Last news in Fakti

3 Юли, 2017 10:39 1 773 5

Япония и САЩ ще притиснат Северна Корея

  • япония-
  • северна корея-
  • сащ

Разговор между Доналд Тръмп и Шиндзо Абе

Япония и САЩ ще притиснат Северна Корея - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е постигнал съгласие с японския премиер Шиндзо Абе за засилване на натиска върху Северна Корея, съобщи USA Today..

Това е станало по време на телефонен разговор между двамата лидери. Информацията беше разпространена от Белия дом.

Абе и Тръмп са обсъдили увеличаващата се опасност от страна на Пхенян. Те са разгледали и възможностите за увеличаването на натиска на страната за изменяне на нейната политика.

Те са затвърдили съюза между Япония и САЩ и готовността за реакция срещу всяка заплаха от страна на КНДР. Обсъдена е била и предстоящата среща на Г-20. Очаква се и среща с президента на Южна Корея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ящемикура Сан

    14 3 Отговор
    2 атомни бомби ви отпраха, избиха невинни деца, а вие преговори. От страна с горди и непобедими воини се превърнахте в посмешище. Съвет!

    Враг-катана-зелката я няма!

    Коментиран от #2

  • 2 Max

    3 7 Отговор

    До коментар #1 от "Ящемикура Сан":

    Че руснаците малко ли невинни избиха, и то собствени.А колко финладци избиха , когато Сталин реши, че трябва да завземе и тях. А японците през ВСВ колко невинни китайци избиха. Така, че стига си простял и дай нещо смислено.
  • 3 Сексолог

    6 1 Отговор
    Не я притискайте много плътно, да не вземе да еректира , еякулира.
  • 4 Кики

    5 1 Отговор
    Ю.Корея и Япония играят по свирката на САЩ. Те трябва много да внимават, защото потърпевшите ще бъдат те. От много години обстановката е спокойна. Защо трябва заради прищявката на САЩ да се създава напрежение!
  • 5 ИДИЛ

    2 1 Отговор
    Тия плашливи кравари все търсят друг да им вади кестените от огъня,а Япония трябва да съди ФАЩ за престъпления против човечеството и използването на атомни бомби върху мирни граждани и деца.ФАЩ най голямата империя на злото които само създават конфликти и хаос по целия свят трябва да бъдат унищожени барабар с терористичната банда НАТО,само тогава ще има мир на земята.