6 Юли, 2017 10:22 2 405 11

Обвиняват ЕС за гробницата на имигранти

  • ес-
  • имирганти-
  • обвиняват

Амнести интернешънал с тежка критика към Съюза

Обвиняват ЕС за гробницата на имигранти - 1
Снимка: БТА/AP

„Амнести интернешънал“ обвини ЕС, че съзнателно обръща гръб на имигрантите, с което спомага за увеличаването на смъртните случаи в Средиземно море, съобщи RTE.

Това става, след като днес вътрешните министри на ЕС ще се съберат, за да обсъдят бежанската криза. Очаква се те да гласуват план на стойност 81 млн. евро за справяне с кризата.

Според правозащитната организация обаче, този план само ще влоши ситуацията.

От там описват действията на ЕС спрямо Либия като „цинични“. Смята се, че това ще доведе до нови смъртни случаи в Средиземно море.

През тази година в района са загинали 2000 имигранти. Те се опитват да преминат морето, за да стигнат до Италия. Страната вече поиска помощ от ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    36 2 Отговор
    Амнести да си ги приберат у дома, като искат толкова.
  • 2 гневен

    31 2 Отговор
    Тези НПО-та са за разстрел..А всички които ги спонсорират-да бъдат публично одрани като овце.
  • 3 Дедо Грую

    35 2 Отговор
    Аз пък обвинявам Амджи интернешънал в терористични действия и намеса във вътрешните работи на ЕС, с цел дестабилизирането му, унищожаване на културните ценности и тоталлно застрашаване на сигурността и живота на гражданите му.
  • 4 Некойси

    27 1 Отговор
    Трябва някой да убие дъртия евреин Сорос, и мигрантската хистерия ще свърше мигновено! Този дърт Дракула финансира преселването на получовеците от Африка! Смърт за Дявола Сорос!
  • 5 ххх

    31 2 Отговор
    А защо ЕС трябва да прибира цялата паплач на света ??? Ми да ходят и в Америка, Китай, Латинска Америка и т.н. Никой освен Меркел не ги е канил в ЕС напротив разумните държави официално им казват, че са нежелани, така че отговорността и последствията за това, че не се съобразяват си е тяхна ! А кой е казъл, че разбиранията на организациите за защита на животните и пр. са правилни и не вредят на света ??? Те не могат да налагат своите виждания на автономни държави в противен случай, защо е демокрацията, защо са парламенти, правителства, президенти и пр. ако някакви си соросоидни организации, ще казват, какво да се случва и какво не ??? Да вярно, САЩ се опитват еднолично да управляват света, но това все още не се е случило !
  • 6 Алекс_

    25 2 Отговор
    Никои не ги иска тук. Да се връщат по обратния път откъдето са дошли.
  • 7 Реално

    23 3 Отговор
    Ето защо всички мразим тези НПО-та и техните пишешти по форумите подлоги. Това е самата истина.
  • 8 Дани

    16 2 Отговор
    Нека да напишат някоя статийка за правата на човека в Саудитска Арабия , Дубай и др. демократични страни
  • 9 1234

    0 0 Отговор
    Тия м....ли са свикнали да се товарят по много.Не сте ли ги виждали как са накачени по автобуси и по влакове...отгоре по таваните,отдолу под вагоните...навсякъде където може да се закрепи някой.Вие погледнахте ли от долу под лодката колко има,държат се и плуват докато не ги смени някой от лодката.Това при тия м...ли е начин на живот,съвсем им е нормално.
  • 10 шшш

    0 0 Отговор
    Тези преди да тръгнат на път вече се обадили на всички медии,дори преброили и удавени ,защото така ще е по покъртително,ама кой ще провери колко са удавени и дали ги има или предварително утрепали своите съграждани и ги натоварили и после упс и във водата...За социални помощи, готови са на всичко...
  • 11 шшш

    0 0 Отговор
    Искам да покажат колко от тези милиони мюсюлмани, които са стигнали до Германия,реално научили езика и започнали работа! Веднъж писаха за 130човека , само се представете какъв капацитет пристигна от програмисти ... УЖАС ...паразити..
Новини по държави: