30 Юни, 2017 23:30 1 332 6

Русия и САЩ могат да работят заедно

  • сащ-
  • хенри кисинджър-
  • русия

Хенри Кисинджър смята, че трябва да има обща визия за света

Русия и САЩ могат да работят заедно - 1

Русия и САЩ рано или късно ще разберат, че могат да действат заедно и да намерят обща визия за света. Това заяви бившият държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър, цитиран от РИА Новости.

„Моят опит в кризисни ситуации ме убеждава, че Русия и САЩ могат и трябва да действат заедно. Въпросът е дали можем да се обединим около обща визия за света, която да следваме за в бъдеще.

Аз съм оптимист за бъдещето. Смятам, че такава възможност може да бъде постигната. Виждам широкото влияние, което оказват новите технологии. Трябва да видим историческите позиции на всяка от страните. Смятам, че сме на прага на нов етап в отношенията между САЩ и Русия“, заяви Кисинджър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джибро Хитърджър

    8 5 Отговор
    И как жидомасоните капиталисти с рептилски гени ще работят с пияните пропаднали ушанки ?! Мое ли Деси-Стоян-стратокастрирания с триполовата си идеология и знаме в цветовете на дъгата да се доближи до някой елементарен ватник с обиколка 60см. на юмруците и да оживее до идването на "адвокатката" гост 2, която да обясни на ватника-ушанка, колко е лошо да се мръщиш на обратните, когато са по-богати от тебе?!??
  • 2 Барчо

    12 4 Отговор
    Кисинджър е извинен за това изказване с оглед възрастта му. Евентуално може да е гледал някой комикс и да го е помислил за нещо сериозно. САЩ и Русия никога няма да работят заедно дори и за спасението на планетата ни. Тъжно, но е факт, като се има в предвид последните действия в Сирия.
  • 3 гост 2

    5 10 Отговор
    Глупости! Русия е зинала като ЛАМЯ и иска да погълне целият свят, като разпали трета световна война, в която тя се явява главният агресор! Обаче никой няма да й го позволи! До сега не съм чула сащ да искат да нападат ЕС, не съм прочела и ред в подобен смисъл от симпатизантите на сащ, но ТРИ календарни години руските тролове нонстоп вършиха престъплението “пропаганда на война“ в българските форуми, а именно НК Глава четиринадесета.
    ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТО
    Раздел I. Престъпления против мира Чл. 407. Който върши по какъвто и да е начин пропаганда за война, се наказва с лишаване от свобода до осем години. Чл. 408. Който пряко или косвено, чрез печат, слово, радио или по друг начин се стреми да предизвика въоръжено нападение от една държава върху друга, се наказва за подстрекателство към война с лишаване от свобода от три до десет години.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    94 годишен искуфял евреен