18 Юни, 2017 14:20 1 797 5

Стотици турски военни отровени от храна

  • турция-
  • храна-
  • военни

Задържани са служители на фирмата за кетъринг

Стотици турски военни отровени от храна - 1
Снимка: БТА/AP

Над 700 военни от турската армия са се натровили, след като са яли развалена храна, съобщи „Агенция Анадола“.

Това е станало в казармите в провинцията Маниса. Войниците са получили меню от супа, ориз, пилешко и йогурт. Бързо след това обаче много от тях са били откарани в болница заради отравяне. Те са страдали от стомашни болки и главозамайване. Медицинска помощ са получили 731 военни. 372 от тях е трябвало да бъдат откарани в болница.

Вече са задържани 21 от служителите на фирмата за кетъринг, която отговаря за доставките за казармите. В момента се разследва причината за натравянето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    2 3 Отговор
    Тия турски управници дето арестуват своите,просто да задържат и подведат под отговорност ИД,защото още след часове тя ще заяви че го е направила.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Kcaniba

    4 2 Отговор
    Комшии сюргюн ги хвана уекинко!!!
    Руски хакери???
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ощърбий

    2 0 Отговор
    Сефте!
    От тяхното обядче, да не съм пътувал на гладен стомах в самолета от Анталия, така ме нахраниха, че усрах самолета до като стигнем до София аз бях най често в тоалетната.
    Било подарък от хотела последния обяд преди да отпътувам.

    Повече там крака ми няма да стъпи!!!
Новини по държави: