27 Юли, 2017 12:59 6 368 7

Лондон: Kрай на свободното движение на работна ръка след Брекзит

  • брекзит-
  • великобритания-
  • лондон-
  • работна ръка
Лондон: Kрай на свободното движение на работна ръка след Брекзит - 1

Свободното движение на работници между Великобритания и ЕС ще приключи, когато Лондон напусне блока през пролетта на 2019 година. Това заяви в ефира на радио ВВС държавният министър Брандън Люис, отговарящ за имиграцията, предаде Reuters.

"След като напуснем ЕС, това правителство ще приложи нови имиграционни правила и изисквания, които да отговарят на нуждите на британския бизнес и на широката общественост", написа в статия за в. The Financial times министърът на вътрешните работи Амбър Ръд.

Искам също така да уверя търговските дружества и гражданите на ЕС, че ще гарантираме да няма резки промени, щом напуснем блока, каза Ръд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    36 0 Отговор
    Ми то тяхните ч..нилки са много по мързеливи от наще, кой ще им бере зелките и строй къщите незнам. Все пак това е саморегулиращ се пазар. Повечето чужденци в UK работят в частния сектор.

    Коментиран от #6

  • 2 Остър завой

    22 1 Отговор
    Това за липсата на резки промени е "жми градо и слепите го дебнат". Мандалото ще падне отведнъж и тогава ще си е отишъл даже и арменския поп, та няма да има на кой да се оплачат потърпевшите. Пълно лицемерие!
  • 3 ЛелеМале

    21 0 Отговор
    Таман се бЕх засилил да робувам и да плащам на дебело всичко там,направо ме хвана яд.
  • 4 Гентацо

    29 1 Отговор
    Не пролетта на 2019, още утре да затворят границите. Така сладко ще поемат бахурa... Да си гушкат индюшките и пакитата ... от тях по-работливи и разбрани няма XD ... Който не си е имал работа с тях, той не е станал расист.

    Коментиран от #7

  • 5 Насо

    18 3 Отговор
    Абсолютно съм съгласен и аз още утре да затварят границите, и да гонят всички пришълци. Да видим тогава ,кои ще им мие чиниите и ще им бере реколтата. Колко бързо ще има ама те нека останат поне за по 3 месеца. А и така можем да се доберем и ние българите, до родните лъскави курорти. Като ги няма пияните и друсани англичани. А тогава много българи ще се приберат и ще имаме ръст държавицата ни ще порасне ,тогава разни партийки ,които не знаят български език Хептен няма да имат шанс за парламента.
  • 6 100милиарда,плийз!

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Англетата първо да мислят от къде ше гепат 100милиарда,да си платят сметката за щастлив живот в ЕС,преди да гонят хората и дават заповеди!Сами си го натресоха по гейски!Знаят,че нема да цъфнат и вържат бюджета без трудови мигранти,та преиграват гръцката постановка!Те и гърците излизат от 10години от ЕС,но не им излизат сметките!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: