15 Юни, 2017 21:47 3 426 5

Китайка отвори вратата на самолет точно преди излитане

  • китай-
  • самолет-
  • врата
Китайка отвори вратата на самолет точно преди излитане - 1

Пътничка отвори аварийния изход на самолет на авиокомпанията Xiamen Air точно преди той да излети. Инцидентът е станал на международното летище в Пекин. След като стюардесите направили редовния инструктаж, който включвал да не се пипа копчето за аварийно отваряне на вратите, любопитна китайка решила да види какво ще стане, ако направи обратното. В резултат вратата се отворила и автоматично се отворил дюшекът, по който пътниците се спускат, когато има авария на борда и трябва по най-бързия начин да напуснат машината.

Китайка отвори вратата на самолет точно преди излитане

Минималната стойност за ремонт на системата е 100 000 юана, или 14 700 USD. Сумата трябва да бъде платена от любопитната пътничка.

Инцидентът е довел до отмяната на полет MF8118 от Пекин до Сямен. 113-те пътници са били пренасочени към други полети.

Китайка отвори вратата на самолет точно преди излитане


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Копчето

    17 2 Отговор
    Ехее, каква е тая аварийна врата с КОПЧЕ???
    ТА там си е ръчка с предпазител и смея да твърдя, че си трябва БАЯ сила да се отвори, но е сметнато, че страхът от аварийната ситуация и адреналинът ще са достатъчен стимул!
  • 2 номера на китайката

    15 2 Отговор
    На тая китайка и показваш ципа на панталона и й казваш "в никакъв случай не го отваряй, защото ще изскочи нещо, кото се уголемява и дори и не си и помисляй да го лапнеш особено за дълго време" После, при добро желание може и да я глобиш :)
  • 3 джорналиста

    7 2 Отговор
    богданова, да поясниш ако може къде е копчето, въобще в самолет някога влизала ли си?
  • 4 китайче

    6 1 Отговор
    Женска работа
  • 5 СЯН

    4 0 Отговор
    ТЪПИТЕИ ЛУДИТЕ СА НАВСЯКЪДЕ! В КИТАЙ ПОНЕ НАИСТИНА ЩЕ Я НАКАРАТ ДА СИ ПЛАТИ ЗА ГЛУПОСТТА!!