15 Юли, 2017 20:31 2 462 10

Македонската партия ГРОМ иска референдум за договора с България

  • македония-
  • договор-
  • българия

Шестима депутати от опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ вече изпратиха писмо до македонския премиер Зоран Заев

Македонската партия ГРОМ иска референдум за договора с България - 1

Гражданската опция за Македония (ГРОМ) поиска договорът за добросъседство с България незабавно да бъде оповестен пред обществото, да започнат дебати по него в научните и политическите кръгове в Република Македония и да бъде поставен на референдум заедно с местните избори през октомври, съобщи БНТ.

Шестима депутати от опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ вече изпратиха писмо до македонския премиер Зоран Заев и министъра на външните работи Никола Димитров с искане да бъде разкрито съдържанието на готвения договор за добросъседство с България и за него да бъде проведен дебат в парламента.

Преди дни ГРОМ призова за договора за добросъседство с България да се произнесе и Съюзът на борците от Народноосвободителната борба 1941-1945 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 на тъмно

    26 1 Отговор
    Гърците не признават държава с име Македония, сърбите миналата седмица се извиниха на гърците, че някога изобщо са ги признали, а нашия случай какъв е не знам !? Едно време Жельо пръв ги призна, сега Бойко някакви договори искал !? Ми и аз не знам, а вие знаете ли, какво има в този договор??? Не коментирам изобщо отношението на т.н. македонци към България и българите, откраднатата и измислена история и т.н. това всички го знаем, но какво ще ни нахака Бойко този път ????
  • 2 zevzek

    17 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Преди дни ГРОМ призова за договора за добросъседство с България да се произнесе и Съюзът на борците от Народноосвободителната борба 1941-1945 г.

    ИНТЕРЕСНО: Тези борци от АДА или от РАЯ ще гласуват-ако през 1944 г. са на около 20 г. ,СЕГА би трябвало да са на около 100 г.
  • 3 Патето Яки

    16 2 Отговор
    Само ние я караме без рифирендуми по мерака на някой дупетати и управленци.
  • 4 ГРОМ

    13 9 Отговор
    Гражданската опция за Македония ГРОМ да си ги търси тези договори В СЕКРЕТНОТО ДЕЛОВОДСТВО НА МАКЕДОНСКИОТ ПАРЛАМЕНТ както е в БУГАРИЯ ...НАродот Бугарски нищо не знае...а ето че и македонскиот народ ,,нищо не знае "Някой мръснишки се меси в делата на двете държави ...дали не са Краварите

    Коментиран от #9

  • 5 стоян георгиев

    9 3 Отговор
    съюза на борците е част от партията на сегашния премиер и мераклия за българо-македонска дружба зоран заев.та нека горе долу обясня ситуацията.борците в македония са старци и техните деца и внуци българомразци в наи-чиста форма,дето са получавали превилегии години нарEд заради афишраната си омраза към българия ,сега тези трябва да посъветват техния измъдяк зоран заев /кво хубаво име/,къв договор да сключи с фашиския окупатор.особено смешно е че ще се случи на втори август.за справка тогава е обявено българското въстание в македония и тракия против турците,но на същата дата 44 година в сръбския манастир прохор пчински е основана съвременната македонска държава от въпросните българомразци.та въпроса е кво ще се случи положително за българия и българите след този договор в отношенията ни с македонските убавци?отговора е прост .НИЩО!
  • 6 Morgoth

    10 0 Отговор
    Тия хора не престават да си вредят на народа. Ама какво им се чудя, те и нашите са същите!
  • 7 Дедо Мундьо

    5 0 Отговор
    Мюмюнковци, проскубани албанци, на нас договор за добросъседство не ни трябва, на тях им трябва. Те са тези, които трябва да ни се кланят и да ни целуват краката. Да си правят колкото искат референдуми, какво ни дреме.
  • 8 misli posle govori

    4 0 Отговор
    Да започнат дебати в Македония....
    Добре, да започнат.

    Само, че трябва да си сверят часовниците, по тези въпроси и извън собствената си черупка от познания.

    В Македония е така: "Ние немаме доказ, ама твърдим."-лъжа истина, няма значение.

    Поне да питат и четат източници от западни източници, арабски по въпросите на история, че и руски дори.Възможно ли е да бъдат толкова невежи дори да имат измислена история??
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: