17 Юли, 2017 17:34 1 215 5

Меркел: Нося отговорност за Хамбург

  • германия-
  • ангела меркел-
  • хамбург

Германският канцлер се готви за нов мандат

Меркел: Нося отговорност за Хамбург - 1
Снимка: БТА/AP

„Аз не отричам отговорността си за безредиците в Хамбург.“ Това заяви германският канцлер Ангела Меркел, цитирана от ДПА.

Меркел защити решението си Хамбург да е домакин на срещата на лидерите от Г-20. По време на събитието стотици бяха ранени по време на протести на крайно леви фракции.

„Федералното правителство беше домакин на събитието. Беше ясно, че трябва да изберем голям град. Бях доволна, че кметът Олаф Шолц е съгласен.

Все пак съм доволна от резултата от преговорите.

Никой не може да каже какво ще ни поднесе живота, но аз със сигурност възнамерявам да продължа да управлявам още четири години.

Не съм съгласна идеята да въведем праг за приема на бежанци“, заяви Меркел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хасан

    1 1 Отговор
    И носиш отговорност за бежанците които ги пригласи ..
  • 3 Мария

    3 0 Отговор
    Е г-жоМеркел най-малкото е да си по сипе те главата с пепел.Ваша и вината за това което чака Европа.Тези хуманоида който Вие поканихте ще унищожат европейската вековна цивилизация и бъ детето на децата и .Ако това не е престъпление е ЛУДОСТ
  • 4 ели

    0 0 Отговор
    Гърби разруши СССР а тая мисля ще разруши Европа малко време остана ,
  • 5 ели

    0 0 Отговор
    Горби разруши СССР а тая мисля ще разруши Европа малко време остана ,
Новини по държави: