17 Юни, 2017 12:39 9 832 31

Масов бой между катарци и араби (ВИДЕО)

  • саудитска арабия-
  • бой-
  • катар

Това е станало по време на конференция в Кувейт

Масов бой между катарци и араби (ВИДЕО) - 1
Снимка: YouTube

Потребители в социалните мрежи разпространиха клип, в който се вижда бой между представители на Катар и Саудитска Арабия.

Видеото беше пусната и в YouTube. Боят се е състоял по време на конференция в Кувейт. Става въпрос за 17-та конференция на Петролния съюз. Тя се провежда под егидата на Съюза на работниците в Кувейт.

Първо са полетели обиди от страна на саудитските представители. Те са обидили и майката на катарски губернатор. Това предизвикало недоволство от страната на катарците и избухнал масов бой.

Биещите се са били разделени от кувейтската охрана. Конференцията е била отложена за друга дата.

Катар беше изолиран от арабските страни, след като Саудитска Арабия отправи обвинения срещи страната, за която се смята, че подкрепя терористични групи. В момента отношенията между двете страни са обтегнати. В Катар отричат обвиненията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Различен

    71 7 Отговор
    Кеф, голям кеф!
    Да гледаш мазните чаршафи да се карат и бият! Да се трепят по между си и да нямат време за Европа и света, те това трябва да се направи!
  • 2 Kcaniba

    51 7 Отговор
    Те че са в средновековието, то е ясно.
    Но и Катар цитата не са ли араби, ако смея да запитам)))
    Инак нека се млатят да си режат чалмите

    Коментиран от #3

  • 3 Кибик

    42 3 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    Звучи ми като бой между македонци и българи
  • 4 Жалко

    44 4 Отговор
    Слабичко меле-трябваше да има някой със пояса на джихада та да стане по-атрактивно и по - цветно....

    Коментиран от #10

  • 5 Селянина с колелото

    36 3 Отговор
    Я чалма Фест...хахаха тея първобитното общество така си се забавляват в събота вечер!
  • 6 Сеско

    17 1 Отговор
    Катарците не са ли араби ?

    Коментиран от #8

  • 7 шшш

    23 3 Отговор
    катарци не са араби,те са макъдонци ,но са по богати...
  • 8 ghost1

    23 1 Отговор

    До коментар #6 от "Сеско":

    Да да араби са. Обаче нещо ми убягва и не мога да разбера кои са арабите тука и кои са катарците !
  • 9 Албенчо

    34 2 Отговор
    Ми то кютек няма. Само си дърпат пижамите и викат.
  • 10 Опторикс до 4

    13 25 Отговор

    До коментар #4 от "Жалко":

    Смея да кажа, че съм учуден на кефа ви? Сякаш сте на Колизеума и гледате как гладиатори роби се дуелират на смърт, а вие сте търтеиет патриции купонясващи? Направо сте пример за "християни", тоест човеци... ? Аз щях да се радвам, ако бяха изтрепали радикалите терористи, джихадистите и другите войнствуващи разбойници по света и там, но вие пък се радвате, че някакви работници са се карали и били? Учудвате ме, ооо "наследници на Тервел и Куберт...."? Изродил се е морала ви в евтини слуги на чужденци и местни играчи и в присмехулници на нещастието на други хора? Да си арабин не е нещо срамно, нито българин, турчин, циганин, руснак, американец,.... и др... Срамно е да си разбойник и подигравач, в случая вие се радвате на това. А утре от това може да избухне война и вятъра да донесе мръсотията и при вас? Тогава ще плюете арабите, забравяйки, че именно и вие се радвате на тия караници? Аз съм изумен от радостта ви? Бих убил всеки изрод, без да се чувствувам престъпник, лош, грешник. Но вие се радвате на война между обикновенни хора? Морала ви е нещо сбъркан, не мислите ли?

    Коментиран от #14, #22

  • 11 Зззз

    25 2 Отговор
    Носят фусти и се бият като такива....
  • 12 Не глеам таувизия

    17 1 Отговор
    Sand monkeys... Като им свърши петрола ще им гледме сеира:D
  • 13 kick

    7 2 Отговор
    духове
  • 14 Различен

    17 5 Отговор

    До коментар #10 от "Опторикс до 4":

    Я пак???
    Тия м...ли са хиляди пъти по-виновни от арабите терористи!!!!
    Точно тези са промиващите им мозъка, спонсориращите ги с пари, изкривяващите религията им и превръщащите ги в животни и садисти!
    Ако ги нямаше тези цървули и петрола им, досега щяха да са с пушки кремъклийки и яздещи камили, останали някъде във времето на 10-12 век!
    Анадън му?

    Коментиран от #21

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Георги Колев

    6 1 Отговор
    Плачат и богатите
  • 17 Ivan S

    10 1 Отговор
    То пък един бой... Как един не си натисна копчето на елека. Или да да подкара камиона вътре.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ivan S

    13 1 Отговор
    Масова сватба в арабския свят. Булките са малко мустакати, но такова е търсенето..
  • 20 Vasik Atanasova

    8 4 Отговор
    бият се ама културно
    не е като при балканските СУБЕКТИ
    Тръмп постигна своето
  • 21 Опторикс

    7 5 Отговор

    До коментар #14 от "Различен":

    Относно зомбирането си прав. Но относно войната не си. Ако отидеш на такива географски ширини, където през денят жегата е доста висока и живееш с години, ти също ще навлечеш чаршаф, ако нямаш друго...самата ситуация те кара да оцеляваш от пясъчни бури и висока температура. А при 40-50 градусова жега, едва ли и ти би тичал да воюваш с ентусиазъм....? Относно прогресса си прав - той идва основно от азиатскоиндуската област в духовен аспект на тантризма и в европеидната раса носител на прагматизма. Но и араби са дали нещо на света - арабските числа- които са по-опростени от римските и са масовост днес... Ние прабългарите също имаме 10-то численна числова система, но е различна от арабската и се доближава по-близо до римската. Аз не харесвам войнственните религии, които сеят ада и смърт за други същества и по тази причина мразя и джихадисти и други подобия. Но и не отричам културният египтянин, саудит, стига да е човешки възпитан, а не вандалски, както разни терористи. Има профессори египтяни, които по нищо не отстъпват по обноски на Версай. Старите славяни също са носели свободни роби-дрехи, които са препасвали с препаска от лико или кожа. Шотландците са носели поли и това не ги прави по-малко мъже. Облеклото се мени, то е според нрави, местност. Ако си в джунглата, костюма ти е безполезен - първата анаконда ще те докопа в храсталака. Битието определя съзнанието и съзнанието битието...! Това е отпреди Маркс - той само го е използувал. Средата възп
  • 22 111

    8 4 Отговор

    До коментар #10 от "Опторикс до 4":

    " Бих убил всеки изрод, без да се чувствувам престъпник, лош, грешник." За толерастите направо си престъпник -нарушаваш правата на "изродите", защото да си изрод може да е естествена вродена наклонност, например като хомосексуализма.

    Коментиран от #23

  • 23 Опторикс

    10 6 Отговор

    До коментар #22 от "111":

    Не мисля... Аз не бих трепал п...ли, те си имат правото на личен избор. Но бих изчегъркал с телена четка всеки изнасилвач, скланящ към проституция, побойник над невинен човек, разни натрисащи диктатуури като фашисти, червени комуунистически мафиоти, джихадисти и други тирани, именно защото нарушават личния избор на човека. Обратните не са престъпници, по моят кодекс, защото ако не пакостят на някого, те са невинни. Друг е въпроса, че морала им е поизвратен, но си е техния избор. Ако обаче тръгнат да налагат това на другите, стават престъпници - това, което са и гей-парадите толерирани и от местните паразитни политици - не може да налагаш с крясъци и побой и медийна пропаганда над хората да те приемат за нещо, което ти искаш! Ако е било нещо правилно, то всички щяха да са по сътворение обратни. Ала не е...значи не е нормалното. Но ако просто са си такива, те не са престъпници - не пакостят на другите. Объркан ти е кодекса за добро и зло... като на законотворците често - толерират злото, наказват невинният, а се пишят защитници на доброто. Какъвто Бога им, такъв морала и делата им... Не, аз не мразя п...лите, мразя простотията на политиците, които станаха престъптици, давайки правото на тия да правят гей-паради, за да угодят на Сорос и останалите кукловоди. Ако човек сам си направи избора дали да е нормален или обратен, той е невинен! Носи отговорност пред Твореца и себе си. Но ако е насилник - смърт!
  • 24 Public Owner

    20 3 Отговор
    И 2те държави са спонсори на тероризма..!
  • 25 plovdiv

    13 1 Отговор
    Като гледам как се бият , ми се доревава явно за тва арабин спортист няма тея ако дойдат в бг и 5 човека ще ги разбият като битълсите
  • 26 Кака Гинка

    9 1 Отговор
    Обидили значи майката на катарския губернатор и се заформила една конференция...Културно,дума да няма!
  • 27 ЕЛИ

    6 2 Отговор
    Трябва им ракети от типа"КАЛИБЪР"нищо по вече.
  • 28 ИВАН

    7 0 Отговор
    С две думи - м....ли и сигани :)))
  • 29 явертъуиопч

    6 1 Отговор
    Тези защо са наметнати с чаршафи, да не излизат от баня?
  • 30 Бай Тошо

    6 0 Отговор
    Чак пък бой, по скоро дърпане на арабски чаршафи
  • 31 Ники

    2 1 Отговор
    КАК МОЖЕ ДА СЛОЖИТЕ ЗАГЛАВИЕ БОЙ МЕЖДУ КАТАРЦИ И АРАБИ .. ??? Всички са араби ... Едните са КАТАРЦИ а другите са САУДИТЦИ !!