Last news in Fakti

14 Юли, 2017 06:32 2 713 4

Милион и половина британци гледат порно на работа

  • порно-
  • работа-
  • великобритания-
  • шотландия

Поданиците на Нейно величество ползват служебни джаджи не по предназначение

Милион и половина британци гледат порно на работа - 1
Снимки: Shutterstock

Изследване установи, че 4.5 процента от работната сила във Великобритания, което е равно на 1.5 милиона души, гледат порно на работното място чрез техника, предоставена от работодателя, съобщава в. Mirror.

Проучването било поръчано от застрахователната компания Insurance2go. От него проличало, че две трети от поданиците на Нейно Величество получават смартфон, таблет или лаптоп от своя работодател. Но се оказва, че доста хора ползват тези джаджи не по предназначение.

Милион и триста хиляди служители си служели със споменатите устройства, за да изпращат неприлични, сексуално натоварени съобщения от работното място. А 2.3 милиона британци били използвали служебната техника, за да кръшкат на своите партньори.

Милион и половина британци гледат порно на работа

Кадрите в Шотландия се оказали най-развратни, като всеки 10-и гражданин на Глазгоу използвал служебния смартфон за неприлични послания. 11 процента от гражданите на Единбург ползвали устройствата за текстово общуване с любовници, вместо с партньора.

Това, което се оказало още по-тревожно за работодателите, бил фактът, че 15 на сто от кадрите използвали служебната техника, за да си търсят нова работа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    11 0 Отговор
    Хаха гледат порно на работа с техниката на работодателя...
    А нас тук направо си ни ч.кат...
  • 2 Къртев

    9 0 Отговор
    Британците са си ч...джии, пяници и п...ли. Добре, че имат емигранти да им ч.кат жените. Като излязат от съюза, ще ги видим.
  • 3 Очо

    10 0 Отговор
    Еми като немогат да джасат-поне да гледат.
  • 4 2399

    1 0 Отговор
    Аз също гледам порно на работа, вдигам яко адреналина и после като се прибера си изливам максимално "яда" на жената и тя си е вечно доволна. Не са прайте всички гледате, особено като има серия в анала.
Новини по държави: