Last news in Fakti

19 Юни, 2017 20:10 1 773 8

Куба няма да се подаде на натиска на САЩ

  • куба-
  • бруно родригес-
  • сащ

Страната се сплотява след решението на президента на САЩ

Куба няма да се подаде на натиска на САЩ - 1
Снимка: БТА/AP

Куба няма да преговаря със САЩ, ако Вашингтон има намерение да я притиска или заплашва, съобщи Blesk.cz.

Това беше обявено от говорителя на кубинската дипломация Бруно Родригес. Това стана, след като президентът на САЩ Доналд Тръмп отмени част от облекченията между двете страни.

„Куба няма да предаде своите свобода и независимост. Ние няма да се оставим да ни притискат. Подобни решения само вредят на отношенията между двете страни“, заяви Родригес.

Според него такива ситуации само засилват патриотизма на кубинците. Той отхвърли призивите за връщане на американци бегълци, избягали в Куба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Барчо

    6 1 Отговор
    Стига бе! Американски бежанци в Куба? И за какво са и на американците тия техни бегълци? Е.ати нещастната причина са измислили за санкциите.

    Коментиран от #3

  • 2 СССР

    8 1 Отговор
    И Бачо дони май ще лази по килимчето в МОСКВА!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ми-ау! :)

    1 13 Отговор
    "Гладна кокошка - просо сънува!" и "На гол тумбак - чифте пищови!"
    Compañeros, не ви ли стигат 50 години мизерия при Кастро, че си търсите белята?
    И преди и сега - едно и също! Лозунги за патриотизъм, а в действителност - глад и мизерия... Цената, на която ви бяха купили руснаците не е цената, на която ще ви купят американците. Разликата е като цената при младата и старата проститутка... Едната работи в елитни хотели, другата заработва на околовръстното...Разликата е в цената. Услугата е една и съща.

    Коментиран от #5, #7, #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бай хой

    3 0 Отговор
    Куба либрееееее!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ФЗЯ

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ми-ау! :)":

    мизерията при Кастро я създадоха краварите , като им наложиха санкции и ги изолираха . дали ако " световния страж " остави другите държави да се развиват нормално , ще има проблеми . ама не , нали им се нарушава интереса и трябва да са на всяка манджа мерудия , защото са ПО ПО НАЙ !