29 Юни, 2017 08:51 2 514 65

Путин: Чуждестранни служби удрят по Русия

  • владимир путин-
  • разузнаване-
  • русия

Според него те подкрепят екстремистки групи

Путин: Чуждестранни служби удрят по Русия - 1
Снимка: БТА/AP

Руският президент Владимир Путин обвини чуждестранни разузнавателни служби, че се опитват да работят срещу страната му, съобщи RT.

"Мисля, че е очевидно, че чуждестранни разузнавателни служби водят активна политика срещу нашата страна и нашите съюзници. Това включва опити за събирана не информация за нашите енергетика и икономика. Набират се и нови агенти, които да получат достъп до информация, свързана с нашите способности за отбрана.

Ние знаем с какви предизвикателства се справя Русия.

Има опити да се дестабилизират районите в близост до страната. Това става и с подкрепата за екстремистки групи. Не е тайна, че част от тях са подкрепяни или директно контролирани от чуждестранни агенти. Цели се социалния процес в нашата страна. Това е факт", заяви Путин.

Той отличи и работата на руското разузнаване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 петър

    14 22 Отговор
    или кой ми .ра в гащите
  • 2 Kcaniba

    14 34 Отговор
    Империята на злото се превърна в империя на лъжата и демагогията !Взима ли го на сериозно този ,едва ли!Отклоняването на вниманието преди избори и зомбирането на електората с лошия Запад е запазена марка за Путин!
  • 3 Просия

    17 7 Отговор
    Ем вие и политиката ви ги изпуснахте...ся пискайте,че никой не ви иска...смях в залата !
  • 4 Ушанков

    12 28 Отговор
    Те щото Русия са мирни и не превземат територии на съседите си!
  • 5 Ххааахааааааааа

    17 14 Отговор
    Айде троловете има статия за Путин та да искарат и днес надницата-че Сорос вече ги е стегнал яко...
  • 6 Да го кажем направо

    26 10 Отговор
    Дестабилизацията във всяка една държава винаги е съпровождана със действията на чужди служби-зависи само коя държава има интерес от това. Конкретни примери са арабските пролети в Египед,Тунис,Мароко,Сирия, Либия и преди това Ирак и Йемен..Същото е и с Майдана в Киев и така наречените нежни революции. Практиката е още от преди векове,като най изявена в Европа се счита свалянето на Де Гол след като изгони щаба на НАТО от Париж...Тогава красивите и умни студенти спретнаха нежната революция в Франция и унищожиха най-изявеният политик на Европа за 20-ти век...Така че Путин е прав и той самият знае нещата перфекно

    Коментиран от #9, #12

  • 7 Путин

    13 7 Отговор
    Хубаво е само, когато ние удрим другите. Обратното не е забавно!
  • 8 Реално

    21 7 Отговор
    Те затова са службите на всяка държава-я как ЦРУ си има тайни затвори...я как финансират и обучават главорезите от ИД ....я как се правят преврати и майдани по целият свят--------и това го казват самите американци-справка""""Изповед на икономическият убиец"""".
  • 9 жщг

    7 8 Отговор

    До коментар #6 от "Да го кажем направо":

    Както си ги подкарал може да прибавиш Чехословакия, Унгария ,ГДР България .....

    Хората не желаят да живеят в РОБСТВО ?
  • 10 Скорпион69

    7 16 Отговор
    ''Нашата икономика и енергетика''–Смях каква икономика бре ....в коя развита икономика 1 грам злато струват 5 килограма Рубли.....СМЯЯЯХ...

    Коментиран от #11

  • 11 тъпчо си

    10 6 Отговор

    До коментар #10 от "Скорпион69":

    Еми в Япония бе троле...още примери???
  • 12 рамзес III

    5 14 Отговор

    До коментар #6 от "Да го кажем направо":

    Да !Сакралната фраза е че "Путин е прав"!Сигурно ще си получиш парите ! Колко плащат за тая фраза тролчо?
  • 13 Скорпион69

    6 17 Отговор
    Южна Корея е с по–силна икономика от Русия на Пинокио...понял
  • 14 Kcaniba

    2 10 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Руски военен е бил заловен от украинските сили, съобщи РБК.

    Това е станало по време на сблъсъци между украинските сили и сепаратистките бойци от Луганск. Заловеният се казва Виктор Агеев.

    Той е преминал в запаса преди година. В последствие е станал част от потделенията на самообявилата се „Донецка народна република“.

    От Москва обявиха, че Агеев е преминал в запаса по установения ред. Според негови роднини обаче той е имал договор с руската армия до март 2017 г. Руските власти отричат тези информации.

    Има информации, че друг военен е бил прострелян. Информацията все още не е потвърдена. В момента се води разследване.
  • 15 гост 2

    6 8 Отговор
    "Чуждестранни служби удрят по Русия" малки мушички се опитват да захапят МЕЧОКА! Хахахаааа, голям е МЕЧОКА, а малки мушичите!
  • 16 гост 2

    3 7 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Руският президент Владимир Путин обвини чуждестранни разузнавателни служби, че се опитват да работят срещу страната му, съобщи RT....“ Това изявление е към днешна дата- 29.06.2017г. Нека си спомним действията на русия в предходен времеви период- 1. “...Едната от двете руски хакерски групи, обвинени за пробива в компютрите на Демократическата партия на САЩ и предизборния щаб на кандидат-президента Хилъри Клинтън, е основен заподозрян и за кибератаката срещу българската държавна комуникационна инфраструктура по време на местните избори у нас миналата есен. Става дума за организацията Fancy Bear, известна още с имената Sofacy, APT28, Pawn Storm, Strontium и Sednit. Данни за участието й са изнесени пред представители на политическите сили от контрараузнаването по време на Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС) на 10 ноември миналата година...“
    http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2016/07/27/2802122_hakerite_udarili_bulgarskite_izbori_veroiatno_sa/
  • 17 гост 2

    3 9 Отговор
    2. http://www.mediapool.bg/dans-potvardila-ruskiya-proizhod-na-kiberatakite-v-izborniya-den-news242402.html
    3. http://www.dnes.bg/crime/2015/11/28/dans-ustanovi-ruska-vryzka-v-hakerskata-ataka-na-cik.284778 ДАНС установи руска връзка в хакерската атака на ЦИК 28 ное 2015 Имало доклад на ДАНС, който потвърждава тезата на президента Росен Плевнелиев, че кибератаката в изборния ден е свързана с руските власти, съществува. Откриха кой e хаквал сайтовете на властта .Това твърди високопоставен източник, който го е чел. Според него докладът е бил четен на Консултативния съвет по национална сигурност и разпратен на отговорните фактори. Гласност обаче не му се дава, пише в. "24 часа".
    Сайтът на ЦИК бе атакуван и това доведе до блокирането му в изборния ден. Хакерска атака имаше и на сайта на МВР.Собствениците на самите компютри, осъществили милионите заявки в секунда, дори не са били наясно с нея. За да прикрият следите си, нападателите са използвали “зомбирана” ботнет мрежа. В опит да стигнат до поръчителите, разследващите са потърсили и съдействието на ФБР, което се е включило в анализа на събраните данни....Има два варианта за атака - чрез доброволно участие или с ботнет. За ударите в деня на изборите е използван вторият.При ботнет атаката се използват потребители, чиито компютри са заразени, например чрез теглене на нелегален софтуер, в който е вкаран ботът. Така компютърът се превръща в зомби агент, чакан да бъде използван. Ботът е вирус, който може да изпъл
  • 18 гост 2

    4 12 Отговор
    4. “Доклад на ДАНС: Има руска връзка в кибератаката срещу ЦИК
    28/11/2015 На помощ в разследванто на атаката се включи и ФБР, като бюрото е анализирало събраните данни
    http://vevesti.bg/51197/doklad-na-dans-ima-ruska-vrazka-v-kiberatakata-sreshtu-tsik/
    Хайде сега- който руски трол притежава достъп до разследването на ДАНС и до въпросният доклад и счита, че не съществува това нещо, да опровергае посочените материали и да публикува извадки от доклада на ДАНС , в които се посочват други извършители на престъплението:) Нали сте много умни, имате достъп до всички държавни тайни на България и НАТО, всичките сте юристи и богати хора, имате разрешение за достъп до ласифицирана информация - давайте,
    руски тролове- вие сте наред:):)

    Коментиран от #20, #21, #22, #23, #24

  • 19 Kcaniba

    2 10 Отговор
    "Сега, когато Русия фабрикува неверни истории, за да оправдае незаконните си действия в Украйна, светът не е виждал толкова стряскаща руска белетристика от времето, когато Достоевски написа: „Формулата‚ две плюс две е равно на пет не е лишена от привлекателност“,
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Трол

    7 2 Отговор

    До коментар #18 от "гост 2":

    Аз!
  • 22 Трол

    7 3 Отговор

    До коментар #18 от "гост 2":

    И понеже ми омръзнаха глупостите ти, за подробности[email protected]!

    Коментиран от #30

  • 23 Трол

    9 4 Отговор

    До коментар #18 от "гост 2":

    Отворих си пощата, познай резултата? Ни вопъл, ни стон от изтрещели от климакса!

    Коментиран от #28

  • 24 гост 3

    11 2 Отговор

    До коментар #18 от "гост 2":

    А ти какво очакваш да ти напишат в доклад на ДАНС, без значение реално или не? Все едно ДС да публикува нещо простив Русия преди 89-та. хахаха
    Те САЩ още търсят доказателства за намесата на Русия в техните президентски избори и не могат да убедят собствените си избиратели, камо ли Света. Още се мъчат да замажат грозните петната истина изтекли през wikileaks.... ама ти им вярвай! Щом ти е толкова багажа!
    Всички лъжат, всеки шпионира всеки, повечето страни го правят в защита на собствените си интереси, а изключение на няколко псевдодържави-лизачи, управляващите на които го правят защото им е сладко.
    "Доклад на ДАНС стигна до заключението, че слънцето всъщност изгрява не от изток, а от запад, защото "демократично погледнато" няма начин първо да огрява Япония, Китай, Русия, Европа, а чак след няколко часа САЩ....На помощ в разследването за изгрева на слънцето се включи и ФБР, като бюрото е анализирало събраните данни" Мммм, Дааа! ;)
  • 25 кики

    4 6 Отговор
    В коневръза смут настана.....

    Коментиран от #26

  • 26 Монго

    9 3 Отговор

    До коментар #25 от "кики":

    ...каубоите изпадаха от седлата!
  • 27 кики

    3 5 Отговор
    Русофилизъм и хомосексуализма в КОНЕВРЪЗА не се лекуват!!!
  • 28 Трол

    7 3 Отговор

    До коментар #23 от "Трол":

    До гост 2: Рожбо златна, камътна, ненагледна! Пак си отворих пощата, нямам писмо от теб, ще плача!
    Мълчанието ти е признак на здрав разум, учудваш ме! Откъде го намери?
  • 29 Крим на кой е?

    6 3 Отговор
    Сега на кой е? А кажете ми?
  • 30 гост 2

    3 8 Отговор

    До коментар #22 от "Трол":

    Това пък за какво ми е? Питам те директно- притежаваш ли разрешение за достъп до класифицирана информация на основание чл.40 от ЗЗКИ и какво ниво/ за колко време/?:)
    http://www.lex.bg/laws/ldoc/2135448577

    Коментиран от #32

  • 31 гост 2

    3 6 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Отворих си пощата, познай резултата?..“ За чий ми е твоята поща, бе, “умнико“? Какво да прочета в нея- твоите измишльотини и глупости ли, заплахите ти за живота ми ли или твоите псувни по мой адрес?! Я у лево, руски трол!

    Коментиран от #33

  • 32 Трол

    6 3 Отговор

    До коментар #30 от "гост 2":

    Когато ти дадеш информация за твоя достъп и аз ще ти дам! Дал съм ти възможност на Л.С. да се направиш на "мъж"! Обясненията ти в любов не ги приемам! Обяснителния ти режим наподобява аварийния режим на автомобил. Там ще ми обясниш и как и къде си учила международно морско право, като самостоятелен предмет, отделно от дисциплините международно публично право и международно частно право, както се изрази в един твой пост преди време.

    Коментиран от #34, #36, #37

  • 33 Трол

    6 4 Отговор

    До коментар #31 от "гост 2":

    И моля без истерии, не съм нито съпруга ти нито диспансер!
  • 34 гост 2

    1 6 Отговор

    До коментар #32 от "Трол":

    “....Публикувано във факти.бг: Когато ти дадеш информация за твоя достъп и аз ще ти дам!...“ ГОТОВО- ето ти, чети, “умник“:)
    http://www.lex.bg/laws/ldoc/2135448577 ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА КЛАСИФИЦИРАНАТА ИНФОРМАЦИЯ изм. и доп. ДВ. бр.81 от 14 Октомври 2016г Чл. 39 (1) Не се извършва проучване за надеждност по отношение на:7. (доп. - ДВ, бр. 55 от 2004 г.) съдиите от Конституционния съд, съдиите, прокурорите, АДВОКАТИТЕ и следователите;
    (3) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 2016 г.) Лицата по ал. 1, т. 4, 5, 6, 7 и 8 получават, считано от момента на встъпването им в длъжност, по право достъп до всички нива на класифицирана информация за срока на заемане на длъжността им при спазване на принципа "необходимост да се знае", когато информацията е: 3. (доп. - ДВ, бр. 55 от 2004 г.) за съдиите, прокурорите, адвокатите и следователите - само за конкретното дело;
    РАЗБРА ЛИ сега какво се включва в правомощията ми на адвокат, смешнико! А сега ТИ дай номера и годината на твоето разрешително за достъп до класифицирано инфо- хахахахахаха:D

    Коментиран от #38

  • 35 МИЧО

    4 5 Отговор
    Глупостите на Путин . Готви се да се разправи с опозиционери като Навални и свободомислещи журналисти.
  • 36 гост 2

    1 5 Отговор

    До коментар #32 от "Трол":

    ЧАКАМ да си изпълниш това твое обещание от твой коментар № 32 , а именно:“Трол (гост) Неутрално 32 12:39 29.06.17 Публикувано във факти.бг: До коментар #30 от "гост 2": Когато ти дадеш информация за твоя достъп и аз ще ти дам!? ДАЙ ИНФО И СИ ИЗПЪЛНИ ОБЕЩАНИЕТО:D Кой ще е луд НА ТЕБ да ти издаде такова разрешително, тролчев, при този твой елементарен анчин на мислене, а?:D

    Коментиран от #41

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 гост 3

    5 1 Отговор

    До коментар #34 от "гост 2":

    Тоест, по твоята логика и цитати, излиза, че всеки дипломиран правист има "по право достъп до всички нива на класифицирана информация".
    Май четеш законите, както дявола евангелието. Представяш ли си, какво би било, ако това, което твърдиш е вярно?
    Но то това си е твоята логика: лекар, на служба в БА съм, имам чин, значи съм военен! Адвокат съм, значи имам неограничен достъп до класифицирана информация.
    О.К. щом си вярваш!

    Коментиран от #39

  • 39 гост 2

    1 4 Отговор

    До коментар #38 от "гост 3":

    “...Публикувано във факти.бг: Тоест, по твоята логика и цитати, излиза, че всеки дипломиран правист има "по право достъп до всички нива на класифицирана информация"....“ НЕ- НЕ ВСЕКИ- само съдиите от Конституционния съд, съдиите, прокурорите, АДВОКАТИТЕ и следователите! Напр. - юрисконсулти, чси, дси, нотариуси, пом.нотариуси, съдебни помощници НЯМАТ тези права. “...Публикувано във факти.бг: Май четеш законите, както дявола евангелието....“ Абе я у лево! Ти ли ще учиш български адвокат на систематично тълкуване на правна норма, бе ник “трол“?! И в България “дипломираните прависти“ се наричаме “правоспособни юристи“, а не “прависти“, понял? Дай сега 30 лева за писмената правна консултация, която ти дадох:)

    Коментиран от #51

  • 40 tost

    5 2 Отговор
    То да беше само в Русия,добре ами я вижте колко много пружаци в България,с писането в интернет,бълват пумия всеки божи ден,срещу руснаците.
  • 41 Трол

    4 3 Отговор

    До коментар #36 от "гост 2":

    Аз правя проучванията на базата на ЗЗКИ, въз основа на които ДКСИ издава достъп до квалифицирана информация. Дал съм ти Л.С. не се прави на отворена!

    Коментиран от #42, #45

  • 42 гост 2

    1 4 Отговор

    До коментар #41 от "Трол":

    “...Публикувано във факти.бг: Аз правя проучванията на базата на ЗЗКИ...“ Хахахахаха:) Правиш проучвания- на Връбница в сряда:):):) Ти знаеш ли какво би ти се случило ПО ЗАКОН, ако ти разбера реалната самоличност, ако наистина си държавен служител, заведа дело срещу теб и в хода на процеса се окаже, че поведението ти е несъвместимо с поведението на държавен служител, а?:):):) Да не говорим, че визираният от мен член от ЗЗКИ е в непосредствена близост до чл.40 от ЗЗКИ- няма как да работиш това по ЗККИ, което претендираш , а да не знаеш правомощията на съдиите, прокурорите и адвокатите по ЗЗКИ:) опитваш да прикриеш собственото си невежество и незнание и да се представяш за лице с властнически правомощия или за български държавен служител или български орган на изпълнителната власт:D

    Коментиран от #43, #44

  • 43 Трол

    3 2 Отговор

    До коментар #42 от "гост 2":

    Ооо кукло айде моля ти се без популистични уригвания! Дава ти се достъп до квалифицирана информация само за конкретно дело а не въобще! Ти колко такива дела си имала в твоята "непорочна" практика! Айде плюнките пред хората, които не са в час! За това не смееш на Л.С.

    Коментиран от #47

  • 44 Трол

    3 1 Отговор

    До коментар #42 от "гост 2":

    Я пробвай!

    Коментиран от #46

  • 45 гост 2

    1 4 Отговор

    До коментар #41 от "Трол":

    http://www.lex.bg/laws/ldoc/2135486505 КОДЕКС ЗА ПОВЕДЕНИЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ
    Чл. 9. Служителят не трябва да изразява лични мнения по начин, който може да бъде тълкуван като официална позиция на администрацията, в която работи.Чл. 18. Служителят не може да участва в скандални прояви, с които би могъл да накърни престижа на държавната администрация.Чл. 19. Служителят не може да упражнява дейности, посочени в законодателството като несъвместими с неговите задължения и отговорности, както и да получава доходи от такива дейности. Чл. 22. При неспазване нормите на поведение в този кодекс служителите носят дисциплинарна отговорност съгласно Закона за държавния служител и Кодекса на труда.******
    Сега разбра ли, г-н руски кадровико, какво казват БЪЛГАРСКИТЕ закони за поведението на държавния служител ИЗВЪН службата му?:)

    Коментиран от #48

  • 46 гост 2

    1 5 Отговор

    До коментар #44 от "Трол":

    Отговор- мой коментар № 45:) Ти какво си мислиш- че аз само се представям за адвокат- като теб, руски троле, и че това е легендата ми за пред форума, ли?:) Аз да не съм като теб, м?!
  • 47 гост 2

    1 5 Отговор

    До коментар #43 от "Трол":

    “...Публикувано във факти.бг: За това не смееш на Л.С....“ Напротив- няма да влизам в “л.с.“ , за да нямаш достъп до мои трафични данни, смешен неук руски държавен трол:):) Обаче - що пък да не дам твоята поща за изследване на ДАНС, а? ;) Дали няма да изревете в руското посолство на умрялко след това? ;)

    Коментиран от #58

  • 48 Трол

    4 2 Отговор

    До коментар #45 от "гост 2":

    Я дай пак да видим как ще ме осъдиш! Алинеите, параграфите а и..членовете нали знаеш къде можеш да си ги....!

    Коментиран от #49, #50

  • 49 Монго

    4 2 Отговор

    До коментар #48 от "Трол":

    Миналия месец изтрещялата ме "осъди" за престъпления срещу България (по точно е престъпления срещу държавата,ама она те толкова си може) на "до осем години затвор". Сега ги излежавам в (на) централния...плаж на Алексанропулис! Вярно много комари над вечер ама хак ми е,като ритам срещу ръжена!

    Коментиран от #52, #57

  • 50 гост 2

    1 6 Отговор

    До коментар #48 от "Трол":

    “...Публикувано във факти.бг: Алинеите, параграфите а и..членовете..“ чакай бе, троле- това е ЗАКОНЪТ в Р. България! Не мога да те осъдя само в 1 случай- ако не си български гражданин и не работиш като БЪЛГАРСКИ държавен служител в Р. България:D С две думи- ти си признаваш без разследване, че НЕ СИ бг. гражданин и НЕ РАБОТИШ КАТО държавен служител, който “Публикувано във факти.бг: Трол (гост) Неутрално 41 13:33 29.06.17 ОТГОВОР
    До коментар #36 от "гост 2": Аз правя проучванията на базата на ЗЗКИ, въз основа на които ДКСИ издава достъп до квалифицирана информация...“ И НЕ ПОЗНАВАШ ЗЗКИ, не умееш да боравиш с него и легендата ти за това какво работиш, описана в цитата, Е ЛЪЖА:D ХАХАХАХА:D Може да си РУСКИ кадровик, но НЕ СИ бг. гражданин- бг. държавен служител и бг. кадровик:D

    Коментиран от #53

  • 51 гост 3

    4 2 Отговор

    До коментар #39 от "гост 2":

    30 лв.? Скрий се на сянка. Каква точно консултация и информация даде, която да не може да се намери с два клика? Искай си от някой друг! Само дето има един проблем: този някой трябва да е толкова прост за да ти се върже на ценоразписа, че няма да има откъде да ти вземе 30 лв., че да ти ги даде на теб.
    Ама ти си искай, никой не те спира. ;)

    Коментиран от #55, #56

  • 52 1234567890

    4 3 Отговор

    До коментар #49 от "Монго":

    На мен ми се предложи за 50 лв. да ме консултира устно. Явно няма пари
  • 53 Монго

    3 2 Отговор

    До коментар #50 от "гост 2":

    Душичката тя, явно никой не и е казал, че има и сайтове за здравето. Повярвай душко, медиците ще са заинтригувани от твоя случай. Даже може да предизвикаш бум на международни лекарски форуми. Успех!

    Коментиран от #54

  • 54 гост 2

    1 5 Отговор

    До коментар #53 от "Монго":

    Аз съм адвокат военен каратист и доктор. И затова само с хонорар.
  • 55 гост 2

    1 5 Отговор

    До коментар #51 от "гост 3":

    “...Публикувано във факти.бг: Каква точно консултация и информация даде, която да не може да се намери с два клика?...“Публикувано във факти.бг: Притча: Цената на умението Публикувана: 3 Юни, 2017 Публикувано във факти.бг:
    Един кораб се повредил и го изкарали на док, да го ремонтират, но се оказало, че никой не може да разбере къде точно е повредата. Колкото и майстори да викали – никой не успявал да я открие. Сетили се и извикали един стар майстор. Той гледал дълго кораба, оглеждал го от началото до края… стоял пред него… по едно време взел чук и ударил с него и казал:- Ето, тук трябва да ремонтирате, тук е повредата! Това ще ви струва 1 000 000 долара!
    - Ама как 1 милион – възмутили се собствениците. – Та ти нищо не направи, само удари с чука си един път.
    – Да, вярно е това, ударих един път с чука. – Отвърнал майсторът. – Ударът с чук струва 1 долар, но останалите пари са за това, че знам къде да ударя! ******** Схвана ли?:)
    https://fakti.bg/life/240787-pritcha-cenata-na-umenieto
  • 56 гост 2

    1 4 Отговор

    До коментар #51 от "гост 3":

    Разбра ли смисъла на притчата? Интелектуалният труд не е като физическия труд или като трудът на норма- днес трябва да изработиш 50 или 100 бройки от еди какъв си артикул и край!

    Коментиран от #60

  • 57 1234567890

    2 2 Отговор

    До коментар #49 от "Монго":

    Давам 15 лв. за ...
  • 58 Трол

    2 2 Отговор

    До коментар #47 от "гост 2":

    Отворих си пощата, плача, няма ни вест ни кост от теб, пак плача! Ще се предам на властите,мъка ми е, ще умра...от плач, но преди това ще умра от смях!

    Коментиран от #59

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 гост 3

    3 1 Отговор

    До коментар #56 от "гост 2":

    Не, трудно ми е! Да взема да ти дам 30 лв., че да ми обясниш смисълът й?!
    Всъщност знам от повече от 30 г. една подобна, но е за майстор на автомобил, 100 + 1 лв. и тя ми ясна, ама тая къде ти я преписа не мога да я схвана нещо. Пробвай със самолетоносач! Имам чувството, че ще можеш да я обясниш по-добре.
    Сериозно, имам си работа!
    "Аз излитам!" Знаеш ли го тоя виц? ;)

    Коментиран от #61, #62

  • 61 1234567890

    3 1 Отговор

    До коментар #60 от "гост 3":

    Абе тя ти иска 30 лв. за други неща!
  • 62 гост 2

    0 3 Отговор

    До коментар #60 от "гост 3":

    “...Публикувано във факти.бг: Не, трудно ми е! Да взема да ти дам 30 лв., че да ми обясниш смисълът й?!...“ Глупости- 30 лева се дължат за хонорар за това, че ти цитирам ТОЧНИТЕ текстове от закона и че разкривам техният смисъл, а не защото ти публикувам някаква притча, но обичайно реагирам според интелектуалното ниво на опонента ми. При теб вървят притчите и библейските текстове, а за законите на една държава ти лично казваш “М..ната им“. Дали овбаче ще реагираш така, ако срещу теб има гражданско, изпълнително, административно или наказателно производство, според теб е ...божа работа:):) Отлично разбираш притчата, но не каза нищо за скис, за съдържанието на автентичните актуални български закони, за това, че съгласно Конституципта на България, България се управлява съгласно конституцията и законите, а не съгласно притчите, библията или друга религиозна книга :) С две думи- имаш НУЛА правосъзнание:)
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Пролет

    3 1 Отговор
    Платени русофоби и тролове, не ви ли омръзна да изливате отровата си срещу Путин и Русия. Ако продължавате в същия дух, в най-скоро време ще изперкате и ще се задушите от собствената си злоба и омраза. Вземете се в ръце, защото скоро може да стигнете и до 4 -ти километър..... или да получите някой инфаркт........
  • 65 един

    1 0 Отговор
    Бой и затвор за чуждите шпиони! В СИБИР без право на връщане и това е!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания