17 Юли, 2017 19:59 1 191 4

Тръмп: Всеки иска компромат за противника

  • доналд тръмп-
  • компромат-
  • адвокат

Той отново защити сина си за срещата с руската адвокатка

Тръмп: Всеки иска компромат за противника - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп защити сина си, че е присъствал на среща с руската адвокатка Наталия Веселеницкая, съобщи Fox News.

Доналд Тръмп Младши призна, че е присъствал на срещата в разгара на предизборната кампания. На него му е било заявено, че е възможно да получи компромат за кандидата на демократите Хилари Клинтън.

„Повечето политици биха отишли на срещата, на която отиде Дон Младши, с идеята да получат информация за другия претендент. Това е политика“, написа Тръмп в Twitter.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 МАРИЯ

    1 0 Отговор
    ОСОБЕНО АКО ГО СЪЗДАДЕ
  • 3 Пеньо

    0 0 Отговор
    А що за глупост е сам непрекъснато да се компрометираш!?
  • 4 ултра

    0 0 Отговор
    Да, наистина всеки кандидат-президент би се радвал да се сдобие с компромати срещу противника, въпросът е ОТКЪДЕ ТОЧНО ИДВАТ И КАКЪВ Е ПРОИЗХОДЪТ ИМ! Едно е да идват от някоя латиномериканска или съюзна на САЩ, държава и съвсем различно е, когато идват от Империята на злото! Понял, Трампи?!?