Last news in Fakti

17 Юни, 2017 02:45 1 546 3

С дете в куфара към Полша

  • украйна-
  • дете-
  • куфар

Украинка задържана за опит за нелегално влизане в страната

С дете в куфара към Полша - 1
Снимка: БТА/AP

Украинска гражданка се е опитала да заведе детето си в Полша, криейки го в куфар, съобщи РИА Новости.

Те са пътували във влак от Киев до Варшава. При проверката в куфара е било открито 8-годишно момченце. То не имало документи, даващи му право за преминаване през граница.

Същата гражданка е била задържана и на 11-ти юни. Това беше първият ден, в който украинските граждани имаха право да пътуват безвизово в ЕС. Тогава тя отново е била заловена без документи. Нейното име не се споменава. Тогава тя е била глобена с 300 злоти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    3 2 Отговор
    .......
    Падението не е пр ключило
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кака Гинка

    2 1 Отговор
    Едно е да имаш право да пътуваш и съвсем друго - да имаш средствата да си го позволиш.С тарикатски номера не става,сега е техен ред да го научат.А европейците ще прибавят още едни "партньори" в списъка си с ограничения...
Новини по държави: