Last news in Fakti

10 Юли, 2017 15:38 2 162 5

Тръмп избухна в защита на Иванка

  • доналд тръмп-
  • иванка тръмп-
  • сащ

Той защити решението, дъщеря му да заеме мястото му по време на разговори в Г-20

Тръмп избухна в защита на Иванка - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп защити решението, неговата дъщеря да заеме мястото му по време на една от конференциите на срещата на Г-20, съобщи CBS.

Иванка Тръмп участва в конференцията за развитието на Африка. Тя разговаря с германския канцлер Ангела Меркел и китайския президент Си Дзинпин.

Тръмп обясни, че това е станало, защото той е трябвало да иде на двустранни разговори с Япония.

„Аз трябваше да изляза от залата за разговори с Япония и помолих Иванка да седне на мястото ми. Това е много стандартно. Канцлерът Ангела Меркел се съгласи.

Какво щеше да стане, ако Хилари Клинтън беше помолила Челси Клинтън да я замести? А Хилари предаде страната ни.

Тогава фалшивите медии щяха да обявят: „Челси президент“.“, написа Тръмп в Twitter.

\В момента в САЩ тече дискусия, за това, дали Иванка Тръмп е била достатъчно квалифицирана, за да участва в тази среща. Тя се счита за един от най-близките съветници на баща си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УМЕН ГУЩЕР

    5 11 Отговор
    А през това време Путин в офиса си шмърка белия хероин и я събира с кредитната си карта пълна с 40 милиарда евро и кашля често гледайки СиЕнЕн
  • 2 3395

    6 0 Отговор
    То щото тръмп много квалифициран
  • 3 незнайко

    5 1 Отговор
    БАЩА И ДЪЩЕРЯ УПРАВЛЯВАЩИ СВЕТА ! Как ви се струва това ? На мен ми звучи като ЕДНОЛИЧНО господство !
  • 4 знаещ

    5 0 Отговор
    Скоро ли ще започне да се предава властта по наследство в САЩ? Дойде ли време да ги наречем Империя САЩ? Нали знаете, че древния Рим е бил първо демокрация, където са се сменяли консулите, които са управлявали...после става диктатура където Императорите се сменят по наследство, а накрая...накрая идват варварите и разрушават всичко. САЩ вървят по тези стъпки!
  • 5 Лято е

    0 1 Отговор
    Не сте добре...ама изобщо....Фиксирали сте се в това да търсите лошото и това е! Виждате само лошото в Тръмп. Приземете се малко. Ама вие вероятно няма да спрете никога......докато нещо друго не грабне вниманието ви. И после пак така!