19 Юли, 2017 14:22 2 759 0

Десетки мобилизирани след потопа на Ситония (ВИДЕО)

  • халкидики-
  • потоп

Най-тежко са пострадали Торони, Порто Куфо и Сикия, където са наводнени къщи и туристически каравани

Десетки мобилизирани след потопа на Ситония (ВИДЕО) - 1

Десетки души и служители са мобилизирани са справяне с последиците от потопа на полуостров Ситония.

Пожарникари от Солун и Халкидики, така и специализирана техника от Централна Македония са работели от понеделник вечер и през целия вторник, за да възстановят нормалния ритъм на ежедневието на туристическия полуостров.

Най-тежко са пострадали Торони, Порто Куфо и Сикия, където са наводнени къщи и туристически каравани. Президентът на Съюза на хотелиерите в туризма от Халкидики успокои в социалните медии, че бедствието не е засегнало туристите, защото те своевременно са били настанени на безопасно място в хотелите. Пътищата в района също бяха наводнени и десетки автомобили бяха пометени от придошлите води.

Вчера следобед пътищата бяха отворени. Спасителните екипи работят по отстраняване на последствията в малките улички.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: