, тогава съществуващите държави на Балканския полуостров не са били толкова категорични в самостоятелният си избор за членство във военен съюз. И в руският военен съюз- одкб- съществува чл.4 , който е откраднат от руснаците от чл.5 на Договора за НАТО- клаузата за колективна защита, но балканските държави НЕ ЖЕЛАЯТ членство в одкб и резонно всеки да си отговори защо това е така...
  • 9 английска фашага

    30 30 Отговор
    разпорете му задника на тоя Фалън, и на цялата Англия. Те мюслитата дето си ги прибират там ще му го разпорят накрая.
  • 10 к2 служител

    26 28 Отговор
    А чии го дирят американските ракети на руската граница ?

    Коментиран от #17

  • 11 гост 2

    26 24 Отговор
    А чий го дирят руските ракети в Крим, насочени срещу България, руските ракети в Кьонигсберг, насочени срещу Европа, руските подводници извън Севастопол, но пак в Черно море? Дори античките / макетата/ един ден посещават путлер в кремъл, а след половин месец / петнадесет дни след това посещение/ открито заявяват, че са готови на компромис с името си- нещо проблематично и много чувствително за тях до сега - за да станат член на НАТО...

    Коментиран от #15

  • 12 Барчо

    16 17 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    Те навремето такива като теб пак така се радваха, че сме с германците през Втората световна
  • 13 Барчо

    11 12 Отговор

    До коментар #6 от "кики":

    Ако е имало решение да се премахнат, това щеше да стане без да се свързват с някакви куци тъпанари за тая работа. И истината не е в някакви вестници, където се публикуват всякаква "информация" получена "анонимно", а в съдебната зала. Там е истината. Всичко друго е: Един ми се обади за тая информация, че я е научил от някакъв, дето чул един друг да му я казва, а пък тоя я е научил от ....чичото на лелята, дето била метачка до ....... Стига партенки!!!
  • 14 Барчо

    14 12 Отговор

    До коментар #7 от "к нинова":

    И ти отивай при него да метете улиците или нещо подобно. Икономически бежанци. Добрите и тук са добри, а некадърниците навсякъде са такива.
    Аз и семейството ми изцяло оставаме в България и то завинаги. Такава красива държава с тези природни дадености ги няма никъде по света. Не я заменям нито за келяви долари, нито за друга валута. Аз не съм продажник и обичам родината си, а тя е само една - БЪЛГАРИЯ.
  • 15 ПРОПАГАНДА

    17 16 Отговор

    До коментар #11 от "гост 2":

    ДА НЕ СТЕ УЧЕНИЧКА НА ГЬОБЕЛС. ТЪЙ СИ ВЯРВАТЕ НА ЛЪЖИТЕ ДЕТ ДРАСКАТЕ НАВСЯКЪДЕ

    Коментиран от #18

  • 16 гостът

    22 16 Отговор
    Още един болен мозък.Коментарите са излишни.При такова лицемерие и манипулиране на факти Русия винаги ще е агресор.Всеки един трезво мислещ знае че САЩ с техните подлоги и терористични организации заплашват световния мир.
  • 17 onq s konq

    5 9 Отговор

    До коментар #10 от "к2 служител":

    Бе кво ти пука-радвай се че не са на българската!
  • 18 гост 2

    12 12 Отговор

    До коментар #15 от "ПРОПАГАНДА":

    “...Хибридните операции целенасочено смесват комбинации от политически, военни, икономически, социални, психологически, информационни способи и конвенционални, нередовни, терористични и криминални методи за водене на конфликт....Методи на хибридната война От наблюденията на събитията в Украйна и Сирия могат да се отличат няколко основни методи за хибридна война:...
    Провеждане на информационни операции;
    Провеждане на психологически операции;...
    Поведенческа война – целенасочено въздействие върху поведението на големи групи и структури в противостоящата страна, които са потенциални източници на заплаха....Някой автори дори споменават още едно шесто, бойно поле – вашия мозък! Манипулацията на общественото съзнание е от критична важност за провеждането на хибридните операции. Цялото национално, културно и информационно пространство ще бъде изпълнено с текстове, филми и хора от друга култура, които целят промяна на националната идентичност или минимум объркване на основни групи от населението...“ https://postvai.com/voenni-analizi/%D1%85%D0%B8%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0.html Много хубаво са те описали тук- в последното изречение....

    Коментиран от #22

  • 19 гост 2

    12 13 Отговор
    “...Манипулацията на общественото съзнание е от критична важност за провеждането на хибридните операции. Цялото национално, културно и информационно пространство ще бъде изпълнено с текстове, филми и хора от друга култура, които целят промяна на националната идентичност или минимум объркване на основни групи от населението...“ https://postvai.com/voenni-analizi/%D1%85%D0%B8%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0.html
    ТОВА вършат онези, които публикуват срещу заплащане коментари от рода на “слава на русия, слава на путин, да живее русия“. В БЪЛГАРСКИТЕ форуми трябва да има ДРУГИ коментари- “СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ, ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ, ДА ЖИВЕЕ НЕПОБЕДИМАТА БЪЛГАРСКА АРМИЯ, ДА ЖИВЕЕ ВОВЕКИ ВЕКОМ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД“, защото БЪЛГАРИЯ Е ДЪРЖАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ, А НЕ НА РУСНАЦИТЕ. Приканвам всеки българин да се замисли над съдържанието на този коментар.

    Коментиран от #23, #43

  • 20 Апропо

    13 9 Отговор
    "Великобритания ще продължи да бъде ангажирана с европейската сигурност " ...
    Те не могат да осигурят сигурност на собствените си граждани , тероризирани от една престъпна шайка , тръгнали да оправят света ! Замислил се за пропагандата докато гонят собствените му избиратели с ножове ! И това ако не е безочие !
  • 21 Kcaniba

    10 11 Отговор

    До коментар #1 от "Sergiy":

    Загугли Ченя - Грозни!!!
    Трол!!!
    Там са инвестирани милиарди!!!
    и загугли - Афганистан, Ирак Донрц. където оперира твоето нато - тотално мизери!!!!
  • 22 ПРОПАГАНДА

    13 9 Отговор

    До коментар #18 от "гост 2":

    МНОГО ТОЧНО СТЕ ОПИСАЛИ ДЕЙНОСТТА СИ .БРАААВО.

    Коментиран от #24

  • 23 ПРОПАГАНДА

    16 10 Отговор

    До коментар #19 от "гост 2":

    ПРОПУСКАТЕ ДА НАПИШЕТЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е И НА АМЕРИКАНЦИТЕ .НАЛИ ТАКА. ЯВНО УМИШЛЕНО СТЕ ГО ПРОПУСНАЛИ В ИНАЧЕ ВСЕОБХВАТНАТА ВИ ОСВЕДОМЕНОСТ.ЗАЩО ЛИ ????::':,?

    Коментиран от #26

  • 24 гост 2

    11 14 Отговор

    До коментар #22 от "ПРОПАГАНДА":

    Описах Вашата дейност . Мнозина коментатори- българите не виждаме нищо лошо в това 1-2 пъти да се напише “слава на русия“, но когато го напишете за стотен път и поставяте стотина минуса на мой коментар, в който пиша “Слава на БЪЛГАРИЯ“, нещата вече стават ясни за всеки здравомислещ българин/ българка. Така, че- Вашите думи за мен са едно нищо. Те са оръжията ви, но точно мен трудно ще заблудите. Аз се боря с вас чрез знания, българско самосъзнание, интелект и интуиция и отделям от свободното си време, за да го правя безплатно, защото МИ ПИСНА да ругаете България по всякакъв начин и да считате, че това може да го вършите безкрай....

    Коментиран от #28

  • 25 Хахаха

    16 9 Отговор
    Русия така натиска , че принуди САЩ да отворят над 1000 военни бази по целия свят, да унищожи физически, финансово и политически толкова държави и народи за последните 27г……
    ГОРКИТЕ АМЕРИКАНЦИ
    ДОБРЕ, ЧЕ УМЕЯТ ДА ПРОДАВАТ ДЕМОКРАЦИЯ

    Коментиран от #27

  • 26 гост 2

    12 15 Отговор

    До коментар #23 от "ПРОПАГАНДА":

    “...Публикувано във факти.бг: ПРОПУСКАТЕ ДА НАПИШЕТЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е И НА АМЕРИКАНЦИТЕ..“ Айде - пак тролене. КОГА съм писала, че България е на американците, изобщо- КОГА съм намесвала сащ в коментарите си? Оставам с впечатление, че тук пишат много руски граждани, членове на НОД- http://www.rusnod.ru/index/o-dvizhenii/ , защото българският народ няма никаква мотивация да мрази сащ. Не сащ подписаха тайният протокол към пакта рибентроп- молотов и не сащ си поделиха тайно Европа на Източна и Западна Европа. Сащ са важни и са основният враг само на руските граждани- членове на нод, но не и на българите. Защо отричате това?
  • 27 гост 2

    11 16 Отговор

    До коментар #25 от "Хахаха":

    А ето и ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА някои руски граждани да мразите сащ- “...Наше великое государство/ русия/ – находится на историческом перепутье! Анализ политической жизни страны за последние два десятилетия подтверждает неутешительный факт, что главной проблемой современной России является отсутствие реального суверенитета в результате поражения в 40-летней войне между Советским Союзом и США в 1991 году....Победитель в этой войне – Соединенные Штаты Америки.Сегодня российская финансовая система напрямую зависит от американского доллара,..“
    http://www.rusnod.ru/index/o-dvizhenii/ ТОЗИ ТЕКСТ какво общо има с България след 1989 г. и с българският лев, с българският валутен борд, с бъкгарската действителност, с българската икономика и с българската политика? Това си е чисто РУСКА идеология. Защо да се уеднаквяват тази руска идеология и мнението на българските граждани от България за сащ? СССР ЗАГУБИ СТУДЕНАТА ВОЙНА, А НЕ Р. БЪЛГАРИЯ! Тогава? ЗА КАКВО ДА МРАЗЯ САЩ?
  • 28 ПРОПАГАНДА

    18 8 Отговор

    До коментар #24 от "гост 2":

    ПОНЕЖЕ НЕ СМЕЕТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ ПО ПОНЯТНИ ПРИЧИНИ ПОЗИЦИЯТА СИ СПРЯМО КАУБОЙСКИТЕ ВЪЗДЕЙСТВИЯ ВЪРХУ РОДИНАТА НИ ИНТЕРЕСНО ЩЕ НИ БЪДЕ ПОЗИЦИЯТА ВИ СПРЯМО РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ.

    Коментиран от #29

  • 29 гост 2

    10 15 Отговор

    До коментар #28 от "ПРОПАГАНДА":

    Да, де- поредната тролска “кукичка“:) И? Какво ТОЧНО да коментирам за пуйката?:) Защо ВИЕ не коментирате изключително близките отношения между пуйката и русия? Те са факт. Обаче- не са обект на Вашите коментари. Вместо това ми задавате на мен този въпрос, на който индиректно съм отговорила:) Кажете сега- колко руски булки- православни етнически рускини- се омъжиха като ВТОРИ СЪПРУГИ с турчаля, живеещи в бодрум, анталия и мармарис и които имат вече една първа съпруга- турска гражданка и защо? А колко етнически българки се съгласиха на същото? НИТО ЕДНА. Това е един много точен отговор на Вашият въпрос.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Барчо

    14 11 Отговор

    До коментар #30 от "Хахаха":

    Гост 2 щом пише, значи няма смисъл да се чете. Губене на време. Едно си баба знае, едно си бае. На черното казва бяло, на бялото - черно.

    Коментиран от #33

  • 33 гост 2

    9 17 Отговор

    До коментар #32 от "Барчо":

    Може пък да има смисъл. Жените обикновено сме практични хора и далеч не всички лъжи се лъжем по големите фрази. Доста от нас се стремим да видим същността на нещата, а не външната им опаковка.За това и някои си избираме умни съпрузи, които имат способността да правят законно пари, а не мъж с пари, който няма способността да задържи количеството пари, с което разполага в момента, да ги умножи и да ги инвестира в семейството си.

    Коментиран от #37

  • 34 гост 2

    7 14 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: и далеч не всички лъжи..“ т.е. далеч не всички жени- така е, когато човек върши 3 неща едновременно- все в едното допуска грешка...
  • 35 ПРОПАГАНДА

    7 6 Отговор

    До коментар #30 от "Хахаха":

    ПОНЕЖЕ СТИЛА НА КОМЕНТАРИ Е ЕДНО КЪМ ЕДНО С АНТОНЧО СЪМ СКЛОНЕН ДА СЕ СЪГЛАСЯ. МЕЖДУ ДРУГОТО АНТОНЧО ИМА Е ОТЛИЧЕН ВИК МАЙСТОР. ГОЛЯМА ЗАГУБА ЗА БГ ВИК ДРУЖЕСТВО И СТРОИТЕЛЕН БИЗНЕС. НО НАЙ ЖАЛКОТО Е ЧЕ НАШИЯ ЧОВЕК БЕ ЗАКЪРМЕН И В ГОЛОБРАДИТЕ СИ ГОДИНИ ОТСТОЯВАШЕ КОРЕННО РАЗЛИЧНИ ПОЗИЦИИ АКО СЕ СЕЩАШ КОМУНИСТ ОТ МОЗЪКА ДО ПЕТИТЕ.

    Коментиран от #36

  • 36 гост 2

    4 10 Отговор

    До коментар #35 от "ПРОПАГАНДА":

    “...Публикувано във факти.бг: ПОНЕЖЕ СТИЛА НА КОМЕНТАРИ Е ЕДНО КЪМ ЕДНО С АНТОНЧО..“ Така ли? Я публикувай коментар от този хубавец- да видим -дали коментарите ни са еднакви?:) Няма как да са еднакви, защото никой не може да копира 1:1 мисленето и начина на изразяване на 1 човек! Все още , това не може да го прави даже изкуственият интелект, а изкуствено човешко съзнание не е създадено. Да не говорим, че умишлено доста пъти сменят реда на подчинените изречения в едно сложно изречение:) И най- вече- един мъж да напише това“Публикувано във факти.бг: Жените обикновено сме практични хора и далеч не всички жени се лъжем по големите фрази. Доста от нас се стремим да видим същността на нещата, а не външната им опаковка.За това и някои си избираме умни съпрузи, които имат способността да правят законно пари, а не мъж с пари, който няма способността да задържи количеството пари, с което разполага в момента, да ги умножи и да ги инвестира в семейството си....“ , е меко казано- доста странно....
  • 37 КОНТРА НА ГОСТ 22

    11 7 Отговор

    До коментар #33 от "гост 2":

    АНТОНЧО СКЛОНЕН СЪМ ДА ПРИЕМА ЧЕ СТЕ И ЖЕНА С ОГЛЕД ДЕДУКЦИЯТА НА ПОВЕДЕЧЕНСКИТЕ ВИ ПРОЯВИ И МАНИЕРИ. НИЩО ЛОШО ВИЕ СТЕ ВЪВ СВОИ ВОДИ НА ЗАЩИТАВАНОТО НЕСПИРНО ОТ ВАС ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКО НАСТОЯЩЕ. ЗА БЪДЕЩЕТО НЕ МОГА ДА ТВЪРДЯ СЪЩОТО.

    Коментиран от #39

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 гост 2

    2 8 Отговор

    До коментар #38 от "Хахаха":

    “...Публикувано във факти.бг: ПСЕВДОАНАЛИЗИ СА ИНФАНТИЛНИ И БЕЗСМИСЛЕНИ...“ Това, драга недоучко, се нарича ТВЪРДЕНИЕ. Ха сега докажи това твърдение, за да докажеш , че е обективна действителност и че е факт:):) За юридически прости и сложни факти още е много рано да се говори- 1во си дай сметка какво е твърдение, след това- какво е факт и чак тогава можем да пишем за прости и сложни юридически факти:) Апропо- нали уж си българин- знаеш ли какво се е случило в Югоизточна Европа през 1444г. и защо?:):) Ха сега, де;)

    Коментиран от #46

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 гост 00

    15 1 Отговор

    До коментар #19 от "гост 2":

    "защото българският народ няма никаква мотивация да мрази сащ."
    Я пак?!

    Той никой, освен руснаците според теб, няма мотивация да мрази САЩ. А като се замислиш, влиянието на САЩ над Русия е нищожно, за разлика от това спрямо много други разбити и унищожени от САЩ държави. Или ще кажеш, че санкциите са по-мотивиращи от омразата и мъстта?

    Защо не правиш толкова "задълбочени анализи" за влиянието на ЕС, респективно САЩ върху България? Защо бягаш от разсъждения относно икономическият, социалният и житейски аспект на това, което се случва последните 27+ години?
    Човек, който постоянно пише и твърди, че е Българин би трябвало да го вълнуват всеки аспект от настоящият живот на българите, а в твоите коментари освен русофобия друго няма! От хилядите коментари изписани от теб има ли някой встрани от русофобията?

    Стига с тази Русия бе! На хората им писна! Ама ако Русия я няма няма да има за какво да пишеш. После обвинявай, че форума бил руски. Ти го правиш с коментарите си, с постоянните си препратки към руски източници, с руските си клипове и т.н. ! А форумът си е БЪЛГАРСКИ, не руски!

    Sorry, може да пишеш истини, доказуеми, но едностранчивостта в коментарите ти е КРАЙНО съмнителна! Никой не ти вярва! Никой не вярва и на родолюбието ти, и на патриотизма ти. Затова си пишещият с най-много минуси. Не защото руските тролове ти ги праскат, а защото българите, читатели на факти.бг те оценяват на база реалният си живот, а не на база страховете, които се мъ

    Коментиран от #44

  • 44 гост 00

    13 1 Отговор

    До коментар #43 от "гост 00":

    Не защото руските тролове ти ги праскат, а защото българите, читатели на факти.бг те оценяват на база реалният си живот, а не на база страховете, които се мъчиш да им наложиш. Не защото пишеш против Русия, а защото те смятат за предател, чиято цел е единствено да отвлича вниманието от реалността.

    "ДА ЖИВЕЕ НЕПОБЕДИМАТА БЪЛГАРСКА АРМИЯ"?!
    Как искаш някой да ти даде положителна оценка, като хората виждат, че БА отдаван няма, камо ли непобедима! Остана някаква пародия на армия, която дори няма въоръжение.
    ... ето затова ти пишат минуси, псуват те и ти се подиграват.

    Лека нощ!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Антон

    6 1 Отговор

    До коментар #40 от "гост 2":

    тянка здравей, как си? :)
  • 47 незнайко

    4 2 Отговор
    На Майкъл Фалън трябва да му се забрани да говори от името на САЩ. Нали излязаха от ЕС какво го интересува, или за тях пропагандата е разрешена, а за Русия НЕ ?
  • 48 Симеон

    1 3 Отговор
    Тя рашката ако продължава така накрая ще види дедовия. Народа им докаран до мизерия, освен 2 големи града, те обаче се въоръжават. Смешки!
  • 49 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    От ден на ден става все по-страшно! На много страни в света медийната пропаганда се залива от злоба към Русия. Смесвайки истината с лъжата се бълват какви ли не щеш щуротии. Самият факт, че ракетите на НАТО са в Полша, Чехия,Румъния и в Прибалтика не е ли показателен, че ЗАПЛАХАТА НА НАТО КЪМ РУСИЯ НАРАСТВА? Защо НАТО хукна подир руските войски, когато се изтегляха от Европа ? Такава ли бе договорката с Горбачов ? Когато НАТО бомбардираше Сърбия, когато създаде Косово - всички мълчаха като насрани!!!Нямаше Съвет за Сигурност, нямаше ООН, нямаше "световна общественост" Но Русия си взема Крим и ето ти го "световния дракон"! Не е ли двоен аршина, с който се мери ? И най-много се радвам, че на земята българска има 4 /четири/ военни бази на НАТО /САЩ/ , в които какво има, никой не знае и не трябва да пита !!! Нито едните , нито другите ми са роднина, ама да знаете - ние ще го отнесем !!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.