4 Юли, 2017 09:26 2 132 0

Мотористи с кървав удар в Тулуза

  • франция-
  • мотористи-
  • тулуза

Има един загинал

Мотористи с кървав удар в Тулуза - 1
Снимка: БТА/АP

Мотористи откриха огън във френския град Тулуза, съобщи France 24.

При стрелбата е загинал поне 1 човек, а още 8 са били ранени. Стрелбата е станала на площад „Абал“. Атаката е бил извършена от двама мотористи.

В момента районът е отцепен. Нападателите са се появили изневиделица. Те са стреляли срещу група от хора на площада. Според някои френски медии те са били облечени в мюсюлмански дрехи.

Очевидци са направили запис на стрелбата. Той е бил иззет от полицията. Все пак като най-вероятна се счита версията за разчистване на сметки в подземния свят. Убитият е бил заподозрян в престъпления. В момента се води разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: