Last news in Fakti

17 Юни, 2017 14:35 1 784 3

Ликвидираха медийния директор на Ислямска държава

  • афганистан-
  • ислямска държава-
  • директор

Това е станало при бомбардировки в Афганистан

Ликвидираха медийния директор на Ислямска държава - 1
Снимка: БТА/AP

Американски въздушни удари са ликвидирали медийният директор на Ислямска държава, съобщи SBS.

Джавад Кан е отговарял за медийната мрежа на групировката в Афганистан. Той бил убит при бомбардировки в района на Нангахар.

Смята се, че така ще бъде нарушена медийната мрежа на групировката и ще се ограничат нейните възможности да набира чуждестранни бойци. Това беше обявено от главнокомандващия на американските сили в Афганистан – генерал Джон Никълсън.

САЩ и афганистанските военни водят битка със силите на ДАЕШ в региона от 2015 г. насам. Те се опитват да изтласкат бойците на групировката от Нангахар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    5 3 Отговор
    А леле, след като руските сили те пазара реалният им агент - шефа на чалмите,
    америите днес переназначиха пара)))
  • 2 Kcaniba

    8 2 Отговор
    * тепаха реалният им агент (пардон))))
  • 3 Гого

    2 2 Отговор
    Предлагам Цветанов да им стане новият медиен директор като гледам добре води политиката на нашият диктатор ще плува в свои води!
Новини по държави: