20 Юли, 2017 12:01 1 316 3

Коми искал да изнудва Тръмп с проститутки?

  • джеймс коми-
  • президент-
  • доналд тръмп

Президентът на САЩ коментира скандала с бившия директор на ФБР

Коми искал да изнудва Тръмп с проститутки? - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обвини бившия директор на ФБР Джеймс Коми, че се е опитвал да го изнудва с компромати. Това Тръмп заяви пред „Ню Йорк Таймс“.

Според президента, по този начин Коми е искал да го притисне, за да го остави на поста му. Президентът признава, че е бил осведомен за съмненията за руска намеса в американските избори две седмици преди встъпването си в длъжност.

Тогава и Коми лично е разговарял с Тръмп. Той му е разказал, че британски агент разполага с материали , съдържащи неприятни подробности за президента. Сред тях е имало и твърдения, че руснаците притежават клипове, в които е заснет Тръмп в компанията на проститутки.

Президентът вече определи данните като неверни.

„Смятам, че той ми каза това, за да мисля, че притежава такива данни. Мисля, че той се нуждаеше от нещо, с което да ме държи. Аз веднага му казах, че това са чисти измислици. Знаех, че нищо не е вярно. Не помня да съм говорил с него нещо съветника по отбраната Майкъл Флин“, заяви Тръмп.

Тръмп заяви, че не смята, че в момента специалния следовател Робърт Мюлер води разследване срещу него за връзки на кампанията му с Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 псевдо морал

    4 0 Отговор
    Всеки мъж с пари и/или власт по тази земя си е имал работа с проститутки под една или друга форма, но винаги за пари и облаги !
    Нека някой ме обори, така че Тръмпа, какво го брига и кой, ще се впечатли от това !?
  • 2 Виновен

    6 0 Отговор
    Виновен е мръсникът, пари, власт пък и хетеросексуален на всичко отгоре.
  • 3 Shmeker

    1 0 Отговор
    Ами ако има компромати пак може да ги използва или продаде за милиони.