29 Юни, 2017 16:43 21 468 17

Отвлечена тийнейджърка беше превърната в секс робиня

  • секс робиня-
  • тийнейджърка-
  • джорджия-
  • сащ-
  • робиня-
  • плен-
  • отвлечена-
  • момиче-
  • арест

Младото момиче е било държано в плен в продължение на година

Отвлечена тийнейджърка беше превърната в секс робиня - 1
Снимка: Shutterstock

Силите за сигурност в източния американски щат Джорджия задържаха 31-годишен мъж за брутално посегателство над свободата на тийнейджърка, съобщи „Ню Йорк поуст“.

Полицията и агенти на Федералното бюро за разследване арестуваха Майкъл Висоловски, който през месец май 2016 отвлякъл тийнейджърка, с която се запознал в интернет.

17-годишното момиче от Северна Каролина беше в неизвестност над една година. Разследващите разкриха, че насилникът превърнал жертвата си в сексуална робиня.

По време на тази една година в плен младото момиче е било насилвано брутално, а мъжът е имал строг контрол над диетата на жертвата си. Той си записвал всеки ден в дневник по колко калории дава на момичето.

Според разследващите храната била „награда“ за тийнейджърката за сексуалните посегателства. След полицейската операция момичето е било хоспитализирано. Лекарите съобщиха, че страда от недохранване.

Насилникът й е арестуван, повдигнати са му няколко обвинения, включително за лишаване от свобода на друго лице. Разследване по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    57 16 Отговор
    Ежедневие в кравария - страната опеделяща кой е свободен, а кой не е...

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Azazel

    28 40 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Мхм, а в България и в любимата ти Русия никога не е имало секс-робини, трафик и експлоатация... Или, о, забравих, в Щатите, понеже е "ежедневие", затова това се превръщат в новина, докато в нашата част на света. защото не е "ежедневие", тези работи отдавна не са новини... Пък, за фамилното име на "кравара" - Висоловски, няма да повдигаме въпрос - това все пак е едно от най-често срещаните американски имена...

    Коментиран от #5, #7

  • 3 трололюбец

    20 34 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Айде да не припомняме колко човекоядци са известни в "Раша" , а пък за неизвестните да не говорим , само мини Урал и да видим ше се върнеш ли да "разправяш"

    Коментиран от #4

  • 4 Kcaniba

    30 13 Отговор

    До коментар #3 от "трололюбец":

    Тук става въарос за човекоядната ви хамермка - светило на демокрацията!!
    Объркал си рейса пич!!!
  • 5 Kcaniba

    8 17 Отговор

    До коментар #2 от "Azazel":

    Демократично полска е!!!
    Какво общо имат полските чевекоядци от хамерика, с това което си драснал тук???

    Коментиран от #6

  • 6 Azazel

    15 23 Отговор

    До коментар #5 от "Kcaniba":

    С това, че е абсурдно точно българин или руснак (защото предполагам по разваления ти български, че си по-скоро руснак) да критикува американците за секс-експлоатация, при положение, че тези държави са всеизвестни в цяла Европа, че и в цял свят като водещи в секс-трафика и експлоатацията на бели робини... Ама, знам, че за теб наглостта не е проблем, защото ти плащат на коментар и трябва да заработваш... Което пък ме подсеща пак да ти напомня - да ме уредиш и мен, ако можеш, да пиша тъпи и неадекватни коментари на развален български, та да изкарам и аз някоя копейка. Ще ти дам комисионна, обещавам ;)
  • 7 asd

    21 9 Отговор

    До коментар #2 от "Azazel":

    Там новина е и ако автобуса закъснее и на някоя старица и прилошее на спирката докато го чака - идеята е да се продаде, още по-добре ако е в праймтайма ;) Не знам дали си обръщал внимание на журналистите, които четат новините - там всеки втори е с латинска или източно европейска фамилия .. Само не знам кво толкова им се възхищавате на каубоите?! Когато пияните руснаци пратиха човек в космоса, янките още не можеха да определят негрите хора ли са или животни ..

    Коментиран от #8

  • 8 Azazel

    16 20 Отговор

    До коментар #7 от "asd":

    Изобщо не им се възхищавам на "каубоите", просто винаги ми идват в повече няколкото форумни тролове, дето завъртат всяка новина за пресъпление в Щатите (о, боже, какво безобразие - в 350 милионна държава е станало престъпление! В Русия и в комунистическа България никога не са ставали такива неща!...), в коментари в стил: "ето това ви е кравария..., ето ви я демокрацията...Слава Путину, Слава России"...

    Коментиран от #9

  • 9 Бай хой

    17 8 Отговор

    До коментар #8 от "Azazel":

    Чети бе момче чети. Статистики чети. Коя е страната с най много изнасилвания? Коя е страната с най много убийства? Коя е страната с най много грабежи? Познай до три пъти и да видим в калко в повече ще ти дойде.
    Четете само нпо лузунги и пропускате истинската информация оповестена официално от съответните правителства. Фактите са си факти и ако истината ти идва в повече се обърни към психолог, ако си закъснял е време да посетиш и психиатър.

    Коментиран от #10

  • 10 Azazel

    10 12 Отговор

    До коментар #9 от "Бай хой":

    Чел съм достатъчно статистики, аз. Проблемът на русофилските лумпени като теб, е че, вярвате само на "официални" статистики, дето сте чули по RT. И, че нямате капацитет да вникнете в информацията. Защото, ако слушаш българските "официални статистики" на така обичаното ни МВР, ще мислиш, че в България отдавна няма никаква престъпност... Реалността обаче е друга - в държави, като нашата (в Русия е същото), хората отдавна са престанали да съобщават за престъпления, защото полицията само им губи времето, но не върши никаква работа. В съда е същото и хората не смеят да свидетелстват, защото бандидте ще им отмъстят. В Западна Европа и САЩ обаче някой да ги напсува на улицата, го докладват и влиза в статистиката. За "изнасилване" пък приемат и едно опипване, дето тук за всяка по-привлекателна жена е ежедневие.

    Коментиран от #11

  • 11 Бай хой

    18 7 Отговор

    До коментар #10 от "Azazel":

    Май наистина е време за психиатър. Къде в статията прочете за Русия, България, русофоби и не знам кви други призраци? Погледни се отстрани и прекрати борбата с вятърните мелници.

    Коментиран от #12

  • 12 Azazel

    11 9 Отговор

    До коментар #11 от "Бай хой":

    В статията, разбира се, не пише нищо подобно, но, ако беше осмислил коментарите ми, щеше да видиш, че те не бяха продиктувани от нея, а от жалките опити на другарят ти Kcaniba пак да си снесе опорните точки, че "кравария" (под други статии ЕС, НАТО и т.н.) не е никаква демокрация и там всичко е лошо и порочно, тоест - разбирай - всички дружно трябва да се юрнем да се кланяме на Путин, защото само той и Русия са единствената ни алтернатива. И, ако не усещаш как такива като Kcaniba те пързалят и манипулират с коментарите си, а вярваш, че аз имам нужда от психиатър, най-добре ми кажи кой е твоят психиатър, за да знам да не ходя при него, защото явно не си е свършил работата...
  • 13 asd

    11 5 Отговор
    Хехе пич, ти си с типично български манталитет- смяташ, че ако не си от Левски, трябва обезателно да си от някое си ЦСКА :D Е, уви. Това, че не харесвам янките не значи, че съм поклонник на Путин! Да в САЩ може и да е някаква си новина - но, ще се акцентирана основно в/у това, че властите са намерили момичето и виновникът няма да остане безнаказан. На агент Рейаз ще му бъде връчен ключа от Атланта , Балканския изнасилвач - осъден на 25-30 години строг режим, ако извади късмет разбира се, и не се окаже в някой щат, в който действа смъртната присъда. Тогава Том Ханкс в ефир ще му дръпне шалтера , докато Опра взима интервю от жертвата .. Да, там системата до някъде действа - и как иначе?! Понамаляха походите в Близкия изток.. все пак трябва да се оправдаят тия данъци и такси .. Пък и да има материал за новия сезон на Хорейшио.. кино индустрията и икономиката трябва да се развиват.. Но тука едва ли може да се случи - все пак над година да храниш и поиш тая мома заради едното е.@не ?! Обикновено хората заради подобни неща се женят с предбрачен договор , по-умните ходят на платена любов - излиза по-евтино ;)

    Коментиран от #14

  • 14 Azazel

    6 5 Отговор

    До коментар #13 от "asd":

    Изобщо не те визирах теб за това, че щом не харесваш американците, значи си поклонник на Путин. Визирах Kcaniba, към който ми беше насочен коментара, на който ти написа отговор и, който не просто е такъв, а очевидно това му е работата. Иначе, и аз като теб, не съм поклонник нито на едните, нито на другите, но тъй като Путин и руснаците повече ми лазят по нервите, понякога показвам това в някой коментар и обикновено се оказвам соросоид, козяк и не знам още какво...;)
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Капитана

    10 2 Отговор
    Нищо ново не ме учудва в САЩ е пълно с откачалки и шизофреници,които са навсякаде.Доста от хората в тази държава са с доста психични проблеми.Бил съм няколко години в Щатите и съм се нагледал на доста глупости и психясали типове,както мъже така и жени.Жалко за потърпевшите на тези,но в тази държава законите са строги и безкомпромисни и този тип на момента ще си получи заслуженото,а пострадалото момиче ще получи солидно обещетение,но жалко за разбутаната и психика и стреса който е изтърпяла.
  • 17 Крадец

    6 1 Отговор
    Изверг!Как може да и ограничава храната!?!