Last news in Fakti

17 Юни, 2017 11:23 2 026 4

Денис Родман се завърна от Пхенян

  • денис родман-
  • северна корея

Баскетболната звезда беше на петдневна визита в Северна Корея

Денис Родман се завърна от Пхенян - 1

Ще ви кажа само едно, всички ще са доволни. Беше чудесен ден, много хубаво пътуване. Наистина много добро посещение.

Това заяви при завръщането си от Северна Корея американската баскетболна звезда Денис Родман.

Той беше на петдневно посещение в Пхенян, припомня Ройтерс.

Родман заяви, че визитата му в Северна Корея е била с цел да рекламира спорта в последния бастион на комунизма. Баскетболистът не отговори дали се е срещнал с лидера Ким Чен-ун. Денис Родман така и не разкри дали е изиграл роля в освобождаването на американския студент Ото Уормбиър. Това е третото посещение на Родман в Северна Корея.

Визитата на американския спортист засили спекулациите, че той може да посредничи за сближаване в отношенията между Белия дом и Пхенян.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Очо

    10 2 Отговор
    Я тоя дългуч не е ли изяден от Кимчо... Защото по хилядите демократични версии , тоя ако не е изяден--поне е трябвало да бъде разстрелян със зенитка...
  • 2 дизелмен

    2 10 Отговор
    Поредното човешко падение!Този наркоман е продрусал всичко,затънал е в дългове и кредиторите му се чудят как да изкарат пари от него,това е пропаганда акция на северна Корея и тоя клоун е главната атракция в нея,утре ако Асад си плати може и до Сирия да отиде и да каже ,че е супер там!Има много филми в ютюб снимани със скрита камера в Северна Корея,гледайте ги и сами ще се убедите какъв пропаднал долен боклук е Денис Родман!
  • 3 топла бира

    3 1 Отговор
    Уормбиър - севернокорейците са цакали с топла бира...!
  • 4 ГОЛЯМАТА РАБОТА

    2 1 Отговор
    САЩ тръгнаха да плашат Северна Корея с огромна флотилия, тъпани, зурли, метани със страшни грозни и зли закани. Както се казва - лабаво няма, Северна Корея повече ще я няма. Но от какъв зор упряха до дипломация? Изглежда Черна Гора не е боеготова а на българската авиация и пречел вятъра.