Last news in Fakti

16 Юни, 2017 13:16 1 269 4

Искри между САЩ и Венецуела

  • сащ-
  • искри-
  • венецуела

Майк Пенс атакува венецуелското правителство

Искри между САЩ и Венецуела - 1
Снимка: БТА/AP

Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс призова държавите от Латинска Америка да осъдят действията на властите във Венецуела, съобщи „Ройтерс“.

През последните месеци страната е обхваната от масови протести и политическа криза. Според Коми това е пример за нещата, които се случват, когато демокрацията в дадена страна бъде подкопана.

„Нека само да погледнем към Венецуела и ще разберем какво се случва, когато демокрацията бъде подкопана. Тази някога богата държава е в колапс. Тя рухна под авторитаризма и потъна в бедност. Всички заедно трябва да осъдим това правителство за злоупотребите с власт, които то извършва“, заяви Коми.

Той веднага получи отговор от президента на Венецуела Николас Мадуро.

„Искам да кажа на американския вицепрезидент да си махне носа от работите на Венецуела. В тази страна няма импералистическа намеса. Това трябва да се знае. Ние гледаме напред“, заяви Мадуро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    11 4 Отговор
    Стар трик на ЦРУ от времето на Чили, Салвадор, Никарагуа на Алиенде му скроиха шапката по същия сценарий.Тия в момента са в конфликт със- Русия,Северна Корея,Сирия,Иран,Китай,Венецуела да им е...а и интересите на агресорите от САЩ

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 мъка

    7 2 Отговор
    Тия пък само призовават някой друг да им върши полицейската работа. Май паричките свършват .
  • 4 реалист

    1 1 Отговор
    Ха сега, и Венецуела искат вече да нападнат съвсем демократично ! Ама много му по-здрАви на Майк ПЕнис ,наи-много да се повтори кубинския сценарий от залива на свинете , но във венецуелска вариация ....,