17 Юни, 2017 15:00 5 308 79

САЩ няма да притиснат Русия

  • сащ-
  • санкции-
  • русия

Владимир Путин притеснен за отношенията между двете страни

САЩ няма да притиснат Русия - 1
Снимка: БТА./AP

Нови санкции срещу Русия от страна на САЩ ще навредят на отношенията между двете страни. Това заяви руският президент Владимир Путин, цитиран от ТАСС.

През тази седмица американският сенат подкрепи въвеждането на допълнителни санкции срещу Русия. Срещу решението открито се обявиха Германия и Австрия.

„Това определено ще усложни отношенията между двете страни. Мисля, че ще е болезнено. Прекалено рано е да говорим за нашите ответни действия. Това няма да ни вкара в задънена улица. Сигурно ще трябва да обърнем внимание на някои неща и да ги коригираме. Ние сме подготвени. Очакваме развитие“, заяви Путин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СТАЛИН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ

    42 29 Отговор
    НИЕ И СЕГА ЯДЕМ БОРОВИНКИ И ПИЕМ ЧАЙ ОТ БРЕЗОВА КОРА .С КВО ПО ЛОШО ША НА УПЛАШИТЕ. АКО СВЪРШИ ВОДКАТА И В ПОЛША ИМА И ВЪВ ФИНЛАНДИЯ ИМА .......

    Коментиран от #3

  • 2 Пеньо

    74 56 Отговор
    Аз се чудя с кво точно може да се уплаши Путин? Така като гледам и все повече ми прилича ситуацията на няколко смешни пинчера лаещи в истерия срещу едър ротвайлер. Смях. Само се излагат. Меркел се усети и взе да се дърпа.
    Русия е велика държава. Европа ще е силна с Русия и рано или късно ще го разбере. САЩ в този случай няма да успеят с мръсната си политика разделяй и владей. Европа и Русия са съседи и ще бъдат заедно .
  • 3 Различен

    61 53 Отговор

    До коментар #1 от "СТАЛИН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ":

    Ко каеш баби???
    Страната, дето определя цената на световния пазар за зърно, която изнася милиони тонове хлебна пшеница, слънчоглед и олио, която вече е 4-я по големина износител на пилешко и телешко месо и глад?? Ти нещо си се объркал тотално!
    Или твоите инструктори от козяк, не са в час и ви дават грешни напътствия? Ами хайде ограмотете се малко и тогава се изпразвайте по въпроса!

    Коментиран от #8, #21, #79

  • 4 Скорпион69

    58 12 Отговор
    ние пием бояиршинка,може и ушанки да ядем,санкцийте не ни плашат ,ние печилим от тях
  • 5 гост 2

    54 74 Отговор
    Каквото и да направи путлеристан, няма да може да повтори тайният протокол към пакта рибентроп- молотов, този път- между Тръмп и путлер, за официалното разделяне на Европа/ ЕС на Източна Европа под путлеристки ботуш и путлеристко влияние, и Западна Европа- под американско влияние. Това повече НИКОГА няма да се повтори, каквито и мокри сънища да сънува путлер. В Европа в момента са налице суверенни държави, които- съобразно своите интереси, днес може да са в добри отношения и с русия, и със сащ, но утре- в зависимост от това какво им диктуват собствените им държавни интереси- може да са против русия, или против сащ, или против двете държави едновременно за определен период от време. Това се нарича държавна дипломация. Но второ разделение, втора Желязна завеса в Европа НЯМА ДА ИМА- путлер да си избие тези амбиции от кухата азиатска кагебейска тиква.

    Коментиран от #11

  • 6 Справедлив

    70 53 Отговор
    Русия е в петицата на кредиторите на САЩ--има ли смисъл да обяснявам,дали са зле финансово или пък какво ще стане със икономиката на САЩ ако руснаците исипят на борсата американските ценни книжа...????....

    Коментиран от #7

  • 7 Очо

    69 48 Отговор

    До коментар #6 от "Справедлив":

    Фалит на краварите-това ще стане.
  • 8 Dizela

    38 42 Отговор

    До коментар #3 от "Различен":

    Различен ли си къв си, ти и в дядо коледа ли вярваш? Страната която тва онва и друго. Тва е пропаганда. Аз ако ти кажа, че си травестит ще го приемеш ли за чиста монета ако съм американец.?

    Коментиран от #18

  • 9 Kcaniba

    44 58 Отговор
    Купони за храна са въведени от началото на годината в Кировска област в Русия, пише Нюзру.

    Предстои въвеждането им също и в авнотомната република Мордовия и в Уляновска, Саратовска и Омска области.

    Любопитното е, че мярката засяга и родния край на пролетарския вожд Владимир Илич Ленин. Той е роден през 1870 г. в град Симбирск, който днес се нарича Уляновск и е областен център.

    За връщането на купоните в Русия се говори още от 2008 г. То вече стана факт.

    Причина е резкият скок на цените, предизвикан от срива на рублата и западните санкции срещу Русия заради агресията й в Украйна.

    Коментиран от #17, #30, #38, #64

  • 10 гост 2

    48 52 Отговор
    Радой Ралин Писмо до Ванка
    Пиша ти от Плевен, драги Ванка.
    Помниш ли кагда пришол със танка?
    Беше млад, но се държеше мъжки.
    Зарази семейството ми с въшки…

    Взе на мама златните пендари
    и дори галошите ми стари.
    Помниш ли, как кушаше картошки?
    Наконец забърса три кокошки.

    После си преспал със какa Сия
    и изпил си всичката ракия.
    А след време чухме и мълвата,
    че си гръмнал тате във главата!

    Длъжен бях да те обичам, Ваня.
    Даже кръстих дъщеря си Маня.
    Залъкът си давахме насила
    на Русия – тая дива сила.

    После цели девет петилетки
    грабихте уран и руди редки.
    Грабихте и жито, папироси…
    Зарад тебе ходим голи-боси!

    Дружбата ни беше “свята”, “чиста”.
    Ние всички хранехме танкиста.
    А пък ти ни пазеше със танка
    и ни взе последната луканка…

    Пазеше и немците, и чехите.
    Ние тук възпявахме успехите.
    С паметник стърчиш ни на главата
    и скверниш небето и земята

    Коментиран от #22, #48, #67

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 гост 2

    40 48 Отговор

    До коментар #11 от "Диди":

    Мдаа- нищо необичайно не може да очаква човек от вас- клонираните руски тролове. Ако от съдържанието на твоят коментар се премахнат обидите, от него остава НУЛА нормално съдържание- т.е. твоят “коментар“ е платен от русия спам. Целта ти е да внушаваш, че всеки , който не харесва путлеризма като идеология и путлер като президент, е ненормалник или най- малкото- човек с психично заболяване. А факта, че путлер НЕ Е президент на България, че тук е БЪЛГАРСКИ, а не руски форум и че на българите ни е все пази кой е президент на русия, не те вълнува, нали руски гражданино? Целта ти е да накараш българите да харесваме путлер, но ядец- няма да стане. Хабиш си напразно тролските похвати, като ги прилагаш спрямо мен- на мен те не ми влияят.

    Коментиран от #13, #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 гост 2

    30 49 Отговор

    До коментар #13 от "SgH":

    “...Публикувано във факти.бг: Бях се притеснил къде си?...“ Продължавай да се притесняваш- от 01.06 до сега имам 1500 лв бруто приходи от адвокатски хонорари:) А докато ти и другите клонирани руски тролове писахте днес платените си коментари, бях при личната си шивачка за подновяване на гардероба си:) Между другото си поръчах и 7- 8 бройки бельо на триумф и на перла:) А ти лапай мухите в този форум и се надай на 700 долара “хонорар“ месечно от платените ти от русия коментари, а после вдигай врява, че когато вдигнат цената на бензина, храната и тока, не можеш да си покриваш разходите за тях и си енергийно беден:)

    Коментиран от #19, #33, #35, #66, #73

  • 17 Контра

    36 28 Отговор

    До коментар #9 от "Kcaniba":

    ЩО ЧЕ ТО И ТУКА ИМА КУПОНИ И ВАУЧЕРИ ЗА СОЦ.СЛАБИ . ТАКИВА БЕЗПОМОЩНИ ЛЮДЕ ИМА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ ДОРИ И ТВОЙТЕ КУМИРИ КАУБОИТЕ. А ОТНОСНО КУРСА НА РУБЛАТА СИ МНОГО НАЗАД .СЕГА ТЯ Е ПОЧТИ ЧЕТИРИ ПЪТИ ПО СИЛНА ОТ КОЛКОТО БЕШЕ.МИСЛЯ ЧЕ ДОКЪТ СИ ЖИВ НЕ МОИШ ПРЕСМЕТНА ПЕЧАЛБАТА НА РЦБ ОТ ТАЗИ ОГРОМНА КУРСОВА РАЗЛИКА ДА КУПУВАШ НЕЩО ЕФТИНО ЗАЩОТО ТОГАВА СИЧКИ ПРОДАВАТ И ДА ПРОДАВАШ СЕГА КОГАТО КУРСА Е СКЪП А ВСЕ НЯКОИ ТРЯБВА ДА КУПУВА ЩЕ НЕ ЩЕ.
  • 18 Различен

    37 29 Отговор

    До коментар #8 от "Dizela":

    Ти не си американец, а аз съм различен, но като мислене, а не по сексуална ориентация. Ако ти разсъждаваш от гледна точка на твоята содомия и педофилия, си е твой проблем!
    Кажи, какво толкова получихме от прехваления ФАЩ за тези толкова много години, вече 30? А аз ще ти кажа, какво загубихме, да видим кой е по-прав?

    Коментиран от #32

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Контра

    11 10 Отговор

    До коментар #3 от "Различен":

    НЕЩО ТРУДНО СХВАЩАШ АЛЕГОРИИТЕ.
  • 22 Госте-хаповете

    29 26 Отговор

    До коментар #10 от "гост 2":

    Ти май продълаваш да сънуваш червени петолъчки...казах ти да смениш хаповете...петолъчки няма още от 1990 година....
  • 23 гост 2

    19 33 Отговор

    До коментар #19 от "Контра":

    Хахаха- явно не купуваш на жена си или на гаджето си хубаво и луксозно дамско бельо и не знаеш нищо за ДАМСКОТО бельо, предлагано с марка “Триумф“ и за италианското дамско бельо с марка “Перла“:) Напр. хубавите дамски сутиени на Триумф започват с цена 70 лева/ бройката, а тези на La Perla са доста по-скъпи- http://www.laperla.com/us/lingerie.html :)

    Коментиран от #25, #29, #31, #72

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ЦицоМан

    22 15 Отговор

    До коментар #23 от "гост 2":

    Па са "изфърли". От 30-40 кинта почват цените на таферните.
    То тъпите кифли и по 100 може да шарат за тях. Ма тъй е с пазарната икономика. Нещо струва толкоз, колкото са склонни да дадат за него.

    Коментиран от #34

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Kcaniba

    31 38 Отговор
    Империята на злото ,се превърна в империя на изобилие на мизерия...
  • 28 Скорпион29

    39 32 Отговор

    До коментар #24 от "гост 2":

    Еми като видиш че толкова много хора в България подкрепят президента на най силната държава в света а именно господин Владимир Владимирович Путин не ти ли се струва че си се отклонила от правия път ОВЦА??? Осъзнай се виждам че Русия ти е на сърцето
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Скорпион29

    20 20 Отговор

    До коментар #16 от "гост 2":

    Е ти си по зле платен от служебен защитник на слжебния за справка му се дават по 200 лв.за явяване в СГС .

    Коментиран от #36

  • 34 гост 2

    15 25 Отговор

    До коментар #25 от "ЦицоМан":

    Глупости- хубав дантелен дамски сутиен на триумф под 70-75 лева няма! Ако кифлите ти нямат бюст- може да си намерят сутиен на триумф и за 25 лева- особено, ако току- що влизат в пубертета и бюстът им тепърва започва да се развива и да расте:)
    http://findtheone.triumph.com/hr_HR/fashion-edit/classics-modern

    Коментиран от #37

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 гост 2

    15 26 Отговор

    До коментар #33 от "Скорпион29":

    Не се пресилвам с бачкане:) Да бачкат новаците в професията си:) Всекиму- своето:) Пък и съпругът ми може да ме издържа без проблем, дори и изобщо да не работя:)

    Коментиран от #39, #40

  • 37 Албенчо

    23 25 Отговор

    До коментар #34 от "гост 2":

    Стига вече! Оди обуй килотите и комбинизона и стига си говорила глупости! Знаем те. Основно бельо през по голямата част от седмицата ти е УСМИРИТЕЛНАТА РИЗА. Ква марка е ти ще кажеш. Адвокат Доктор Военен Каратист.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Ибрахим

    22 16 Отговор

    До коментар #24 от "гост 2":

    Мацко то всичко много хубаво ама според твоите писания ти гониш педесетака ако не си го минала.сложи сега това скъпото бельо и застани пред огледалото.какво виждаш в него.сега се замисли дали всичката тая скъпа естетика искаш да я види някои мъж.

    не ми отговаряй аз отговора го знам.софия пълна с разни баби де им се видят скъпите кюлоти.

    Коментиран от #53

  • 42 кики

    29 26 Отговор
    Какво е това цвилене от коневръза бре копейки,едва ли разбирате от дамско бельо бре гащници,това не е ватенка или ушанка,или водка,едва ли разбирате за какво иде реч...молодьци ,а и с рубли едва ли можете да си купите нещо от гнилия запад...наздарове вова
  • 43 гост 2

    15 20 Отговор

    До коментар #39 от "SgH":

    “...Къв съпруг? ...“ Моят, а не твоят- да не си се объркал нещо?:)

    Коментиран от #46

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Kcaniba

    22 21 Отговор
    Тръмп ще довърши Империята на злото!

    Коментиран от #50

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 гост 2

    14 18 Отговор

    До коментар #29 от "Контра":

    То хубаво, ама нали тези “парцалки“ трябва да се купят с ПАРИ, които жената трябва да ги има, за да плати стойността на “парцалките“:) Приятелките ти или жена ти да не би да ходят голи? Нали имат върху себе си “парцалки“, които се наричат дрехи и ползват бельо? Е- хубавите дамски дрехи и хубавото дамско бельо струват ПАРИ. А тези пари или ги има приятелката ти- от заплатата си/ хонорара си, или ги имат родителите й- ако е младо момиче и й ги дават, или ги добавяш ти- като нейн приятел/ съпруг.

    Коментиран от #51, #62

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 димо

    22 26 Отговор
    Росия която изнасяла на половин свят пшеница пилишко и олио и в петицата на кредиторите на сащ Толкова богати а пък в българия 860 км магистрали в китаи 12600 в США 16000 а в Росия 1080км Що не си направят пътища като имат много пари ТЕЗИ данни са от Руски филм по ютоп

    Коментиран от #52

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Ибрахим

    16 11 Отговор

    До коментар #49 от "димо":

    Димчо гледай по дискавъри камиони по леда и може да си отговориш на някои въпроси.
  • 53 гост 2

    11 21 Отговор

    До коментар #41 от "Ибрахим":

    “...Публикувано във факти.бг: какво виждаш в него...“ Хубава и гладка кожа и нищо увиснало- за разлика от теб:) В родата ми са дълголетници и сме младолики, с хармонично телосложение- такъв ни е гена:) Никой не ми дава годините- повечето хора ми дават минус десет години, а огледалото казва същото:) Освен това- не съм на 50,60, 70 или 80 години и нямам визия на баба:)

    Коментиран от #54, #58, #59, #74

  • 54 Ибрахим

    18 17 Отговор

    До коментар #53 от "гост 2":

    А мацко тука лъжеш.точно според твоите писания си между 50 и 60г.
  • 55 Kcaniba

    34 31 Отговор
    Русия–империя на глинени крака!Южна Корея е с по–силна икономика от Русия.....страна колкото България и без природни богатства,БЕЗ КОМЕНТАР!Вова вова что сделал с нами....

    Коментиран от #57

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Скорпион29

    28 26 Отговор

    До коментар #53 от "гост 2":

    Мадмлазел искам те ако си зодия Овен още повече те искам ама си вземи и едни дълги чорапки Триумф и утре сутрин ще заобичаш Русия бъди сигурна
  • 59 Али Риза

    24 27 Отговор

    До коментар #53 от "гост 2":

    Добре не те ли е срам да ги пишеш тия лъжи. Повяхнала жена си. Старост .... не е срамно! А и никога не си била хубава! Кво толко. Ти болеста си гледай, че тя ти вреди.
  • 60 реалист

    27 32 Отговор
    Ами, какво да се повтарям пак , но все пак да си кажа ,че според мен руснаците просто ще си преместят водката в другото крачолче ...
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Контра

    23 15 Отговор

    До коментар #47 от "гост 2":

    ПАРИ ПАРИ ПАРИ САМ ТУЙ ВИЙ В КАПАЧУНИТЕ. ИДЕАЛИСТИТЕ СА МИ ПО НА ХАВАТА.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Kcaniba

    28 29 Отговор

    До коментар #9 от "Kcaniba":

    Тролемой,
    На козяк са въвели купонна система!!
    Зелена карта не дават, с твоето ниво на интелект, образование и тролски наклонности, остава да ходиш в англия да миеш кенефите и да пишеш глупавите си русофобски хейто- маразми по фекалиите.
  • 65 dominator

    34 31 Отговор
    Ха ха ха най влиятелния човек на планетата скимти като сритан помияр какъвто си е .
    А се оказа , че синчето на Оливър Стоун работи за руския пропаганден канал РТ

    Коментиран от #70

  • 66 сорос

    27 16 Отговор

    До коментар #16 от "гост 2":

    Душицо това бельо няма, за кого да го обличаш защото няма да се вижда под усмирителната риза
    Я по-добре отиди и виж да не е загорял боба на печката.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Ловеца на поршета

    20 33 Отговор
    Аз съм Владко Путин и обичам руски рунтави мамаши да събличам.
    Първа радост е за мене тез разгонени глигани да ме пляскат по голото теме.

    Коментиран от #69

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 0815

    18 17 Отговор

    До коментар #65 от "dominator":

    Доминатор??? Че то само от ника ти става ясно каква хлебарка си...или въшка - никому ненужна, никому неизвестна...и да плачеш и да плюеш все това ще си...И пак така ненужен и неизвестен ще си пукнеш...
  • 71 dominator

    19 20 Отговор
    Тарикат мъж не писка Вовка ,твойте приятелчета Хирурга и Панин не са ли ти обяснили.

    А Панин бил любимия актьор на Путин- какви ги върши -не е за разправяне , но сигурно го има в много специализирани сайтове.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Адвокате я го погали

    21 12 Отговор

    До коментар #16 от "гост 2":

    Толкова си проста брантия, че почна да пишеш за др.сливите си сутиени и заработените си адвокатски хонорари! Успокой се, разбираме необходимостта ти да се подвизаваш по форумите и да се излагаш с някакви гръмовни "успехи", но нито сутиените ти са особено скъпи и ценни, нито смешната сумичка на заработките ти от началото на месеца ти дава този "героичен" ореол, който ти се иска да притежаваш. Направо си за специализирана помощ, но е ясно, че такава не си длъжна да потърсиш по закон...

    Вземи вади по 20 хил. лв. месечно или дори по 200,000 лв. на месец, тогава се похвали. Сега някаква гладна и смешна леличка се хвали с около 12,000 лв. чист годишен доход, което вади и ром в Германия без да владее език.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 руския народ

    15 22 Отговор
    Владимир Владимирович набира русофили за работа в Коми, Камчатка, Чукотка и Колима и ви гарантира незабравими мигове .
    Опознайте Русия до дъно .Всеки друг спомен ще избледнее .
  • 76 Трол на Путин

    4 26 Отговор
    Докато не върнеш Крим няма да спрем санкциите

    Коментиран от #77

  • 77 Путин

    21 5 Отговор

    До коментар #76 от "Трол на Путин":

    Преместих си го.
  • 78 раптор

    5 9 Отговор
    Гледайте си старите тъпи соц филми за да видите, че все пак сте били по-пичове като комунисти, отколкото сега! Сега сте една сива, хленчеща каша! Дето освен да плагиатства бездарно, друго не може!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания