Last news in Fakti

1 Юли, 2017 05:45 2 337 29

Путин: Не можах да гледам филма на Оливър Стоун за мен (ВИДЕО)

  • оливър стоун-
  • владимир путин-
  • филм-
  • дмитрий песков

Лентата излезе в четири серии по американския телевизионен канал "Шоутайм" и по руския Първи канал

Путин: Не можах да гледам филма на Оливър Стоун за мен (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Поради липса на време руският президент Владимир Путин не успял да изгледа целия филм на американския режисьор Оливър Стоун, направен въз основа на многобройни интервюта със стопанина на Кремъл, предаде ТАСС.

Лентата излезе в четири серии по американския телевизионен канал "Шоутайм" и по руския Първи канал.

Доколкото ми е известно, Владимир Путин не е изгледал филма от началото да края, тъй като не му остава време за това, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, отбелязвайки, че руският държавен глава се е запознал само с фрагменти от лентата. Тя била качена на диск от неговите сътрудници и е възможно Путин да я изгледа по време на предстоящите му пътувания.

Путин: Не можах да гледам филма на Оливър Стоун за мен (ВИДЕО)

Премиерата на документалната лента на Стоун "The Putin Interview" се състоя в САЩ по кабелния канал "Шоутайм", като последната й част бе излъчена на 15 юни. На следващия ден издателството "Хот букс" пусна книга с пълния текст на интервюто.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цензура в САЩ

    34 37 Отговор
    А големите телевизии от "свободните медии" в САЩ отказват да пуснат филма,под предлог,че интервюто с Путин щяло да промени общественото мнение на американците за Русия....демокрация братче-какво да кажеш...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Antimediator

    37 30 Отговор
    не ти ли е ясно ,че това е платена реклама -"филм" !
    Гледай си руските телевизии и не си завирай джурулека навсякъде.

    Коментиран от #5

  • 4 Kcaniba

    21 38 Отговор
    Т. Е. цензурата във фащ не пуска филма!
    Демократичноуу
  • 5 Геров

    26 31 Отговор

    До коментар #3 от "Antimediator":

    Едва ли Путин има нужда от реклама-все пак е най-влиятелният човек според "Таймс". И е нужно да се гледа този филм,само защото от такива хора като Путин (и не само той) зависи съдбата на целият свят-факт.Нужно е да се види различната гледна точка на световните проблеми и под друг ъгъл-за да може да се стигне до някакъв компромис и да се избегне пряк военен сблъсък.Вашият коментар показва елементарните ви познания и глупаво пубертетско поведение-явно повлияно от едностранното представяне на случващото се по целият свят- просто ниско информативно и интелектуално ниво.
  • 6 Kcaniba

    31 26 Отговор
    Путин си е платил доста все пак има над 200млрд долара,а и сина на Стоун работи в про Путинска медия,така ,че едва ли може да се заблуди едно свободно общество като американското,тази дъвка сие е за вътрешно–ватенкова улотреба!

    Коментиран от #7

  • 7 цирк

    18 30 Отговор

    До коментар #6 от "Kcaniba":

    Еййй това НПО-подлогите сте велики бееее...Как пък точно вие преброихте парите на Путин и плюс това знаете че сина на Оливър Стоун работил в путинска медия...хаахххааахаааааххааааа...Че то тогава на САЩ не са и нужни нито ЦРУ нито ФБР--вие сте по-яки разузнавачи и шпиони от тях....--при това давате инфо безсплатно..хаахххаахаахххаааа
  • 8 Kcaniba

    21 10 Отговор
    Време е в коневръза да смените доставчика на фураж....
  • 9 Гост 11

    26 16 Отговор
    Оливър Стоун си прибра хонорара от 5 млн. $ и е шапка на тояга. Пари отпуснати от руската пропагандна машина.
  • 10 Kcaniba

    16 26 Отговор
    То един филм на Стоун под 100 млн няма!!!
    Така че какво е хонорар от 5 млн за един режисьор от такъв ранг???
    Големи смешки са козяшките тролчета!!!
    Велик режисьор, снима документална поредица за най влиятелната и значима личност на 21 век!!!
    А вие пак оцапахте гащите...

    Коментиран от #13

  • 11 Kcaniba

    20 14 Отговор
    Стоун ще снима ли и в Хага,най–влиятелния диктатор на специалната пейка...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гост 11

    23 4 Отговор

    До коментар #10 от "Kcaniba":

    Говориш за игрален филм и за бюджета на филма. Не ти ли светва лампичката,че това не е хонорара на режисьора ?
  • 14 ьььььььььььь

    12 16 Отговор
    ОПА....пак се появи манипулацията на соросите със плюсовете и минусите....Сайта --оправете си този пропуск.А то започваме да мислим за тенденциозна позиция от ваша страна...

    Коментиран от #17

  • 15 Гост 11

    16 10 Отговор
    Точно Оливър Стоун ли нае Путин да му прави филма ? Не знае ли Путин, че за който направи филм Стоун скоро опъва петалата. Хуго Чавес , Муамар Кадафи , Фидел Кастро и др. Кастро малко му се опъна де, за него Стоун е правил 2 филма. След първия се разболя тежко, а след 2рия почина.
  • 16 Kcaniba

    19 5 Отговор
    Актьорът, тв водещ Шон Стоун, син на режисьора Оливър Стоун, в интервю за kp.ru сподели за работата си в RT.
    Според него, той не се счита за “агент на Кремъл”.
  • 17 Съни

    15 13 Отговор

    До коментар #14 от "ьььььььььььь":

    Точно за минута вота тук беше манипулиран. Явно това е целта на соросите-да покажат мнозинство. Аз имах някакво съмнение за свойта позиция спрямо Путин-но след тази постъпка на нпо драскачите ставам русофил-не искам да съм измамник и лъжец като тях. Зорлем ме направиха русофил.

    Коментиран от #22

  • 18 Kcaniba

    16 11 Отговор
    Подмазвачът Оливър Стоун счупи подмазваческия рекорд на Лион Фойхтвангер от 1937 година
  • 19 Kcaniba

    14 12 Отговор
    Една от хитрините на Путин в тази усложнена за него ситуация беше да прибегне до…американска помощ. Какво по-убедително доказателство от сертификата за годност да управляваш, който ти връчва “врага”. В случая това е американският режисьор Оливър Стоун, заснел серия от угоднически интервюта с Путин.

    Нищо ново под слънцето в Москва в това отношение. Случвало се е и преди там. Най-знаменитият случай, когато Сталин наема за свой рекламен агент пред света виден западен интелектуалец, е интервюто на Лион Фойхтвангер с диктатора, когото величае. Възторжените отзиви за болшевишката империя като прекрасно място за живеене и подмазвачеството на известния западен интелектуалец си оставаха досега ненадминат пример за подобен позор.

    Оливър Стоун обаче счупи този рекорд. Не само защото в епохата на масовите комуникации той е далеч по-популярен в цял свят с холивудските си филмови изяви, но и поради още няколко неща. Едно от тях е свързано с факта, че в днешно време никой грамотен човек не може да се оправдае, че не е информиран за истинското състояние на руската “демокрация”.

    Коментиран от #21

  • 20 Kcaniba

    12 9 Отговор
    Ако Фойхвангтер е бил подведен от своето невежество за реалната картина в СССР, в резултат на което подвежда с възторжената си оценка за Сталин и СССР своите читатели в западния свят, то Оливър Стоун не може да разчита дори теоретично на подобно снизхождение.

    Нещо по-лошо, синът на Оливър Стоун работи за РТ, руската телевизия, създадена като основен пропаганден инструмент на Кремъл за облъчване на западните страни с фалшиви новини и пропаганда в угода на Кремъл. На това му се казва “конфликт на интереси”. Синчето е на заплата при Путин, а тейко му го обслужва по най-долнопробен начн (в кадри от интервютата на Стоун с Путин се вижда, че режисьорът угоднически се кикоти на пошли забележки на своя събеседник, които обяснява, че няма лоши дни защото не е жена).

    Има удивителни прилики между ласкателствата на Фойхтвангер по адрес на Сталин през 1937 г. и на Оливър Стоун спрямо Путин в наши дни.
  • 21 Абе за толкова глупави ли ни мислиш

    10 16 Отговор

    До коментар #19 от "Kcaniba":

    Кое НПО ти написа текста-Иво Инжев????

    Коментиран от #29

  • 22 ВВВВВВ

    13 14 Отговор

    До коментар #17 от "Съни":

    И аз като тебе пич,реших за себе си,че вече ми писна от тая промивка на либералните чудовища от НПО-тата и вече съм русофил И путинофил.То бива лъжи и измами-ама да ни правят на глупаци-а стига вече.Реално с поведението си изгубиха много хора които им симпатизираха.И както гледам-тренда за анти-нпо настроенията се увеличава...

    Коментиран от #24

  • 23 кики

    19 9 Отговор
    В коневръза смут настана,почему ребята...
  • 24 Реално

    9 14 Отговор

    До коментар #22 от "ВВВВВВ":

    Ето мнението на повечето хора в света за Русия и Путин-всеки може да провери какво превежда гласът зад кадар...Затова и евро-атлантиците беснеят по форумите--https://youtu.be/Qdpgj0n-a1M

    Коментиран от #25

  • 25 Контра

    18 7 Отговор

    До коментар #24 от "Реално":

    Глупости ! В тролските фабрики в Русия има и тролове работещи с чужди езици -английски ,немски и много други. Те са дори по добре платени . Това ,което се пробваш да ни пробуташ тук е точно такова видео. Нещо на коневръза хич не ви се оросява добре мозъка, защо така ?

    Коментиран от #26, #28

  • 26 Контра палячо си

    6 15 Отговор

    До коментар #25 от "Контра":

    Глупппппчо-ай пито винаги може да се види от коя държава е..айде не ми се прави на толкова умен..

    Коментиран от #27

  • 27 Контра

    14 7 Отговор

    До коментар #26 от "Контра палячо си":

    И кой юзър вижда IP адресите, ти виждаш ли ги ? А знаш ли ,че има софтуер който ти дава фалшиви IP ? Няма нужда да ти се правя на умен - сам виждаш що за глупости пишеш. Ама ако имаше една гънка вповече, щеше да се засрамиш -ама не.
  • 28 Valeria Bivolarska

    14 6 Отговор

    До коментар #25 от "Контра":

    Какво друго може да се очаква от държава пропита от лъжа на най високо ниво ,дори и държавния им глава лъже като дърт ром ,а пък приближените му гледат в никакъв случай да не са по назад. И така по веригата.
  • 29 Мичо

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "Абе за толкова глупави ли ни мислиш":

    Определено !
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания