Last news in Fakti

6 Юли, 2017 07:45 1 156 21

Полша иска още американски военни

  • полша-
  • анджей дуда-
  • военни

Това ще е част от разговорите с Доналд Тръмп

Полша иска още американски военни - 1
Снимка: БТА/AP

Полският президент Анджей Дуда заяви, че се надява на увеличение на американския контингент в страната, съобщи РИА Новости.

Дуда заяви това преди визитата на президента на САЩ Доналд Тръмп в Полша.

„За нас присъствието на американските войски в Полша е много важно. Така се засилва източния фланг на НАТО. Ние ще обсъдим това с президента Тръмп“, заяви Дуда.

В момента в Полша се намират 3500 военни. Варшава отдавна настоява за увеличение на контингента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    15 8 Отговор
    Славяни а канят англосаксонци за подкрепа срещу други славяни

    Коментиран от #4

  • 2 Kcaniba

    10 12 Отговор
    Русия е мнима защитница на славянството...примери бол...
  • 3 Факт

    18 6 Отговор
    Както беше казал един германски политик-Полша к прост..ката на САЩ в Европа.
  • 4 православен

    10 7 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Славяни /православни / убиват славяни /православни в източна Украйна!
  • 5 Kcaniba

    15 6 Отговор
    Полската к..ва е американски клин политиката на Евросъюза!!!
    Имат болната амбиция да са Израел или Турция в Източна Европа!!!
    - Хасане, славяни избиваха славяни и по наши е земи, само че едните бяха си сложили чалмите.
    - За фалшивия трола русофоб:
    Русия била и е сила, и много народи е освободила!!!
  • 6 Kcaniba

    6 6 Отговор
    Поробването не е освобождение,само в коневръза разбирате обратното!И да много хора е освободила от живота им....мног от рано сте се запили....

    Коментиран от #9

  • 7 Kcaniba

    9 6 Отговор
    До всички в коневръза,по –спокойно другари ,каква война какви пет рубли,та нали децата ни са на Запад,какви бомби ве гонят,това че мислим и плашим с война не значи ,че я искаме,нямаме икономика,цените на полезните изкопаеми са надолу,няма какво да ядем,а идват избори,та трябва да втвърдим електората ,като му внушаваме,че Запада е виновен за празните хладилници и лошия живот,който водим,СЛАВА РОССИЯ!Дерзайте в коневръза за РОДИНУ,за ПУТИНУ!

    Коментиран от #21

  • 8 georgi

    4 0 Отговор
    Искат за да гласят американците полските офицери и войници
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 т 112

    4 5 Отговор
    Какви славяни ? Руснаците не са славяни и това е генетично доказано . Славяни са Белорус и Украйна ,но не и Русия. Произхода на Московията е угро фински с татарски и монголски примеси.
    Племената които образуват Московията са мокша, чуди, мери, веси, муроми, черемиси, корси, мордви, пери, печера, литва, зимигола, норома, либ, ям, удмурти . Нито едно от тях не е славянско - всичките са угро фински.

    Коментиран от #14

  • 11 кики

    3 6 Отговор
    До всички в коневръза имате шанс за промяна.Твърде често и ние се страхуваме от промяната, която може да ни освободи. Страхуваме се, че тя ще ни навреди, че ще е болезнена и ще бъдем наранени в процеса, без да осъзнаваме, че тя всъщност ще ни направи по-силни, по-свободни и по-способни. Позволете на промяната да се случи и във вашия живот и да донесе прогрес и свобода.Захвърлете ушанките и ватенките и се наслаждавайте на живота СВОБОДНИ,не робувайте на диктатори.....

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Kcaniba

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "т 112":

    Империя са русите!!!
    Освен угро-фини, има шведии, немци, прибалти, козаци, които са смес между тюркоти и славяне и т. н. Но тъй като основният и связуващ етнос е славянски, за това той е и най обобщаващ!!!
    А понемчените поляци, те какви са, ако смея да ви попитам, о грамотеи!!)))

    Коментиран от #15

  • 15 т 112

    2 7 Отговор

    До коментар #14 от "Kcaniba":

    Вземи един буквар ,че не ти се разбира -копейко.

    Няма такъв слявянски свързващ елемент. Не е имало . А чувал ли си за държавата Велика Тартария. Не си чувал ? Така се е казвала Русия до 17 в. Днес обаче това име е много старателно заличено в руските учебници по история. Защо ? Защото името Тартария произлиза от древно гръцката дума тартар. Понеже се съмнявам да знаеш какво е тартар - бездна , преизподня , ад , пъкъл.

    Коментиран от #16, #18

  • 16 Трол

    8 5 Отговор

    До коментар #15 от "т 112":

    Дай да видим на кои западноевропейските карти от преди 17в. има Тартария! Защото когато отворя карти от 1340 год. до днес не виждам нищо в полза на твоето твърдение. Вие сороските тролчета станахте, като македонските историчари, те цирикат-бугари татари, вие Русия Тартария.
  • 17 Анти САЩ

    7 7 Отговор
    Поляците пак ще апнат дръвцето :)
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 т 112

    2 5 Отговор

    До коментар #18 от "Kcaniba":

    Хе ще те ограмотявам - те не са те ограмотили майка ти и баща ти и училището , та аз ли ще успея. Природата не може на всеки да дава, трябва и от някой да взима . Така са се появили копейкаджиите в Бг - ощетени са от природата.
  • 20 незнайко

    4 1 Отговор
    Някой може ли да каже от кого се страхуват поляците ? Естония, Латвия, Литва, Беларус и Украйна ги делат дълеч от Русия ! Полша това са "евреите" в Европа.
  • 21 незнайко

    0 3 Отговор

    До коментар #7 от "Kcaniba":

    Коневръз и Путин в едно изречение, няма логика в мисълта Ви !
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания