20 Юни, 2017 09:21 1 077 0

BTL апаратура - част от най-големия дерматологичен конгрес в света

  • btl-
  • апаратура-
  • дерматология-
  • конгрес
BTL апаратура - част от най-големия дерматологичен конгрес в света - 1

БТЛ част от най-големия научен форум по дерматология и естетична медицина. Всички нови открития и технологични разработки на световни компании на едно място. Акцент: бъдещето на естетичната медицина и неинвазивните терапии за борба с бръчки и кожни проблеми.

В края на месец май тази година, в Богота (Колумбия) се състоя един от най-големите и авторитетни научни конгреси - RADLA 2017. На събитието присъстваха повече от 3000 гости – учени, специалисти, лекари и производители на модерна медицинска апаратура в областта на дерматологията и естетичната медицина.

RADLA предложи интересна програма, включваща много научни сесии, презентации и дискусии по актуални теми и проблеми от сферата на дерматологията. Както всяка година, RADLA присъди на нови и утвърдени специалисти по дерматология 200 стипендии за заслуги.

Бяха изнесени лекции от водещи специалисти, които предизвикаха оживени дискусии. Също така, гостите имаха възможността да обсъдят тежки клинични случаи, както и да обменят контакти.

В изложбената част, гостите можеха да видят практически демонстрации, с най- модерната апаратура на пазара до този момент. Компаниите-производители презентираха работата и функциите на своите най-нови разработки в помощ на естетичната медицина. Не остана незабелязана тенденцията към неинвазивни терапии, щадящи кожата на пациента.

БТЛ Индъстрийз, водеща компания в производството на иновативна апаратура, с ненадминати резултати в борбата с несъвършенствата, следите на времето, целулита и други кожни проблеми, представи пред широката публика своите високотехнологични уреди. Факт е, че компанията не спира да черпи информация и идеи от най-добрите специалисти в областта, за да предложи апаратура, отговаряща на нуждите на съвременната естетична медицина и дерматология.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА